21

анонимен

преди 1 година

До пецата Дали може да бъде направено сравнение между американските скаути и руските пионери? В много малка степен. В американската скаутска система липсва идеологическата част или тя е съвсем в друга посока, патриотичната. Определено не изгражда култ към личността на американските президенти, които, както е добре известно, не могат да управляват повече от 8 години. Докато в Русия си е пожизнено и нищо не се променя, уви.

20

Анонимен

преди 1 година

САЩ разделя народите и ги владее.

19

Планета

преди 1 година

А тук има пайнерчета.

18

МАЙОРА

преди 1 година

Старите БГ филми масово бяха тъпанаPски-пропагандни бози! Бяха толкова "хубави", че хората масово гледаха само западни филми нелегално на видео касети! :)))))))

17

Оффф

преди 1 година

Пак ще тръгнат емигрантски потоци ,но този път от Русия.

16

Когнитивното

преди 1 година

Състояние на *** кин е известно като Ефекта на Дъннинг Крюгер. Или иначе казано как глупавите са твърде глупави за да осъзнаят че са глупави.

15

МАЙОРА

преди 1 година

До Анонимен 16 Пионерче-гейе звучи супер! какъвто вожда с ботокса, такива и пионерчетата му! ХИ ХИ ХИ

14

МАЙОРА

преди 1 година

ПроZтите к0муняги все си сравняват пенЦийте и заплатите със Запада, досега не съм видял к0мунде да си сравнява заплата и пенЦията с руските! Ама иначе голями русофили и Путинисти го раздават всички! ХИ ХИ ХИ

13

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 3 А защо Павлик Морозов е бил убит от своите роднини?

12

До 6

преди 1 година

Пусни си някой стар Български децки филм. Сравни нивото на израз на децата (пионерите) там с твоето.

11

пецата

преди 1 година

в щатите има движение на бойскаути , какъв е проблема? да не би като има бойскаути това да означава че се готвят за трапери и да правят геноцид на народи като тяхните предци, ай стига сте бълнували вече и във всичко което прави Русия да пропагандирате черно и вредно, Русия си върви по нейния си път, Путин я води в посоката която е полезна за неговия си народ, без джендъризъм и т.н.

10

Съм Юнак на коня

преди 1 година

Какво се бъркате в нещата на Русия и Путин.Това си е тяхна работа как ще живеят и какваценностна система ще изграждат.Ние сме я изградили,Мафия,Мутри,Корупция,Бедност Безнаказаност и Престъпност.Алчни за власт и при политици които от сутрин до вечер се карат,обиждат и плюват един друг.

9

Анонимен

преди 1 година

Ами ние бяхме Пионери с значки на Георги Димитров. Възпитанието което ни дадоха в училище и вкъщи ни изгради в истински хора. Нямаше наркомани нямаше пияници. В последните 30 години израснаха чалгажйиски поколения наркомани и се учеха от Мутрите. Погледнете какво става по пътищата. Дрогирани и пияни убиват наред. Никой не си мръдна пръста да промеи това те бяха заети да крадат и унищожават. Поколенията израснали в безвремието са изгубени. Ако не си върнем държавата много лоши времена ни чакат.

8

Този

преди 1 година

Определено ще затрие Русия, наистина това не е нормално....

7

Анонимен

преди 1 година

нва поредна и пак необмислена лъжа

6

МАЙОРА

преди 1 година

Ботоксовият дъртак от Бункера е един ПСИХОПАТ! Чува гласовете на Сталин и Хитлер в главата си! Сега създава и Путинюнг!

5

Факт

преди 1 година

Глупости....

4

А вие си пишете

преди 1 година

В България се изтезават хора от милиции близки до Борисов и Гешев, това добре ли е според вас!?

3

Анонимен

преди 1 година

Изобличавали родителите си..ша падна. Дъно, дъноооо.

2

Анонимен

преди 1 година

Нело, не вярно това за пионерите. Мен не можеш да ме излъжеш. Носил съм синя връзка, после червена. Как е възможно голям човек да напише толкова много глупости?!?