143

Анонимен

преди 1 година

тоя е такава смешка, дори гласа си преправя да звучи по мъжествен, пълен фарс, праща и изоставя украинците на фронта да мизерстват, гладуват и гният в окопите, а той като го гледам добре си хапва, ходи си на фитнес да си поддържа козметичните мускулчета

142

Ще чегъртат наркоса

преди 1 година

Зеленски май ще го чегъртат от някой тротоар скоро. И няма да е заради Руските удари или Американско предателство. Неговият собствен народ ще му ПОТЪРСИ СМЕТКА ЗА ПОЛОЖЕНИЕТО ДО КОЕТО ГИ ДОКАРА! ЗАЩОТО ТОЯ Б-О-КЛ-УК ДОЙДЕ С ОБЕЩАНИЕТО ЗА МИР, А НЕ МУ СПИРА УСТАТА ДА ГОВОРИ ГЛУПОСТИ. 2021 Новмври каза че атомна бомба щели да правят. Онзи ден говори за превантивни ядрени удари по Москва. Мост взривиха. Е виждат се резултатите!!

141

Анонимен

преди 1 година

Тласване за резолюция за борба против нацизма и нео нацизма в ООН преди седмица. Всички гласуват За, само Укайна и САЩ против!!

140

До 160

преди 1 година

Байдън разпореди война в Украйна...Путин изпълни чинно....

139

ФАЩ = Фашистки

преди 1 година

Американски Щати

138

Ще пепелят нацягите

преди 1 година

Скоро ще почва битката за Херсон! Страшно ще е! Укрите се мъчат отчаяно да разбият язовирните стени и да потопят целия град. Мъчат се да взривят и Атомната ел. централа. Ще идва армагедона скоро! Запасявай се с вода, консерви!!

137

ДЕПУТИНИЗАЦИЯ

преди 1 година

И всичко ще си дойде на мястото

136

Прощваме ви фашки

преди 1 година

Вече започвам да разбирам тези, които възхваляват фашисткият режим в Украйна. Те са жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия са станали и фашисти. Засега прикриват своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очакват фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.

135

Анонимен

преди 1 година

Абе ***, нали нямаше да преговаряш, кво стана, нали уж биете? Никакви преговори, пълна денацификация!

134

Накратко казано

преди 1 година

САЩ = ФАЩ принудиха куклата на конци Зеленски да принуди Путин да започне инвазията. А сега същите тези перат десетки десетки милиарди и някои хора отвъд океана станаха мега богати от цялата тая работа. Ние в Европа разбира се отново сме в ролята на ХРАБРИ ДУХАЧИ!

133

БСП ЗЛО КОМУНДЕ

преди 1 година

Махнете го тоя дето пише против Путин.....

132

Неонацистите пищят

преди 1 година

В Укронациланд управлението на държавата практически е в ръцете на нео-нацистки групировки? Това кой и кога ще го призъхънае! Аман от двойни стандарти и от полиуутииици които си затварят очите пред очеизвадни факти!

131

Кво се е запенил тоя

преди 1 година

Не спазваха Минските споразумения. Бомбиха цивилни 8 години. 2021 началото наркомана промени конституцията и практически направи връщането на Крим конституционна цел. А Ноември 2021 в Мюнхен каза ча Украйна щяла да се сдобива с Ядрено Оръжие. За капак От Дек 2021 Украйна почна мобилизация на големи войски на изток и се готвеше за офанзива. Русия просто ги изпревари. Сега се пени наркомана! Ама е късно!

130

БОТОКС КОМАНДИР

преди 1 година

Чудя се кво да ги правя мойте генерали...да ги разтрелвам ли, да ги уволнявам ли...

129

Анонимен

преди 1 година

Днес Бг разкарай гадния краварски mрол бе не можем да си чуем приказката от това pядко ako.

128

Говори се че

преди 1 година

помощи ФАЩ щели да пращат багери! За да може Нацягите да изкопаят гробове и да заровят всичките си войници. Че за момента не смогват! Чува се че Зеленски се е очовечил, спрял е дрогата и отсега почвал бил курсове за БАГЕРИСТ за да се подготви за тази гробарска авантюра!

127

Тоя не го мислете

преди 1 година

След ядрения апокалипсис ще оцелеят само хл-е-ба-рки-те Така погледнато нацистът ЗЕЛЕНСКИ и кликата му няма за какво да се притесняват. Затова и напират толкова за ядрена война!

126

ШОЙГУ

преди 1 година

Путин, не се коси....ша пратим още 500 000 резервисти.....може и жени

125

слава ухани

преди 1 година

Зеления смъ.рка безгранично. Забърка каша голяма каша.

124

ФАЩ ФаЩА

преди 1 година

Белгород тръгна! ПОСЕЙДОНИТЕ са заложени! 6 торпедота по 100 мегатона всяко! По крайбрежието на Краваристан! Фашистите няма да имат дори време да се прекръстят когато ги залее ядрено цунами с височината на 50 етажна сграда.