44

Анонимен

преди 2 години

И Русия и САЩ се опитват да влияят на сферите си на влияние, пък и другаде, където могат. Създават зависимости. И това се вижда много ясно в този конфликт. Надцакват се, а сферите им на влияние страдат. Нищо ново.

43

Анонимен

преди 2 години

Какво стана с ония сакове дето бяха натъпкнаи с 65 милиона левчета?

42

Харвардски ментета

преди 2 години

Нямаме ли си други проблеми, че сме се загрижили за Путин? Този *** вместо да управлява ходи да щрака селфита със Зеленски. На Зеленски има достатъчно по-богати нации ако искат да му помагат, ако искат със сакове да му пращат пари

41

Анонимен

преди 2 години

Намеква че едва ли не заради руснаците има корупция в Европа. Този явно е завършил някаква специална програма за умствено изостанали спонсорирана от Харвард.

40

Анонимен

преди 2 години

През всичките тези години се доказа, че българските политици са вредни за България, единствената им цел е личното облагодетелстване.

39

Анонимен

преди 2 години

Ужасно елементарен човек, повтаря едно и също като кукла с навита пружинка. Оправил всичко в България, та сега пък руската корупция захванал. И вечното му оправдание с "всички", сам едва ли може да застане зад собствена позиция.

38

Анонимен

преди 2 години

На всички партньори в ЕС и НАТО стана ясно, че един от основните инструменти на руската външна политика и по-специално на режима на Путин е използването на корупцията. През корупцията този режим успява Да влияе на чужди правителства и голяма част от тази корупция минава през руските енергийни проекти. Ясно е че Русия пречила на българската икономика

37

profetey

преди 2 години

Дали имаме проблем с руско влияние - да имаме. Но имаме проблем с чуждо влияние от САЩ и западна европа. Ако ще се борим да сме независими и без чуждо влияние - трябва да вземем мерки срещу западното влияние, което е в пъти повече от руското. Забравих и турското влияние, което в момента може (незнам дали е така) да е по-малко от руското, но е най-опасно. Не трябва едностранно да се гледат нещата.

36

Наблюдател

преди 2 години

То да беше само той. Целият свят е прогнил от корупция.

35

Анонимен

преди 2 години

Воят на рушките корупционери и продажните им тролеии е доказателство за правотата на Кирил Петков.

34

До 38

преди 2 години

А ТИ КАК РАЗБРА, ЧЕ НИЕ СМЕ ГО ИЗБРАЛИ?? ВЪОБЩЕ НЕ Е ТАКА!

33

Анонимен

преди 2 години

Много гнусс тука се е закачила за тръбата на Путин.По квиченето ще ги познаете.

32

Анонимен

преди 2 години

Това е най-голямата грешка на Путин, че се опитва да купи тези алчни чалгарски политици. Една ракета в парламента би свършила далеч по-добра работа за спечелване на пълна подкрепа за Русия сред българския народ.

31

Смях

преди 2 години

Сегашните искат май по-рафинирана корупция с много по-големи стойности.

30

Тероризъм по Гешев

преди 2 години

Защо прокуратурата на България се държи като Терористична Организация, потулва жалби и сигнали за ОПГ от Перник на Юлиян Борисов Георгиев(приятел на Гешев) но за сметка на това веднага открива досъдебно производство за блъснато куче Роси!

29

Анонимен

преди 2 години

Като чета неистовия рев на разни и разнообразни по форуми и коментари, почвам да си мисля, че този човек* бърка много интереси и е по- скоро полезен макар и и крайно неопитен като политик.

28

Обективно

преди 2 години

Путин НЯМА ДРУГ ИЗХОД ОСВЕН ПОБЕДА С ЦЕНАТА НА ВСИЧКО! НЯМА ДА ИМА АТОМ В ЕВРОПА, АКО Е УМЕН, А В САЩ - ДА. В КРАЕН СЛУЧАЙ. НО ДА. И НЕ ЧЕ ГО ИСКАМ. ТОВА Е ОБЕКТИВЕН АНАЛИЗ.

27

Гиб Мелсън

преди 2 години

Режима на Петкофф дали ще изкара до края на тази година? Продължавал промяната. Всички директори на Винету ги оставиха на постовете им. Този играе заедно с Винету. Не промяна а подмяна.

26

перко

преди 2 години

"София прайд" под патронажа на Кирчо и Кокорчо!! !

25

тя

преди 2 години

Чакаме двата танкера с втечнен газ от САЩ на по- евтини цени , но да не стане като в началото на 90-те ,чакахме американска царевица , за която Желю се хвалеше и на края след 2 месеца я дачакахме заразената царевица