173

Анонимен

преди 2 години

Кулеба да си ебббавва майката. България не е длъжна да застава по средата на конфликт м/у неговата страна и Русия. Да не говорим че Русия прочиства фашизираната му кллоакка на тоя. Но с това управление което ни натресе Урупппсия фон дер Лайнняннн не знам как ще се държим настрана от тая каша.

172

259

преди 2 години

Как така другите вес и нато имат увеличаване на населението?А само пост съветските са обртано където има силно руско влияние? А отговори на тваКоепйкин. Сметни ако ЕС и САЩ не търгуват с тебе ква мизерия ще е..

171

Анонимен

преди 2 години

Аре палете, към Азовстал, доброволци.

170

Анонимен

преди 2 години

"НАТО - 890млн. население! --- Русия и ОДКС -190млн." ---------- Какво НАТО, бе? Ти лично си някакъв тлъст дъртак, който 100 метра не може на мине пеша без три почивки.

169

До 242

преди 2 години

Ти какво правиш в България бе? Заминавай за Европа. България е само в континента Европа, по друго няма прилики с нея. Заминавай да се биеш против руснаците в Донбас. Те много като теб заминаха, но си пусни филмчета от YouTube, да видиш сега какво говорят те, на живо. И си остави генетичен материал тук.

168

Анонимен

преди 2 години

Като в парламента е пълно с *** как да бъде! ПРОДАЖНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ ЗА ШЕПА КОПЕЙКИ!!! СМЕШНИЦИ!!!

167

АХА,

преди 2 години

До Зозо. Ще дадеш, ама не ми е удобно! Референдум, да видим какво мислят хората. Ти кой си, че ще говориш от името на всички какво ще даваме и какво не. Ай беж в Украйна като искаш да помагаш на нацита. Чиба!

166

Зозо

преди 2 години

До 11........... Ще подам на дървения на някоя руска за 2 лв. в скоро време :))))))))))))) В рубли са много пара :)))))))))))))))))))))))))))))

165

Анонимен

преди 2 години

Управляващата коалиция има споразумение до 9 май да не се разглежда въпроса за предоставяне на оръжие на Украйна в парламента. Изуитски мислят, че до тази дата *** лер ще спечели войната.

164

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Самолетите,за които без воля и сърце Български бяха принудени да платят на САЩ от скъсаните си джобове, са на разположение на Азовци и Бандеровци в окупирана от Нацистите Руско-Българска Украина. Да живее Русия,към която вече България ще бъде част неотделима! Да живее Негово Величество Владимир Владимирович Путин ! Напред,Русия Свята !

163

Зозо

преди 2 години

А на бас, че като дадем оръжието БСП няма да напусне коалицията :))))))))))))))))))))))))) За власт ГЗ си дават :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

162

Анонимен

преди 2 години

А оръжия със съветски лиценз абсурд да им дадем.

161

11

преди 2 години

До Зозо 245 ---- Айде бегай да си дадеш дупарата!

160

Анонимен

преди 2 години

Поредната нагла хохла. Да, подкерепяме Русия,защото трябваше още преди 8 години да унищожи тази бандеровско-сороска зараза,която сега носи проблеми на цяла Европа,не само на Русия. Кога се омитат тези укри банедровски от БГ? Сега гледах клип от майданчето им на Слънчака, като секта са- Един глас им казва Слава Украина,и те след него героям слава. После пак и пак...Бандервсакта зараза няма място в БГ.

159

Анонимен

преди 2 години

Вън на всички *** от България. Отивайте в раша б.ееееее....ЛИЦЕМЕРИИИИИИИИИ

158

Имотен Брокер

преди 2 години

Някой може ли да ми каже каква ще бъде цената на имотите в София след евентуални руски ракетни удари?

157

Зозо

преди 2 години

Да припомня: руснак ли е е би му майката :)))))))))))))))))))))))

156

Анонимен

преди 2 години

Хората от Мариупол разказват как Азовците ги гонят от домовете им и използват цивилни сгради, включително болници и училища като жив щит. Тези са от най-долните военнопрестъпници, а Киро иска да им дава оръжия...

155

Анонимен

преди 2 години

Дайте им копия и лъкове и да се оправят.

154

Зозо

преди 2 години

руските форумни питеци могат да си лаят колкото искат. Оръжие ще дадем.