81

Анонимен

преди 2 години

Борисов можеше нищо различно да не направи ,но пък вие какъв вой щяхте да надигнете и какво търкаляне щеше да е по площадите и улиците, просто не ми се мисли.Да не говорим пък за троловете!

80

Stiv

преди 2 години

Киро,с кое по точно се справяте?Прахосвате пари без цел и посока,сключвате консултански договори за милони с ваши прятели,колеги.Индустрията пъшка в конкурентна борба с международните пазари.Кокорко казва:който иска да фалира...мен какво ме е.е тази работа.САЩ ви наритват сутри и вечер да сте в правата посока....мъка Кире...колко мъка има по този свят!

79

МАЗОХИСТ

преди 2 години

ГОЛЕМ КЕФ! ПАК ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ПРОМЯНАТА НА КИРЕТО! Я НЕ САКАМ Я ДА СЪМ ДОБРЕ, Я САКАМ ДРУГИТЕ ДА СА ЗЛЕ!

78

Анонимен

преди 2 години

Оо ще направи много..Ще казва на народа са нещастници, че ние сме си виновни и тн..Ще плаши, ще обижда, накрая ще целуне ръката на Путин, ще врътне някаква схемичка и ще чека да се оталожи работата...Или Петков има предвид боко да направи нещо в помощ на народа?

77

Кирцата

преди 2 години

както винаги сме взели конкретни мерки които сега не мога да ви ги кажа кои са но съответните отговорни хора ще ви ги кажат и ако трябва ще анализираме и ще вземем още по-конкретни мерки. Но по-важното е че наблюдаваме безпрецедентен ръст на икономиката и хората усещат конкретния ефект от това

76

КИРЧО ДЖОН ТРИ ВОЛТА

преди 2 години

От сутрин до вечер ни плюят, а ние се правим, че дъжд ни вали.

75

ДДРОнег

преди 2 години

Не е вярно, тулупа щеше да се пъчи по телевизията, колко от нашите пари е дал на тоя и оня :) :) :)

74

София

преди 2 години

Така става когато си слагаш мид левел мениджър със съмнителна трудова характеристика и стаж да води държавата.

73

Начи

преди 2 години

слушам/чета/ лакардиите на Кирето, като цяло страната е топ ок сме от всякъде дет се вика... Отварям си пОртафела , глеам летящите цени и си викам Кирееее като в предизборна кампания си...

72

ПРИ КИКИ

преди 2 години

СИПАХ ЕДИН РЕЗЕРВОАР НАФТА В КОЛАТА И ПЕНСИЯТА МИ СВЕТНА НА РЕЗЕРВА?

71

От хората

преди 2 години

Държавата ще обезщети на 100 .Абе това момче в Харвард не е ли чувало за застраховки.Ей то бива,ама чак толкова.

70

С ПРОСТОТО НАПРЕД!

преди 2 години

ТАКА Е, С ПСИХИЧНО БОЛНИ НАЧЕЛО, ЦЕЛИЯ НАРОД ИЗТРЕЩЯ!

69

Анонимен

преди 2 години

8.1% нифлация в Еврозоната, 14.4% в БЪЛГАРИЯ.....Е ЯВНО МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ НЕЩОи Кирето НЕ ГО Е НАПРАВИЛ! Няма да споменаваме за държавите с под 6% инфлация....А това дали БАЦЕ би направил повече или по-малко няма как да знаем, но това не променя ФАКТът, че ти се повали с почти ДВОЙТО по-голяма инфлация!!!

68

А, НЕ СМЕ НАЙ ПРОСТИ

преди 2 години

ТО С ИЗБОРА НА КИРО СВЕТА СЕ СКЪСА ОТ СМЯХ. УМЕН НАРОД, НЕМА ЩО?

67

Анонимен

преди 2 години

още нищо не взимат новите - да сте чули някъд нещо да се строи ?!? То боци крадеше през строежите, за това толко строеше - елате да видите западното околовръстно на софия е каро разорана нива за 3 години само - ей това е буци, ей това е герп. Новото шосе през Волуяк на 1 г. има вече 1 дупка до пътеката. А предното бе от 2008 до 2021 - нямаше нито една дупка - ей това е герп, ей това е крадене - 50 % крадене

66

буци

преди 2 години

ако ме върнете на власт ви признавам за най-простия народ в света. Толко крадох, че свикхан да крада и да давам на аверите - шиши, божков, горанов, доган, местан, бостан, тиман и тем подобни. А сега, кой ще има дава парииии ? Кой ще им даде париииии ?

65

МИ КЪ?

преди 2 години

С КИРО НЕ СТАНА, ДА ПРОБВАМЕ ОТНОВО С ШНОРХЕЛА? ПОСЛЕ С ПОП ДИОНИСИЙ, С МАЯ, С ТАНЯ ДОНЧЕВА, С ЛУПИ, С БАБИКЯН.... Я ДА СИ ИЗБЕРЕМ ЧЕРЕПА И ДА СИ ТЪРКАМЕ ТАЛОНИ И ДА НЕ НИ ПУКА!

64

Програмист

преди 2 години

Хахаха, много ми пука пък за вас и като цяло за всички ви :))), аз си изкарвам по 20 хиляди на месец, пък вие се оправяйте

63

Анонимен

преди 2 години

пренасочиха кранчето а не са го постегнали не хората на боко а те взимат ОСТАВКА

62

Румен Владимиров

преди 2 години

Отново си смешен, Киро! По-добре замълчи и се усмихвай! Може да си помислят че си умен!