328

Додо

преди 1 година

Дано евротолера3тите да натиснат нашите бутняци, та най-накрая да изчистят Татковината от позорните анти-паметници на съветската окупация и унищожаването на царството Ни. Альоша, Стьопа, Съветския Окупатор и т.н. символи на Сатаната нямат място в България! Анатема и да ги сриват!

327

Анонимен

преди 1 година

Да се направи един музей на тоталитарното изкуство и там да отидат всички паметници от тая епоха, който иска да ходи да си гледа, не е нужно да се унищожават.

326

Анонимен

преди 1 година

Целия ни център е кръстен на руски герой, поне паметниците да ги понамалим. Обикновенните човек, който не познава историята, си мисли че Русия всичко е направила безкористно за нас, а истината е доста различна.

325

единствените

преди 1 година

жертви който червената армия е дала по време на "войната" срещу Царство България са 4-5 примата отровили се със метилов алкохол в Бургас. 3 години червената армия се занимава с грабежи, убийства , изнасилвания и пиянство, също и "референдум" прави и слага сателитите си от БКП на власт. Не виждам тез паметници да отрачяват действителноста. С други думи - тва са фейк паметници, фейка трябва да се унищожава

324

Анонимен

преди 1 година

Не трябвало да се разрушават, защото били част от историята, другите народи си пазели паметници още от римско време....Първо, товарищи това си е "вашата" история, тотално фалшифицирана и второ - като сте толкова загрижени защо вие като взехте властта разрушавахте паметници,църкви и т.н? Защо е бил разрушен прекрасният войнишки мемориал в София? Защо премахнахте паметника на великия българин митрополит Симеон във Варна, вторият човек след Вазов, на който е издигнат паметник приживе? И много други

323

Анонимен

преди 1 година

НЕ!

322

Казано накратко

преди 1 година

ДА!

321

Анонимен

преди 1 година

Да. Трябва !

320

Анонимен

преди 1 година

Да изчистим България от тези ненужни каманаци,на които кучета(и не само) пикат и акат.Вижте колко хубаво стана пред НДК като махнаха Пето***уиника!А грозната чиния-летящата клозетна чиния сега даже ще се хвърлят пари за този ужасен комунистически нужник!

319

fred13

преди 1 година

НЕ НЕТРЯБВА.Историята не трябва да се подменя и забравя.Които са за демонтаж да платят стойността на паметниците и разходите по демонтаж.Стига разруха - Създайте паметници.

318

байчо

преди 1 година

Отказвам да повярвам, че наистина има хора, които се вълнуват от подобни неща... Хора, намерете си работа, четете, развивайте се, правете кинти и си гледайте кефа :D Докато се вълнувате от такива неща, позволявате на елита да продължава да промива и малкото останал ви мозък.

317

i'm

преди 1 година

Ама разбира се, и не само... Трябва да се забрани руския език да се говори в Европа. Да се забрани руската музика. Също така, да се забранят и заклеймят руските писатели не само в Еропа, а и в целия свят. Да се премахме от всички географски и политически карти Русия. А който дори спомене нещо свързано с руснаците и русия, да се разстрелва на място, тялто да бъде разчленено и захвърлено по всикчи карайща на съответнаята държава! Още нещо някой *** да измисли???

316

Анонимен

преди 1 година

Партизани вече поеха отговорност за убийството на Дугина. Значи това са партизаните. Ти ако имаш трети клас ще разбереш кои са фашистите :) Хахахахха

315

Анонимен

преди 1 година

Абсолютно ! През ВСВ руснаците не НИ освободиха , а ни окупираха ! България по време на ВСВ след като освободи територията населявана с БЪЛГАРИ спря да воюва ! Дори никога не е участвала в битките на нацитата ! Дори няма нито един куршум стрелнат към руски войник. Всъщност тук по време на ВСВ няма убит руски войник.

314

Анонимен

преди 1 година

Българският русофил е най-примитивното животно на планетата.Не можеш да го убедиш,че паметникът на съветският окупатор не му трябва и може да живее и без него.

313

Анонимен

преди 1 година

Що за въпрос-дали трябвало?!Задължително!Трябва и още как!Даже не е трябвало да се монтират изобщо!Паметници на убийци-с танкове и картечници!Убийци,насилници са били и такива са си останали.***,беден руски народ,воден винаги от алчни и безразсъдни диктатори...Не трябва да има паметници на ЗЛОТО.Русия е Зло!

312

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да започнем с "паметника" на американските летци претрепали се, докато са бомбардирали София. Плочката се охранява от знак "Забранено снимането" и от един човек в рубката. Адресът е всеизвестен - София, ул. Козяк No:16.

311

Анонимен

преди 1 година

АБСОЛЮТНО ДА! В БГ ПОНЕ. В ГЕРМАНИЯ ИМА ПОНЕ ЗАГИНАЛИ РУСКИ ВОЙНИЦИ, ТУК НЯМА 1 ВОЙНИК! ТОВА НЕ СА ПАМЕТНИЦИ ТУК НА ЗАГИНАЛИ ВОЙНИЦИ, А ПАМЕТНИЦИ НА РУСКОТО РОБСТВО!

310

Анонимен

преди 1 година

Да, трябва и то не само да се демонтират и преместят на друго място ами и да се претопят и разрушат тия символи на сталинския тоталитаризъм и окупацията на България от съветската армия

309

Анонимен

преди 1 година

Хайде сривайте! За какво са ни Шипка, Панорамата, Скобелев парк...