85

Анонимен

преди 2 години

Щом ГЕРБ и Путинистите реагират еднакво ,значи имат един и същи шеф.Това което казва Петков е абсолютна истина.България трябва максимално бързо да се освободи от определени хора.Гешев,Борисов и Доган трябва незабавно да влезнат в затвора.Също така трябва да бъдат проследени транзакциите от Русия посока Български партии,политици и медии ,за да се види кой и какво прави.

84

Анонимен

преди 2 години

Корупцията идваща от русия не започва с ГЕРБ. Руският гражданин Станишев примерно подари на русия оригиналното оборудване за аец белене и се уреди с Къща на женевското езеро.

83

Анонимен

преди 2 години

Сега българите обират кокалите къде са останали по плажа.

82

Анонимен

преди 2 години

Тия от ГРОБ са с интересен чип ТОЛУПИ.До вчера реваха,че РАДЕВ е назначен от РЕШЕТНИКОВ и ПЕТКОВ е русофил.Днес реват,че са против РУСИЯ.

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87. - И ти като Кирчо увърташ. Само втората част от изказването ти е вярна. И Путин, и Кирчо ще паднат, свиквай.

80

Пп

преди 2 години

Днес един бивш следовател е застрелян посред бял денЧерепа каза в интервю , че е готов да се завьрне бил невинен

79

Анонимен

преди 2 години

Катот прочетох заглавието, се подведох. А то - Кирчо искал с един куршум да убие два заека, затова ги сложил в един кюп. Те те мразят поотделно бре! И как така, случайно, забрави да споменеш БСП-то, стожерът на посолството в България? Само което ти отърва, м?

78

Анонимен

преди 2 години

Киро, защо не дававе военна помощ за Украйна? Виж, надеждите ти не се оправдаха и Зеленски е жив, да го пази Господ, и Украйна не е превзета за три дни, както се надяваше ти. Хайде сега да вземеш да се махаш от тук, че хората започнаха да се усещат за кого играеш.

77

ИНФО БЕЗ ЦЕНЗУРA

преди 2 години

ИСПAНИЯ и ПОРТУГAЛИЯ СA БИЛИ ГЕРМAНОИДНИ ПО ЕТНОС ВЛAДЕНИЯ И ОТ ТAМ ТРъГНAЛ ГЕРМAНЕЦA ДA ГИ ОСВОБОжДAВA ОТ ИСЛЯМA....................ГЕРМAНСКИЯТ ЕТНОС СЕ ПОДВИЗAВAЛ В ЦЯЛA СЕВЕРНA AФРИКA И ТAМ СъЩО БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНAЛ..............ОБъРКAЛ НЕКОЙ ГЕРМAНЕЦA С ДРЕВНИЯ РИМЛЯНИН...........ВЕЧНA РИМ_БЕРЛИН AНТИСЕМ ВЕНДЕТA ИМAЛО.........

76

Става очевадно вече

преди 2 години

Щом точно тия го нападат, значи е на прав път. И си лъсна путинистът мутрофан яко

75

Гадняр

преди 2 години

Всеки треторазреден бизнесмен ще ви каже, че когато купуваш дадена суровина трябва да имаш поне два-три алтернативни доставчика. При нас от времената на НРБ целенасочено се опазва руския монопол върху енергоносителите.

74

Боико борисов

преди 2 години

Българи за първи път видехте под управлението на боико борисов какво е държава,такава държава е имало 681 година гогато е създадена българската държава,безработицата беше под 1 процент,икономика социална политика,метра,нови автобуси,булеварди,пътища,магазини,външни инвестиции,ново стоителство,училища детски градини паркове,преди пандемията бяхме на първо место по бвп в съюза.

73

Анонимен

преди 2 години

Баце бе лош заслужавате си кироДа ви е честито

72

Анонимен

преди 2 години

Какво манипулиращо заглавие само. Руското посолство и ГЕРБ, ха-ха! Руското посолство и Нинова, разбирам. руското и Радев, ясно! Руското и Възраждане - да! Гербавите са опозиция, бе, алоуу. А руското посолство не е с тях, то просто е против България.

71

Анонимен

преди 2 години

Кирил Петков и по дипломация също да взима уроци.Спешно е.

70

гербер

преди 2 години

До 55. Можеш да говориш само от свое име, разбра ли, креттен. Ако на теб лично ти е байгън, поне на 600 000 българи не е. И скоро ще има промяна на "промяната".

69

Ха ха

преди 2 години

Кой има пари още да харчи после няма

68

Анонимен

преди 2 години

Взимай уроци по български език, Киро! Политическа върхушка, а не вихрушка

67

ууу

преди 2 години

Не ви ли прилича на току-що уловен сом?

66

Анонимен

преди 2 години

Какъвто г-н президента ни такъв е и министър председателат ни, нали президента си го докара от Канада. Какво става с канадското гражданство на Кирил Петков Нещо много се замълча по въпроса или и това се засекрети он народа.