41

?

преди 1 година

Да освободят Навални и другите политически затворници. Че то 90% от затворите са им пълни с хора, казали лоша дума за Путин. Очаквам да се съюзят с Украйна. Явно мнооооого е изпаднала руската армия.

40

Анонимен

преди 1 година

Сега ми е гаиле как аджеба тия солдати ще си откарат черната и бяла техника като избягаха по гол *** и оставиха машините на гръб ли ще ги носят или с мулета ,джуджето не им плаща колкото за една пералня на тия нещастници

39

Анонимен

преди 1 година

Проблемът е, че най-голямото провинение сред воровете е, да съдействаш на властите. Дори и случайно да оцелее някой от тея, не знам къде ще се крие после.

38

Това е

преди 1 година

специална операция, за набавяне на битова техника, заради чиповете! Грабват пералните и стратегически отстъпват! Така осигуряват чипове за модерните, без аналогови ракети и самолети!

37

Анонимен

преди 1 година

А тези, които откажат и останат в затвора, ще им се стъжни, за назидание на следващата партида.

36

Анонимен

преди 1 година

До *** много обичате да копирате чужди коментари. Забелязъл съм ви. Не сте много оригинални и за това копирате чужди коментари.Толкова си можете. Никъде не пише, че е съставена от затворници. НИКЪДЕ. Владимир Вазов и Фердинант дали са използвали затворници за каузата си.... ***. Това с историята не на мен

35

Анонимен

преди 1 година

Е то това нали не беше Война а специална операция *муха * бе другаре пък сега солдатите избегли по гол *** и на тяхно място идват новия щравбат който оживее е помилван и на служба при джуджето

34

Нео

преди 1 година

Обществена тайна е, че не само във вагнер, но и в редовната безаналогова се включват индивиди от утайката на обществото. Но пък са много добри в изтъпленията над цивилни и стратегическото прегрупиране!

33

Анонимен

преди 1 година

Отивам да меся тестото за питите ,че скоро ще посрещаме руските герои .

32

Сър Пичук

преди 1 година

До 33Путин вече разрешава ли ви да го наричате война? И едно е държавата да вербува затворници, а друго частна армия. Все едно аз да си направя армия и да имма право да помилвам убийци и педофили.

31

До 25-ти

преди 1 година

Пълни глупости пишеш ,ама откъде да знаеш....обяснявам ти малко история ,дано разбереш.При битката при Дойран ,моя пра дядо служи в състава на 9-та плевенска пехотна дивизия ,неговия взвод е бил съставен само от затворници ,като уговорката е била същата,който се върне жив е свободен.Апропо ,пра дядо ми е върнал целия взвод, без нито една жертва,като по време на битката ,един от войниците е искал да го убие ,но пистолета е засякъл .......На война ,като на война ......четете малко история !

30

Анонимен

преди 1 година

Че той Зеленски още в началото на март пусна всички затворници в Украйна и ги въоръжи. Обаче тогава свободните медии мълчаха. Въобще, свободно слово и демокрация, ум да ти зайде. Не съм очаквал, че западният елит ще достигне до такива низини. Впечатлен съм, честно казано. Но това вече няма голяма значение, защото никой нормален на запад не вярва на елита.

29

Мишо

преди 1 година

Е и?!

28

Анонимен

преди 1 година

Айде новия щравбат всички затворници са помилвани и пратени на фронта като пушечно месо пак имитира копира Йосиф Висарюнович И накрая пак ще го бият като маче у дирек джуджето ще си иде като адолфчо налапал дулото. ГОСПОД Е НА СТРАНАТА НА УКРАЙНА БЕ болшевики терористи

27

Ельоменат

преди 1 година

Много са тихи нещо русоробите. Консултират се с Мутрофанова ли?

26

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 27 Какво питат тия. Това да не ти е демокрация. У русия нема искаш или не искаш

25

Анонимен

преди 1 година

Ключовата дума е вербуват, демек който иска. А Зеления прати на фронта криминалните затворници без да ги пита искат, не искат.

24

анализатор

преди 1 година

Коментарите са излишни! Путин е длъжен първо да даде обяснения защо името на руската и прокремълска ЧВК "Вагнер" е кръстена на името на любимия композитор на фюрера на Третия Райх!

23

Овча глАва

преди 1 година

Голямите борци за "правда" от рашистан ползват престъпни за "правдата". Коя правда ве робе. щом престъпници се използват. Толкова му е акъл на русороба. Двер и две не може да свърже. 70 000 хиляди руснаци си отидоха от този свят заради болните фантазии на едно джудже. 70 000 хиляди синове и дъщери, братя и сестри на някой. А нашите *** където се бият в гърдите колко "обичат " Русия, един нЕма да се запише доброволец и да се бие за майка си русия.ЕДИН.

22

Сър Пичук

преди 1 година

Дори Путин лично да го потвърди нашите *** пак ще твърдят, че не е вярно. Просто мозъците им са изпържени от соц пропагандата