75

Анонимен

преди 2 години

Не сядай да играеш шах с руснак. Ще загубиш.

74

Анонимен

преди 2 години

Мечката излезе от бърлогата, това е същественото.Ото фон Бисмарк - Зная 100 начина да изкарам руската мечка от бърлогата и нито един да я върна обратно. Не си мислете че сте излъгали руснаците - те Винаги се връщат за хората си...

73

Предложение

преди 2 години

Предлагам в ЕС да ни се удаде от некъде да ни дойдат некакви нови зелени енергии нещо хибрино-фузионни или плаващо-кохезионни електроцентрали такова и да се освободим от зависимостта от Русия и Русия да фалира.

72

Анонимен

преди 2 години

До сега историята не познава случай някой да е воювал с Русия и да не е бил победен! Викингите са били страшилище и са свършили под мечата ла па! Наполеон и Хитлер също са се опитали докато са били в разцвета си и със същият успех! Украйна е нужното свлачище което да раздели Русия и Европа каза един сенатор от САЩ! На никой не му пука реално за Украйна! Жалко за милионите човешки съдби променени завинаги!

71

Анонимен

преди 2 години

Някой виждал ли е по-отчаяни вопли на русофилите в този форум?

70

Анонимен

преди 2 години

Кинжал е оръжие без аналог. Тежко им на враговете на Русия.

69

Анонимен

преди 2 години

Русия е фалирала и не може да плаща на войниците, руските войници в Украйна са толкова закъсали за пари без заплати, че си взимат отпуска от бойните действия и се хващат за 26 гривни денвно при украинските фермери да берат ягоди да прибират реколтата.

68

Анонимен

преди 2 години

Без да съм професор, казвам, че Путин започна малка война, за да предотврати голяма, трета и последна.

67

Анонимен

преди 2 години

Ако въпросът е: защо руската армия не е смазала все още украинската, отговорът е: защото не искат. Това все пак са много близки народи.

66

Анонимен

преди 2 години

Сенатори Маккейн и Греъм, Украйна 2017г youtu.be/5Eds-8P0VfA - американците започват да говорят пред азовците след 1:00, в прав текст казват че трябва да се подготвят да нападнат Русия и да свалят Путин. Същия Маккейн който дойде в България да заповяда спирането на Южен поток.

65

Анонимен

преди 2 години

Във Русия не харесваха толкова Путин защото беше мек със лъжливия запад. Сега рейтинга му е ударил небесата!

64

Анонимен

преди 2 години

8 години фашистка Русия финансира сепаратистите в Донбас, които използваха цивилните там, като.... жив щит срещу украинската армия,(3 000 цивилни жертви и 10 000 ликвидирани проруски бандити) която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск. Кремълският пcиxoпат спря 11 опита на ООН да изпрати миротворци и нарочно изчакваше момента след Олимпиадата в Китай за да нападне вероломно Украйна... Това са фактите русофилчета...

63

Анонимен

преди 2 години

Някой виждал ли е Западът, толкова жалък. Скимтят, като котета в безсилието си. Путин направи демонстрация на новите хиперзвукови ракети и сега им се подиграва. Неща стници, тръгнали с мечка дренки да ядат

62

Анонимен

преди 2 години

До западен крив свят Стандарта на руснаците и русофилите за "истината" е "каквото ни хрумне на акъла, с цел да скрием и изопачим фактите".

61

Анонимен

преди 2 години

Ако Русия действа както терористите и убийците от "Азов", "Десен сектор" и останалите неонацистки организации, Украйна ще бъде сравнена със земята за броени часове. Но в случая руснаците настъпват бавно и премерено, за да има възможно най-малко жертви. Фашистите обаче зоват за още оръжие, за да може операцията да продължи максимално дълго, а от всичко това печелят господарите им от ФАЩ.

60

Не се разбра,

преди 2 години

Откога Кремъл реши че светът трябвало да бъде "двуполюсен", и единият полюс трябвало да бъдат...Те? 60 километра танкова колона към Киев, щото борили "еднополюсния" модел! Само увредени Кремълски мозъци могат да измислят такава простотия! И за всичко разбира се ,им били виновни... Западът и САЩ!

59

Анонимен

преди 2 години

Борбата на Путин е срещи геноцида на Запада. Ние сме част от Запада по документи. Превърнати сме в консуматори, роби и доилен комплекс. Много хора реват срещу Путин, но съвсем скоро ще осъзнаят, че са тотално сбъркали.

58

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 62 "Руснаците няма да сриват градовете, в които има руско население. Напротив. Гледат максимално да спасят мирните хора, децата" Това изказване няма връзка с реалността.

57

Анонимен

преди 2 години

Вчерашната ракетна руска атака по Киев не е с цел сплашване или избиване на мирно население. Унищожени са военни цехове, ремонтиращи танкове Т-72, самоходни установки, както и друга техника. При нанесения удар няма нито един пострадал цивилен гражданин!

56

Анонимен

преди 2 години

Русия слага край на 8-годишната гражданска война на територията на Украйна. Русия не е агресор в този конфликт, който се провежда от 24 февруари. Крайният победител ще бъде Русия и ще постигне своите цели. Губещият за съжаление е украинският народ, за съжаление. Аз съчувствам и съм съпричастен към техните страдания, както и към мъката, която изпитват невинните жертви, които се дават от украинския народ, защото техният политически елит ще се спаси, той се е подготвил. Те са евакуирали техните членове на семействата.