31

наблюдател

преди 1 година

Не се сърди човече.

30

отец Нафърфорий

преди 1 година

Ха-ха-ха ! Както казваше баба ми " насадиха се на пачи яйца" .

29

Анонимен

преди 1 година

Spiegel: Катар заплаши, че няма да продава газ в Европа, ако ЕС въведе лимит на цените за енергонисители от Русия.

28

Това се случва

преди 1 година

Когато водката вземе превес над разума.....

27

ми то те

преди 1 година

Ми то те украинците нали победиха след успешното контранастъпение. Ми то те руснаците не четат ли западните демократични медии които отдавна вече обяхиха окончателната победа на Украйна. Ми то те медиите постоянно пишат за това, а Медведев още не е чувал.

26

Анонимен

преди 1 година

Второто джудже се изказа.

25

Анонимен

преди 1 година

Вече им светва ,че Украйна може и да ги победи. Големи умници имало в тоя Кремъл. Уминик до умника, направо са за колективна Нобелова награда. Ядрената заплаха да си е приберат, никой вече не им се връзва.

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен36...Алкаш...изтрезней,и пиши по възпитано ...а

23

Супернагло

преди 1 година

пиянде! Ако мине ядреното изнудване с Украйна, после ще искат Полша, Румъния и България!

22

Гандон

преди 1 година

А на останалите измекярчета в нета и извън него, намиращи се в боеспособна възраст, им предстои мобилизация в близките няколко месеца !Така че след съкратена военна подготовка ще ви изритат на Източния фронт, като "пушечно месо", за да защитавате интересите на задокеанските ви господари !От там ви предстои да се приберете единствено . . . в "дървени" ризи !

21

Малко за политика

преди 1 година

Заглавието е спекулация. Къде в статията Медведев е казал, че Украйна ще победи? Казал е това, което и Путин е казвал - че Русия ще използва ядрено оръжие само ако бъде нападната. А Украйна не може да спечели война с Русия. Това е все едно Мексико да спечели война със САЩ и да си върне Тексас и Калифорния.

20

Анонимен

преди 1 година

Значи някой влиза в апартамента ми, настанява се в хола и ми казва, че холът е негов, а след рова заплашва да срути блока, ако си поискам хола обратно и му набия два шамара? Доста добра логика на Медведев, изхождайки разбира се от догмата, че всичко му принадлежи по рождение...

19

Гиб Мелсън

преди 1 година

Руснаците намекват на украинците, че нямат печеливш ход. Печелят само търговците на оръжия и боеприпаси. Тоест ние. Продаваме оръжия и боеприпаси на макс и така печелим от смъртта на украинците. То това в Украйна е реално гражданска война, една част от украинците се бие с друга част от украинците. Руснаците се възползват и вземат територии а ахмааците се избиват.

18

Кашпировски

преди 1 година

Русия не може да загуби !Тя просто от началото на операцията пропусна да влезе в ритъм.Съмнявам се да има повече подобни грешки, тъй като Путин взекомандването в свои ръце, без да се доверява на никого.Най-сетне той се поучи от грешката на А.Хитлер по време на ВСВ,който се остави да го провали ...генералитета му !Всичко от 21.09.2022г. след началото на мобилизацията зависи от нас !В противен случай ще бъдем унищожени от Запада,ще бъдем разделенина няколко нови самостоятелни държави, безкрайно враждебни еднана друга и порядъчно бедни.Водещите западни държави няма да посмеят

17

Анонимен

преди 1 година

Тя Украйна е на път да победи. Хайде, хвърляйте ядрената бомба в Нижни Новгород или Владивосток.

16

Доктор Сър Пичук

преди 1 година

Слава Российская Федерация, слава Путину, слава Медведеву!

15

SS

преди 1 година

ЗАПАСЯВАЙТЕ се с храна,гориво и лекарства ! И се въоръжавайте ! Вземете мерки от рано !

14

Анонимен

преди 1 година

Другото джудже цъфна сега. Клакьорът на Путин плаши цивилизования свят.

13

Мижитурка

преди 1 година

Неграмотно преписано от Нела. Статия за хора с мисловен капацитет като тези от повремената заетост..

12

Анонимен

преди 1 година

Много смели всички, ама по-скоро ще се разбягате като мишки от потъващ кораб от колкото да пуснете нещо което ще избие и вашите деца, и вашите внуци и самите вас.