163

Анонимен

преди 2 години

199 пренаписа историята.Така е като не е внимавал в час.Двойка имаш!Сега кажи и кога е битката при Ахелой.

162

късоглед

преди 2 години

Арр.. Арийци? ааааа.. грешка станаалаа. Искали да пишат У5ийци. Аха. И кво викат..?Ние ще се изпраznим отново!..демек пълнителите ще изпразнят нали. Ама ей, редактора, мнооого грешки бе маййна!

161

Иван

преди 2 години

Азов е ясен. Що не кажат нещо за Путин и неговите фашисти. За държавата която изгради по хитлеров модел за половината свастика и омразата към Украйна пораждаща пореден геноцид в Европа

160

ПОЛКОВНИК

преди 2 години

Истинските Украинци са нацисти до мозъка на костите си. Те представляват 40% от цялата държава. Останалите са основно Руснаци и помалко Поляци, бесарабски Българи, Румънци и др.След като властта в момента е тяхна нормално да подкрепят своите . Тази война е точно заради тях!

159

До 195

преди 2 години

АХХАХАХХАХХА колко е промито горкото! За това Русия два пъти ни избива целия елит нали, щото сме братя! А знаеш ли че след Априлското въстание, Англия, а не РУСИЯ, АНГЛИЯ се мобилизра за да ни освободи първа, но НЕ РАшистите казват, че тая територия принадлежи на тях и след това си я взимат и слагат РАшистко правителство, като убиват като куче Стефан Стамболов и още хилияди българи

158

до 200

преди 2 години

Поредният комплексар , който си мисли че като е белокож е много умен. А си е чист клошар, който обвинява другите раси , за това че рови по кофите.

157

дяконЪ

преди 2 години

добри новини: вчера Тарас Бобанич, а сега грузинската мутра - Ника Шанава и той герой от наемниците, прочут с високоинтелектуален труд над млади девици в Дагестан....

156

Анонимен

преди 2 години

До 191 На теб пък все американците са ти виновни. Обикновени нацита си бяха. Такива ги има навсякъде и в ДНР са такива и в Русия си има нацисти и в България. Даже си имат гей парад през февруари.

155

До Ганев

преди 2 години

Жена ти е мишка алчна за на АЗОВЦИТЕ големите шпаги. Националсоциализма ще смаже всички такива кому-няги като теб . Ти си враг на народа

154

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

УКРАЙНА ----ТОВА НЕ Е РУСИЯ !!!!!.....РАЗЛИКАТА Е ОТ НЕБЕТО ДО ЗЕМЯТА , САМО ДА МИНЕШ МАЛКО СЛЕД ГРАНИЦАТА МЕЖДУ РУСИЯ И УКРАЙНА!....РОМИТЕ СА У РУСИЯ , ЗАЩОТО ТАМ Е ЦЕНТРАЛНАТА АЗИАТСКАТА ТЕРИТОРИЯ НА РОМИТЕ ОТ ЦЕНТРАЛНА АЗИЯ!...ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ ПО ПРИМИТИВНИТЕ СЛАМЕНИ И ДЪРВЕНИ КЪЩИ И КАЛНИТЕ ПЪТИЩА С ДЪРВЕНИТЕ ТРОТОАРИ ОЩЕ ОТ Т.Н. "ОКТОМВРИЙСКА РЕВОЛЮЦИЯ"!!!

153

Анонимен

преди 2 години

То да са само Азов, има Айдар, Десен сектор и още има. Гледах, един клип в училищата, как обучават децата с вдигната ръка и призив смърт на руснаците.

152

Анонимен

преди 2 години

Просто руснаците ги поставиха в позицията да трябва да отбраняват страната си. Ако разгледате всеки един от героите в историята, ще видите, че много от тях не са били особено приятни личности, но им се е отдала възможността да блеснат. Путин превърна една неонацистка шайка в герои и руската армия във фашисти.

151

Анонимен

преди 2 години

Американски продукт, както Алкайда, Ислямска държава. Всичките се финансират от САЩ.

150

Тракиец

преди 2 години

Кви екстремисти ? Това са най големите герои на света и всички на планетата ги приемат като герои

149

Да напомня:

преди 2 години

след погромите над рускоезичните, "Азов" не просто не беше забранен, като нацистко паравоенно формирование, а беше включен като част от Националната гвардия на Украйна!

148

До 186

преди 2 години

Точно. И колко много си приличат с РСМ. Невероятно, но факт.

147

Анонимен

преди 2 години

и Х.тлер е бил създаден от Англосаксите, не гледайте на събитията повърхностно, но който е по-навътре в материята знае това. Винаги целта е да подклаждат нечия мания ,стига тя да съвпада с интереса им да бъде отслабена Русия в крайна сметка под една аили друга форма.

146

Анонимен

преди 2 години

Има роми в Украйна и за украинците са нисш народ заедно с българите,руснаците и т.н.Нас българите с тях ни приравняват.Самите украинци величаят нацията си...как са най-добрите,най-работливите и т.н.,а другите не са хора направо.

145

До 170

преди 2 години

Ква Америка бе, Америка - това сме ние, всички европейци плюс всякаква *** примесена на една територия. Обаче извращенията и джендърите имат своето начало още от Древна Гърция и Римската империя, така че слабо...

144

Мдаа

преди 2 години

То немците приемаха Хитлер и СС за герои.