28

Анонимен

преди 2 години

ЕЛАТЕ В САМОКОВ ДА ВИДИТЕ-ПЪЛНО Е С РОМИ...НЕ ПЛАЩАТ ТОК,ВОДА,ОТ НЯКОЛКО ГОДИНИ ВЕЧЕ И ГАЗ ЗА ОТОПЛЕНИЕ...НЕ УЧАТ НЕ РАБОТЯТ,НЕ ИСКАТ ДА УЧАТ,НЕ ИСКАТ ДА РАБОТЯТ.

27

КАКВО

преди 2 години

Не ви харесва? Скоро ще има по 10 апартамента на човек и то ефтинджос. С това темпо на строеж след 4 години ще са построени нужните жилища за 50 години напред (реално инфо). Смятайте! Всеки ще живее в 200 квадрата! Бабичките по центъра на София скоро ще освободят хиляди апартаменти! ХОРА НЯМА - БЕТОН БОЛ!

26

Анонимен

преди 2 години

Вие ще сте първата държава, изчезнала заради некачествена музика и лоша чалга.

25

Анонимен

преди 2 години

Това е целта на господарите ни ние не им трябваме, трябва им територията.

24

Анонимен

преди 2 години

СЛЕД БЛИЗО 10-12 ГОДИНИ УПРАВЛЕНИЕ НА ГЕРБ И ВМРО,БЪЛГАРИЯ Е НАМАЛЯЛА С БЛИЗО 1 МЛН. ДУШИ...ПРЕДИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ И ВМРО(КОЕТО ИМАШЕ АМБИЦИОЗНА ПРОГРАМА ЗА ДЕМОГРАФСКО СПАСЕНИЕ НА СТРАНАТА)БЪЛГАРИЯ НАМАЛЯВАШЕ С 50 000 НА ГОДИНА,ПО ВРЕМЕ НА ТЯХНОТО УПРАВЛЕНИЕ БЪЛГАРИЯ СЕ ТОПЕШЕ С ДВОЙНО ПО-БЪРЗИ ТЕМПОВЕ-90-100 000 НА ГОДИНА.

23

Анонимен

преди 2 години

Да питаме внуците на Луканов и бай Тошо къде са откраднатите милиарди. Със сигурност знаят.

22

гербавите миряни

преди 2 години

да се молят смирено за Свети Буда Мъченик да възкресне наново начело за да настане рай отново на бг земя и хората пак да заживеят дълго и богато и щастливо

21

Зозо

преди 2 години

Мдааа, то за това БСП е на тоя хал :)))))))))) Много дръти *** дадоха фира покрай ковида и промяната на Рундю :)))))))))))))))))))))))))

20

Анонимен

преди 2 години

Киро вместо да въоръжава украйна, трябва да въоръжи българския народ за да покаже че е лигитимен. Единствените политици на които може да се вярва са тези които те въоръжават.

19

Анонимен

преди 2 години

Ми като комунистите от бай Тошовата чета разграбиха всичко събирано с десетилетия и се наложи от 2000 година да почнем от нулата така ще е. Да ни е за урок друг път на бивши и настоящи комунисти да не се дава власт,че много крадат.

18

Анонимен

преди 2 години

Е нали има много хора по планетата според Чарълз Шуаб, все някой трябва да буде даден като жертвопринушение на глобалистките "богове" вижте украйна...лявата перверзия е пълна.

17

fact

преди 2 години

браво,браво,браво.само за едно поколение: перестройка, хпиватизация, хиперинфлация, царот и бойко?ДА СЕ МАХНЕШ ИЛИ ДА УМРЕШ Е ЕДИНСТВЕНОПРАВИЛНОТО НЕЩО В ТЕРИТОРИЯТА.Управляващите ни избиват без милос и мяра, че искат и да си правим заместнеце на ТЕГЛОТО? Не са познали. 2 милки навън, една милка мъртви. ура другари.

16

Анонимен

преди 2 години

"Берем плодовете на демографската криза от началото на Прехода, 90-те години." - що за нелеп коментар. Хората започнаха да напускат масово след 2005та и спряха да го правят 2017та. Масово хората си стоят в България въпреки, че е очевидно на всички, че Е.С. умишлено ни затвори заводите, окраде златния резерв, ресурсите, работната ръка и никога не хванаха нито един политик за близо 20 години в някаква корупционна схема. На тия лъжи за лошия социализъм се връзват само родените след 93та.

15

СССР

преди 2 години

Дръжте се българи ,намалете пиенето,цигарите и наркотиците.

14

Анонимен

преди 2 години

Няма значени само украина е важна

13

Пешо

преди 2 години

Радостен гъдел за душата на Путин.

12

Анонимен

преди 2 години

Топим се не защото няма раждаемост,а защото много бягат на запад. В същото време сме закоставели и не приемаме хора от други народи да идват да живеят тук както са свикнали да правят в Западна Европа. България трябва да се отвори за външни хора,но такива с образование и професии които да влезнат в трудовия пазар. Иначе след 10-15 г няма да има кой да изкарва пари за пенсиите на сегашните работещи.

11

Анонимен

преди 2 години

Краде се , яде се , пие се , като за последно.

10

Анонимен

преди 2 години

Естественият прираст на България за 2021-ва година е МИНУС -90313 абсолютен рекорд ,невиждан демографски колапс!България е на дъното на човешкото си развитие!

9

Анонимен

преди 2 години

Украинките които пристигат ще обърнат тенденцията на плюс.С тези темпове на пристигане скоро населението ще се увеличи значително.По Черноморието например руската реч вече е преобладаваща.