90

Аз

преди 2 години

Аз ще гласувам за Възраждане. А и да кажа с над 5к заплата съм. Защото Възраждане са единствената партия която поставя въпроса за изчезването на Българската нация като нй голям проблем и това е факт. Ние за 30г неоколниални робство изчезваме. Никога не било това.

89

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 93 "Ако възраждане беше на власт, не взимане, ами щяха да ми помагат, да ги издирим и засатреляме! ТАКА СЕ ПРАВИ!" Хахахахахаха. Възраждане са създадени от СЪЩИТЕ, които са пратили и "полицаите". Рашков е шефа на Полицията, а Рашков не е бил нищо друго освен милиоционер и то то времето на Тодор Живков. Щели да му "помагат", ахахаха.

88

Анонимен

преди 2 години

Ще се лее крав пу улицити ша са лей!

87

Митрофанова

преди 2 години

Браво на руските ***. Дерзайте!!! Днес плащам двойно копейки

86

Анонимен

преди 2 години

До До 90/96 "0% от населението изчезна за 30г управление на американски марионетки." Хахахахахаха. Кои са "американски марионетки" Луканов? Пребоядисания преподавател по Политикономия на Комунизма Костов? Жан Виденов? Докарания от ДС срещу някои и друг реституиран царски имот Цар? Станишев? Разтриващия ушите на Тодор Живков Борисов? Дясната ръчичка на слугата на Кремъл Радев - Янев? Кой бе? КЪДЕ СА тия американски марионетки? Или те са "американски марионетки" колкото Путин?

85

Възраждане

преди 2 години

Няма вечни съюзи има вечни интереси. Ако ЕС и Нато не са изгодни за нас аре баста. От както сме влезли в Нато отбранителниятни потенциал намаля с 30%. Нашата армия беше обезкървена и сега чужди окупационни армии са позициониран тук.

84

Анонимен

преди 2 години

Кат видите ся разни милионерчета, да ми щъкат сас с класите, па ний да мизерстваме, хубууу ли виии! РАДВАТИ ЛИ СА! ИМА ОРА БАЧКАТ ЗА 700 ЛЕВА! НА вас вий хубуу, чи страдами! Уж балгари сми, уж ша са пудкрепами па вийййй! УУУ!

83

До 90

преди 2 години

Ми заминавай те с вас без вас все едно. 30% от населението изчезна за 30г управление на американски марионетки. По добре ужасен край отколкото ужас без край. По добре да останем шепа хора които милеят за БГ. И искат да процъфтява и да води независима политика в зависимост от интересите си.

82

Потъващите

преди 2 години

Потъващата Промяна на бай бат Киро определи следното, щом защитаваш Русия и нейните интереси, значи някой ти плаща и си корумпиран, нали така? Има логика! Я да видим сега, на Кирчо, кой му плаща за да защитава Американския интерес? И това не се ли възприема като корупция, съгласно неговите тълкования? Киро, корумпиран ли си? И ако да, за колко ши*ани сребърника ни предаде?

81

Анонимен

преди 2 години

Що за патриотична партия са Възраждане?! Те са внедрени агенти на Москва в българския парламент, за да свалят прозападното правителство, лично Путин ги финансира, със сигурност. Непрекъснато подстрекават към бунтове и вандалски прояви, както беше със свалянето на украинското знаме от парламента. От Европа до Австралия е пълно с украински знамена, като знак за подкрепа на украинците във войната, само на наште *** знамето им е трън в очите... Ама щото ще обидят Путин!

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 - Шооо? Аз съм със хубава заплатак и знаеш ли къф ми е зора - че като ми крадът виалта на село, викнах полиция, дойдоха, гледат ... ква е тая пушке, ве! Ем ... за да хърмя крадците, ве! Аааа, неее тооо, праваааа, мравааа,а и те хора ... Не са хора, не саааа ... И ми зеха пушката....Ако възраждане беше на власт, не взимане, ами щяха да ми помагат, да ги издирим и засатреляме! ТАКА СЕ ПРАВИ!

79

Анонимен

преди 2 години

До До 81/87 "Близо 30% от населението беше унищожено или принудено да избяга" Мнозинството от населението избяга от мизерията, която комунистите оставиха, или която твориха и продължават да творят и до ден днешен. Останалите отидоха да живеят някъде, където същите тези комунисти им забраняваха да отидат, включително като стреляха по опитващите да напуснат страната, тъй че следваме обикновената схема: комунистите правят мизерията, и след това хвърлят вината за последиците на тези след тях.

78

Анонимен

преди 2 години

Политиката на Възраждане е обратен курс към работническата безправна класа и ,,възраждането'' на старата червена олигархия.Да добре разбрахте,Ще се възроди единствено червената олигархия.Политическия курс е изваждане на България от ЕС и недопускането и в Шенген.

77

Анонимен

преди 2 години

То ако това се случи рязко ще емигрират голяма част от хората със заплати над 5к, които не са на държавна хранилка. После държавата няма оправия.

76

соломон

преди 2 години

До брях! Тоест...шекел!

75

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 84 "Tо па един цвят" Охххх, седнали точно тия със средновековното мислене да ни обясняват как нямао цвят на нацията. Предполагам, че така ще им е по-лесно да вършат геноцида .... като се успокояват, че не вършат "нищо лошо".

74

До 81

преди 2 години

В момента в България се провежда най големият геноцид в нейната история. Близо 30% от населението беше унищожено или принудено да избяга заради провежданата политика на американската неоколниални администрация в БГ.Такава загуба на население не имало в нашата история.

73

Олд

преди 2 години

Путинофилите хора болни или от живота недоволни(лузери).

72

white star

преди 2 години

На заглавната страница на днеса тази новина е близо до друга с подзаглавие "Тъжно е колко са глупави хората". Плаши ми се душата от това колко е тъn българския народ ако наистина е способен да гласува за путинистка партия, която всъщност би трябвало да е забранена. Че е тъn - няма съмнение, ама чак пък толкова...

71

Анонимен

преди 2 години

До Кой какъв е "Възраждане не е про Руска партия" А Путин е демократ.