7

Анонимен

преди 1 година

Спрете да пишете глупости, нищо не е дарено и всичко се плаща рано или късно!!! Те затова и питат, няма да произвеждат и разширяват без пари.

6

Айдебе

преди 1 година

Хахаха, смешно е) путин е фалирал вече и въпрос на време е да дуасупата. Той вече я дуа, но трябва и да я сърба. Запад с развита индустрия, мощ,финанси и технология да клекне,щото им свършили оръжията,а вече е вреда по сериозни оръжия и те вече имат ефект . Скоро и Крим и моста ще ще усетят помощта от запада Хахаха

5

Анонимен

преди 1 година

Русия е терористична държава, обявила война на целия свят.

4

рамзан кадиров

преди 1 година

4овека си орежда милиарден договор нормално е да каже то4но това А Уръжие ще има много и много докато и последната путинска св иня не стане на пържена мас

3

Анонимен

преди 1 година

Един украински самолет пълен с оръжие се разби снощи в Гърция. Другите складове ги правят на салата руснаците. Запада не може да им смогне да праща оръжие понеже са аматьори. Нямат оръжие, нямат пари, нямат нищо-тръгнали на война. Разчитат на просия. Просякът Зеленски плаши банките със съд, че превеждали рубли за газта. Наглеци!

2

Анонимен

преди 1 година

Тоа по кво се прави на заспал, нали преди месец му казаха, че оръжия ще се доставят на Украина, до когато е нужно и колкото й е нужно.

1

Алекс

преди 1 година

Западът унищожи СССР.Ще се справи и с жалка Русия.Няма съмнение.