41

Анонимен

преди 2 години

Руски и чеченски главорези, безпощадно унишожиха един красив морски град заедно с жителите му. Това е варварство в 21-и век. Хибридната война действа безотказно.

40

Анонимен

преди 2 години

Тоя там просто премахват панелките с бомби.

39

петя

преди 2 години

Браво на петя славова!Ще си гушне тлъстия хонорар от американския шеф,а аз какво ще получа?Длъжен съм да чета американска пропаганда!Каква е тази тактика/да се биеш в населени места /на укрите?Ако си истински мъж и искаш да се биеш с руснаците бий се на полето,а не в града и да се криеш зад жените и децата!!

38

нн

преди 2 години

Има нещо странно в Мариопул. Зеленски каза, че руснаците ликвидират ли военните там, да забравят за преговори. Явно там са Азов, чуждите помагачи на украйнците и войска на Украйна. Американците след 2014 год. яко са работили в Украйна и то е видно по армията, яко са я въоръжавали, а сега и цяла Европа се включи в тази работа. Видно е че руснаците не постигат целта си. САЩ печелят, след източна Европа ще осъществят влиянието си и в някой от бившите републики на СССР-Грузия, Армения и т.н.

37

според мен

преди 2 години

До българинНе е нужно да си русофил, за да опитваш да видиш пълната картина. Вярно е, че и двете страни лъжат, но гръмко се чуват лъжите само на едната страна. Добре е да имаме достъп до информацията за да си правим заключенията сами.

36

Анонимен

преди 2 години

Укропите са убивали безцеремонно, скрити между домовете са стреляли, как иначе. Не допускаха и евакуация

35

Анонимен

преди 2 години

Укрофашистите ще платят за разрушенията. Мариопул е риски, хората посрещаха руснаците с червения флаг на СССР.

34

Долу нацизма

преди 2 години

В Мариупол по време на специална операция е елиминиран добре познатият боец от Азов*Артур Савелиев. Това съобщават международните Той е участвал в геноцида на руснаците по време на клането в Одеския дом на профсъюзите, където изгаряха живи хора, уточняват още международните агенции.

33

Анонимен

преди 2 години

Новая турецкая авиакомпания Southwind, которую власти создают для перевозки туристов из России на курорты Турции, начнет работать в конце мая

32

Анонимен

преди 2 години

Трябва Зеленски да бъде убит за да се спре с това

31

8-ми генерал

преди 2 години

и две фрегати уйдоха.....при Москва...

30

До 37

преди 2 години

Определение за МУЖИК = Украински крепостен сел янин в Руската империя. Та кой викаш лъже?

29

Анонимен

преди 2 години

Зеленский считает, что ему нужна больше, чем одна, встреча с руководством России

28

Анонимен

преди 2 години

Тези разрушения на градовете на изток и смъртта на толкова много население със руско самосъзнание няма да останат така. Още по страшни неща ще се случат и на запад в Лвов, Търнопол, Ивано-Франковск и т.н. Каквото повикало, такова се и обадило. Руснаците винаги си връщат и никакво НАТО няма да ги спре, колкото и да не им се вярва на някои хора. Всичко това се е случвало и преди и то не веднъж и края го знаем.

27

Анонимен

преди 2 години

Само за справка,50 дни Укрите държаха нашата гемия Царевна и екипажът и като заложници в мигът който порт Мариупол падна те са на път за България!

26

Анонимен

преди 2 години

Всички вече разбраха, че украинските отряди разстрелват бягащите цивилни. Искат да ползват хората за жив щит. Тази елементарна пропаганда, която ни пробутват вече не минава!

25

АЗОВ и Десен сектор

преди 2 години

Лъжат мужиците! Както за "Москва"!Тук сме и никога няма да ни победят!Вече ги изтласкваме към морето!

24

аз-ът

преди 2 години

Западната Култура умира. Не самия Запад, но като хегемония. И не задължително в полза на Русия - Китай, Бразилия, Индия, Пакистан, Иран. Все големи и военно мощни държави. Запада го разбира това - и води битка, като за последно. Но тази битка е изгуберна, те са като динозаврите-големи, но вече е въпрос на време. Змията хапе най-силно, когато умира, но и това ще мине.

23

Анонимен

преди 2 години

Маруопол е седалището на паравоенните формирования от садистични главорези Азов и Айдар, отговорни за убийства на 48 хил жени и деца в Източна Украйна през последните 8 години.

22

Якоумрял

преди 2 години

Най-вероятно са загубили битката с ковида.