12

Анонимен

преди 1 година

Лошо, в ДНР има смъртно наказание. По-добре в Сибир.

11

Шоп

преди 1 година

Доколкото ми е извествно срещу нацистите от АЗОВ вече е сформиран трибунал в Донецката Народна Република и в момента ги съдят за военни престъпления срещу цивилни граждани - убийство и изнасилване на деца , жени , измъчване на цивилни мъже.В Донецката Република има смъртно наказание така че най вероятно повечето ще бъдат осъдени на смърт.

10

До мдаа

преди 1 година

Ами така е, тези дето осеяха Украйна с бомби, ракети, разрушения и човешки жертви, ще си ожънат урожая и получат заслуженото ... те вече го жънат, затова и путинофилите във форума ***, като приклещени ... !!!

9

Ей мисирки

преди 1 година

Какво сте се загрижили за фашагите,къде бяхте 8 години докато същите измъчваха и убиваха хора в Донбас ?А сега на разпитите лачак и се молят санеги пращат в ДНР защото там имало смъртно наказание?!

8

ПроСоТо

преди 1 година

а какво се случва с руснаците,пленени от укрите?

7

Георги

преди 1 година

То е ясно, че страдат обикновените хора в цялата битка нагоре по етажите на властта. Вместо да се борят срещу тях е много лесно да се ходи при папата и да се мрънка.

6

kaka

преди 1 година

Четат им приказки за 'лека нощ' и ги галят по главичките . После идва Мечо ...

5

хаха

преди 1 година

Какъв последен бастион на отбраната, когато се бяха скрили в канализацията. А преди това използваха цивилните като щит, точно както правеха и идилци. Така че съдбата на тия ще е като на ония - идилци.

4

Анонимен

преди 1 година

Като те пратят в Сибир, това значи да си изоставен от света :) Така че да не се надяват много на връщането им на мъжете :))

3

Анонимен

преди 1 година

Ако толкова тъгуват за мъжете си, да ги послдват в съдбата им. Това беше единствената грешка на руснаците - че пощадиха жените на аzov-ци. И те са същите, краставите гамарета се надушват.

2

мдаа

преди 1 година

Каквото са посели, ще жънат!

1

АНонимен

преди 1 година

Нали нямаше пленени, Украйна ги беше спасила всички хахаха. На санаториум са в Сибир, после ще висят на въжета.