75

Анонимен

преди 1 година

До :)Тези фантазии всяка вечер ли си ги повтаряш преди да заспиш с надеждата, че поне в сънищата ти да могат да се случат???

74

Анонимен

преди 1 година

Руснаците са алкохолици,а жените им се рендосват с който може,защото на алкохолика не му става дребния.

73

Анонимен

преди 1 година

Рашистите много обичат да обясняват как се бият срещу НАТО докато обстрелват жилищни сгради и детски площадки. Ако дойдат части на НАТО реално на бойното поле сигурно ще пишат че извънземните се бият на страната на Украйна !

72

Анонимен

преди 1 година

До Лопатар-ти явно си минал вече през кадиров щом знаеш че е хубаво.За това ли имаш такива големи рога на елен лопатар.......хахахахахаха

71

asd

преди 1 година

Прибирайте се, вие предизвикахте това. Кой ли не се изреди по 1-2-3 пъти на 5 метровата маса да му обяснява на диктатора да не напада. Е няма как да го оставят в 21 век да си играе на блицкриг и анексиране на територии.

70

Анонимен

преди 1 година

А бе натовче нежно, кво стана с джавелините и барайктарите бре ,забрай ги май ,ама много вряка лани?! Отговаряй ..хахахахаха

69

Крайно време

преди 1 година

е Нато да се намеси и да им опухаме фесовете на руските прасета

68

:)

преди 1 година

Като гледаме военната "мощ" на русия, няма никакъв смисъл нато да се сблъсква с нея - те ще са самоунищожат. За 6 месеца от 2-та най-силна армия в света, станаха 2-та най-силна армия в Украйна :) НАТО е около 50 пъти по-силно от украйната, така че може да "хапне" рашистите за 1 ден. Проблема е какво да ги прави след това :)

67

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 - добре, ама според сериозните военно-аналитични центрове в последно време руските загуби са в отношение около 6.5 към едно към украинските. СмЕтай само!

66

Анонимен

преди 1 година

Путин и Русия са фашисти.Никой друг в момента,освен Русия не прилага фашиски методи.Прочети малко за фашизма и ще видиш,че това което прави Путин е чист фашизъм.

65

45654

преди 1 година

До Моща на Русия. Пич руските оръжия са или само на чертеж или само на клип в тубата. Я ми припомни за 9 месеца война къде видя модерни руски оръжия. Великия танк Армата се развали по време на парада, а смятай, че тоя на парада е бил най читавия. Великите С 300 и С 400 , дето следели незнам си колко цели на стотици километри се оказаха пълен провал. Крайцера Москва беше оборудван с такива и гръмна от ракета модел 1970г. От 9 месеца авиацията на Русия почти не лети заради "лошо време"

64

Анонимен

преди 1 година

Интересно е как някакви русофоби подкрепят неистово един фашистки режим? Изглежда освен русофоби и краваророби са и фашисти, от тия прикритите дето ги е страх да изявяват фашистката идеология открито и чрез русофобията в момента успяват да си утолят жаждата за мъст и реваншизъм срещу руснаците!

63

Анонимен

преди 1 година

Русия може да бъде унищожена.Не го правят защото там все още има нормални хора.Ако бяха убедени,че всички са Путинофили,до сега да са ги унищожили.Освен това нормалния свят не е като теб и Путин да убива само защото има его.Ще опитат още и ако не стане тогава ще го ударят.Русия не е нищо за НАТО.

62

анонимен келеш

преди 1 година

В тази война в Украйна е важно да се избият колкото може повече руснаци:):):)Засега както каза един колега тук,са налични 100К руски трупа,което е една добра цифра за тези няколко месеца:):):)Дай Боже още толкова:):):)

61

Анонимен

преди 1 година

С това най-вече се отличава русофоба, че колкото е по силна Русия толкова повече се озверява и озлобява срещу нея. Колкото по-голяма сила прилага и използва толкова повече почват да реват и да се правят на невинни жертви. Единственото лекарство за русофобията е русия да е слаба, разпокъсана и да я разграбват. Това е най-върховното щастие за русофоба--->краваророб и нищо на този свят не може да замести това най-голямо доволство и радост в жалкият му и нещастен животец!

60

Стоко

преди 1 година

Всички руски папагали са получили инструкция да пишат за посейдон. жалка работа

59

Анонимен

преди 1 година

Херсон си е баш руски джендърче ! Скоро и николаев и днепропетровск

58

Анонимен

преди 1 година

Лелеяната мечта на русофоба-->краваророба е Русия да се управлява от някой като Елцин и Западът и САЩ да си разпредялят богатствата им по техните условия и под тяхната диктовка.Русофоба-->краваророба знае че Русия не може да бъде унищожена,а и злобата и фобията ще нарастват пропорционално на нарастването на силата на Русия за това единственият лек за русофоба-->краваророба е Русия да е слаба и разтърсвана от вътрешни противоречия и междуособици, както беше при Елцин и преди това при Горбачов.

57

Анонимен

преди 1 година

След като фашизмът в Украйна беше ударен и унищожен в зародиш,на Зеленски и хунтата не им остава нищо друго освен да играят ролята на невинни жертви пред световната общност,които нямат нищо общо с Айдар,Азов,Десен сектор,които не са провъзгласили един фащист убиец на хиляди руснаци и поляци,като Бандера за национален герой и да извършват престъпления след престъпления против човечеството, като прехвърлят вината на руснаците-Буча,Юзум,Запорожката АЕЦ,теракта с/у Дугина и кримският мост.

56

Анонимен

преди 1 година

На режима в Киев нищо друго не му остава освен да играе вабанк. Тази контраофанзива вече е отнела живота на над 25 хиляди украински войника, а общо досега те са над 120 хиляди и Зеленски заедно с военно престъпниците от Киевската хунта или ще трябва да дава отговор пред народа за загубените човешки животи и територии, или пред военен трибунал за престъпления срещу човечеството, или да бягат в САЩ,Израел,Англия, Австралия, Нова Зеландия или Канада. Това са им вариантите, т.е. Украйна губи войната.