84

реалист

преди 2 години

Тоя парламент е дъното на дъното

83

Анонимен

преди 2 години

Ето това е криворазбраната побългарена демокрация - да ви управляват всякакви клоуни, чалгари, рапъри и мамуни от зоопарка, зад решетки. Никъде по света няма такава феодална власт и фатмашкаВоенна Диктатура, преструваща се на демокрация. ОСТАВКА

82

Следващото ниво е

преди 2 години

В Европейския парламент да покаже. Но първо трябва да се изере публично в Българското НС!! И Кирцата като види потенциала му веднага ще го прати в Брюксел да ни оредатавлява.

81

Значи

преди 2 години

Нещо ново и изненадващо ли има? Някой да не би да е забравил изцепките на буце с "200" и какво ли още не?

80

Анонимен

преди 2 години

Нон стоп нон стоп индийски коноп, нон стоп мариуана във задния МУ джоб! Направете му една внезапна проверка в колата с претърсване и въпроса се решава! Тоя освен наркос е и пласьор - продава на децата!

79

Анонимен

преди 2 години

Хазарта е сърцето на хлебарката. Неговия бивш колега Буч си го насоли както трябва. Явно на България им отива такъв да бъде политик. Сами са си го избрали, сега му се радвайте. Лош матрял!

78

Аз промяната

преди 2 години

Браво на ХАЗАРТА Поздравления ОЩЕ се наслаждавай на шараните дето гласуваха за теб 10000 лв супер ти е промени промени си животът към изобилие Ицо а онези шараните нека си чакат Месията промяната НУЛА за тях и не само ИНФЛАЦИЯ НЕВИЖДАНА

77

ПП оставка

преди 2 години

Цялата промяна са това .Ку-ви на американското посолство .Не че останалите партии в коалицията и ГЕРБ не лижат *** на Козяк ама ПП са най-добрите

76

Беден

преди 2 години

След като ви изберем нали се кълнете, че сте депутати на целия народ? Сега аз като твой работодател ти искам ОСТАВКАТА! Ти си срам за Ботев и Левски, "господин Хазарт". Върви си, защото не си достоен за това място! Уволнен си!

75

до 74

преди 2 години

А простото Киро излезе ли да каже от както разправя за пропагандата на младежите от герб , защо се качи с 1 лев бензина? Нали всичко беше пропаганда! Май пропагандата идва от Канада!

74

Избирател

преди 2 години

Е, следващия път да очакваме някой народен представител да се изсере в залата.

73

Младежкото ГЕРБ

преди 2 години

За да си част от младежкото ГЕРБ задължително трябва да се отчетеш с по 20-30 коментара на ден, с ниско съдържание на полезна информация, но за сметка на това с ясна позиция на омраза и нападки към управляващите. *** това ви беше. Повече няма да видите власт. Хващайте учебниците и научете по нещо полезно докато е време, защоти иначе сте безполезни за обществото и ще гниете в нищета! Това я чака и кака ви ДЕСИ!

72

Верт

преди 2 години

След като си заряза децата и семейството и се хвана с Ленчето, не струва две пари

71

СРАМ СРАМ СРАМ

преди 2 години

е тоя. Да се маха. Камъните да хвърчат. Да го линчувт с тоягите.

70

Петиция

преди 2 години

Да отнемем българското гражданство на предателя Ицо Хазарта и да го изгоним от държавата!

69

Да се съберат

преди 2 години

ПП и да извадят от НС този па-лячо, гласувах за ПП и пак ще гласувам за тях, обаче този е излагация и падение !

68

така е когато

преди 2 години

Празна фурашка реди поредно правителство и измамно народно събрание.

67

Звярът атакува

преди 2 години

Този го уважавах, но много ми падна в очите от, както влезе в партията на просто киро.Преди имаше умни и смислени изисквания, а сега се държи ******шки.Тия в неговата партия явно не са с много различен интелектуален статус щом му търпят изцепките.Дано да му е първият и последен мандат, като депутат.Умишлено казвам депутат, а не народен представител, защото в тия партии (пп, дб, итн и герб) назначени от херо мустафа няма народни представители, а само американски такива!

66

Анонимен

преди 2 години

следващата фаза на провокациите каква ще е , това е на ниво 2-3 клас оставач, дайте нещо по челънджинг , тва ли само можете

65

Тревоманчето

преди 2 години

отдавна вече е на по тежки наркотици. Лошото е че май синтетиката му е изпилила мозъка. Нищо, поне има всичките си 10 пръста. Има какво да показва.