96

Анонимен

преди 2 години

Не, ама ще си ударя една .....

95

Гост

преди 2 години

Коренът на проблема е в изключително ниското качество на медиите в България. Позволява се препечатването и въртенето на про-руски лъжи и полу-истини чрез които се заражда едно изманипулирано обществено мнение. Рейлно почти всички аргументи на руската позиция се базират на лъжи. Но както и 40те години, техниката на Гьобелс си работи.

94

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 116 "Ти да не си Алеко" Няма нужда да съм Алеко, затова и не пиша литературни произведения. Но мнение за българина, при това изключително вярно - мога да дам.

93

АнонимеН

преди 2 години

НИЕ СМЕ ГРАЖДАНИ НА ЕС И ПЛАЩАМЕ ЧЛЕНСКИ ВНОС НА ЕС НИЕ СМЕ ДАЛИ ПО 1 ЗАПЛАТА ЗА УКРАЙНА!! ЕС ИМА 20 ТРИЛИОНА ЕВРО АКТИВИ И МОЖЕ ДА ДАДЕ КОЛКОТО ЩЕ И ДАВА НО НЕ ДОСТАТЪЧНО!

92

Анонимен

преди 2 години

Ще даря 850 лева от заплатата ми която е 900 лева. С остатъка от 50 ще си купя един хляб който струва 50 лева в пекарната на Линда Петкова.

91

Анонимен

преди 2 години

До аха е сега Кое от казаното от въпросната украинка не е вярно?

90

Анонимен

преди 2 години

Вижте коментарите на наглите укри от безплатните хотели и сами решавайте какво да им дарите. Аз ще им изпратя плажно масло SPF 50 ,та да не изгорят по плажовете, че после и обезщетения ще ни искат.А за зимата в Банско ще помисля.

89

Има кой да дари

преди 2 години

Я вижте Сънливия Джо как с един замах предлага 40 милиарда. В тази война няма прави, има само печеливши и губещи. Губещите са 98% от населението на света и сред тях, да видиш ти, сме и ние. Защото досега резулаттите са изгодни само за нищожна групичка големи световни спекуланти. И нищо чудно Вовата и бандичката му да я започнаха по уговорка. Останалото са празни приказки, но той си лъже и маже откакто е взел властта в Русия, нищо ново. А ние вече дарихме по 20% от доходите си на инфлацията.

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 108 "А стига с тоя българин бе. Ти къф си ?" И Алеко е българин, но не му е попречило да обрисува милата родна гааанчовска същност, тъй че ....

87

аха е сега

преди 2 години

Ето част от "анализа на украинската бежанка за българите:"България е абсолютно неприветлива и проруска страна. Те (българите) са абсолютно *** и ограничени ***, които не могат да работят.

86

Анонимен

преди 2 години

"Ще дарим ли по една заплата за Украйна? Българинът масово не желае"______Само канадския умственоизостанал индивид е навит.

85

Анонимен

преди 2 години

Днес.ру пак трие коментари

84

Сата НАТО

преди 2 години

Не виждам нищо лошо да се купи малко джепане за ВСУ, макар че основно държавата ни трябва да ПОДАРИ 100 бр "Гвоздика" с по 4 боекомплекта, 4 бр ЗРК Оса АКМ и 6 бр Су-25. За МиГ -29 не съм много сигурен дали имаме годни машини в повече. Единият С-300 също може да се подари.. това са оръжия, които могат да бъдат полезни само на фронта срещу Фашиска Просия. В БА така и ще си остареят без полза, само ще им плащаме подръжката.

83

profetey

преди 2 години

Ако Перков иска да дава пари за каквото и да е - да го прави анонимно. Като министър-председател на България не е правилно да заема публично подобна позиция. Това се отнася за всеки държавен служител.

82

Гиб Мелсън

преди 2 години

8% предатели. Хич не е малко.

81

оня

преди 2 години

Елате и се разходете по магазините в Бургас.Веднага ще разберете кой на кого трябва да помага финансово.

80

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 78 "Ама ми е чудно едно за нас кой ще дава ...." Дават се милиради всяка година "за вас" Изсипват се с голямата кофа, но няма наяждане, само зинали за още. И Господ не може да ви помогне с тоя манталитет. Българина затова толкова лесно се корумпира, колкото и да му "дават" той все мисли, че не е достатъчно и иска още и още, без връзка и реална преценка за това какво той допринася и какво и как е използвал до момента. Просто желание за "усвояване".

79

Анонимен

преди 2 години

Пак заплатите. НЕНОРМАЛНИЦИ! Хората в БГ нямат какво да ядат, ония д асме дарявали! БОЛНИ МОЗЪЦИ ТАКИВА!

78

ще дари българина

преди 2 години

не една, ми четири накуп! Вие нормални ли сте бе!!!

77

L

преди 2 години

Еснафското ограничено мислене и социалистите дърпат БГ към редовете на губещите в тази световна (да, СВЕТОВНА) война! За пореден път. Заслужено. Този път даже не се искаха жертви а само да си отворят сърцата (и по малко портфейлите) за да се наредят в редиците на ПОБЕДИТЕЛИТЕ ! Но не, българинът от снижаване съвсем ще се смали. Победителите ще са Украина, САЩ, Британия, Турция, страните от източна Европа и Прибалтика които първи се притекоха даже си дадоха последното ПВО. Те ще диктуват условията на Новия Свят!