71

от ЮАР

преди 2 години

На нас, на 80% от хората по цялото земно кълбо ни харесва Американският световен ред. Свободна търговия, свобода на ИНДИВИДА да решава къде да живее и работи, да решава кога и в каква посока да вземе авиона и да лети закъдето иска, да решава сам на кого е привърженик, да решава сам да прави бизнес или работи за някого по цял свят. Има небивали досега възможности за всеки умен, работлив и инициативен индивид да има хубав живот и семейство. Благодарение на Американския световен ред. Не го заменям!

70

Анонимен

преди 2 години

аз вярвам на путин отколклото на тези ашляци които само могат да говорят тои мисли че нещо разбира.тези воени сбъсаци са американското отмъщение за крим че украиските руснаци неги пуснаха натовци да стънат в крим 2009 че русия си върна крим в югоисточна украина народа против преврата 2014 с пълното право на само определение да са с русия не с неонацистка украина че вие нато саш и ес плювате на тези референдум на путин много го пукка вие сте никои вие сте една слуга на ес и сащ без право на мнени

69

Анонимен

преди 2 години

До от ЮАР - Пии си хапчетата. Гледаш много американски филми. Лошо няма по принцип, но си захапал кукичката. Великите постижения са дело на хората живяли и живеещи там, а не на САЩ. Не пиша американци, защото генетично погледнато на 90% и повече от хората там дедите им са от други континенти. Имал той 80 годишен мир. Къде? В белите държави ли? А останалите? Според теб преди 2000 години къде в Римската империя е имало войни - по границите й или във вътрешността? Мисля, че те надценявам, ноо...

68

от ЮАР

преди 2 години

Войната в Украина ще се проточи поне година. Постепенно Америка и Британия ще увеличат мижавите засега доставки на все по-добри системи въоръжение. Дагестан, Чечения, Черкесия (Адигея) ще се надигнат, както и Кримските т.нар. Татари. После следва Татарстан. Ердоган и Алиев ще дадат едно рамо. Жомарт Токаев (Казахстан) тотално отсвири Путин - неговият нефт се вади от Американски компании и ще заобиколят Русия с тръба по Каспий и Азербайджан. Следва разпад на Империята на Злото. Свят без Путин!

67

от ЮАР

преди 2 години

Русия е ЗЛА сила, империя на злото, както правилно Роналд Рейган я нарече. Нищо добро не е видял светът от Русия. Дори един Китай се разви благодарение на труда си и на Американския пазар, който поне 30 години абсорбираше ПОЛОВИНАТА експорт на Китай. И не си правете илюзии - Китай няма да подкрепи Русия и да загуби пазарите и технологиите на Запада, в никакъв случай. Индиеца каза на Путин - сега не е време за войни. Русия няма подкрепа от никого! Бандитският Петербург стана проблем за целия свят

66

от ЮАР

преди 2 години

Много ткзс-ари, милиционери и зелени чорапи в тоя форум, и ДА - благодарение на Следвоенния Световен Ред, за който основната заслуга е на Президент Рузвелт, този ред е добър и на него се дължи огромният прогрес на човечеството и почти всички велики постижения в науки и технологи са дело на Америка. Както и фактът, че имаме почти 80 години мир. Вярно е, че локални конфликти - бол. Но затова няма вина Америка. И знайте, че Америка не е анексирала територии, както прави СССР и после Русия.

65

Германец

преди 2 години

Толкова си могат рашистите, да рушат. А, да, и да изкопават неща от земята и да ги продават.

64

Анонимен

преди 2 години

Първата година на Великата отечествена в Русия от призовки са избягали 750 хиляди. Не е имало тогава Казахстан, Турция, Грузия да бягат през границата. А сега младото поколение руснаци се оказаха истински патриоти. Страхливците които напуснаха са няколко хиляди, и при това дори не са получили призовки.

63

Край!

преди 2 години

Почна се! Село Ендирей в Дагестан се надигнаха. В Якутия и Татарстан (Волжска България) също има изгледи да се надигнат. До дни, дори до часове диктаторът Путин ще бъде свален!

62

Анонимен

преди 2 години

Путин из акила, споп путинс лайс - сейв юкрейниън лайфс, Юкреин нийдс хелп и такова.

61

Споко

преди 2 години

Споко, Путин се провали, Русия загуби а Украйна спечели.

60

Анонимен

преди 2 години

"Само че това е за сметка на този следвоенен ред, който е поддържал мира в света за повече от 70 години."________САЩ се сцепиха да водят войни света след края на ВСВ, този на какви наркотици е?

59

Анонимен

преди 2 години

До мир - Ами те са седнали и са се разбрали. Прецакват Европа и толкова. След това и Русия доволна, и САЩ доволни. А ние тук се караме, кой бил по-прав - САЩ или Русия. Не знам кой е прав, но знам кой ще е прецакан и това са Украйна и ЕС. Каква е тази война, по време на която никой не бара електрозахранването и газопреносната система на другия? Защо Русия не започна с това? Защо Украйна още транзитира руски газ? Защо САЩ продължават да търгуват с Русия? Пълен цирк...

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Международен ред ,с основни ценности правата на ЛГТБ ли ? А вървете на мака си в г.........а, демократи !

57

Анонимен

преди 2 години

70 години мир в света? Някой може ли да ми каже година (след 1945-а), в която никъде по света не е имало война? НЯМА ТАКАВА! Какъв анализатор може да бъде някой, който не познава факти, които можеш да намериш даже в Уикипедия? И сигурно му се плаща за анализа. Войните не са спирали и вероятно никога няма да спрат. Лъжите също не са спирали и със сигурност никога няма да спрат, особено докато има анализатори като този! И за финал - не подкрепям войната в Украйна, защото страда Европа.

56

мир

преди 2 години

световен ред ли е да нападнеш ирак като лъжеш в оон 4е има ядрено оръжие да правиш преврати в своя изгода 4рез разни оранжеви и други пимбяви революции да организираш маидани в киев и да свалиш законно избрано правителство това ли е световния ред които трябва да продължава да властва в света време е сащ и русия да седнат на масата и да се разберат за бъдещето на света това е спасението!

55

Анонимен

преди 2 години

Русия ще загуби войната и най-накрая ще може да си живее в мир и спокойствие изолирана от останалитя свят.

54

Анонимен

преди 2 години

Ква война е спечелила Русия? Кьоравите видяха че това и са последните издихания! Както каза великият Витанов, мечката е смъртно ранена и кръвта и изтича!

53

Анонимен

преди 2 години

РУСИЯ Е ВЕЛИКА СИЛА, ОТИ ПPOCTOTNЯTA Е ВЕЛИКА СИЛА !!!!!!

52

Долу ЕС

преди 2 години

целта на Путин е да си пази държавата и хората от соро гади като теб у руд нещастен! виж България на какво е заприличала под ботуша на Козяк