215

Чичо Джо

преди 2 години

Този недорасъл *** трябва да бъде бит кой където го срещне! Изправи света пред ядрена война, съсипа страната си, която без друго е с мизерно ниво на цивилизованост.

214

Анонимен

преди 2 години

135 путински рубли (известни още като "дървени боливари") = 1 рептилско евро. Ако въобще някой ти продаде, щото комисионата вече е 30%. Така им обърка сметките на рептилите, че скоро наташките ще се джаскат за пет евро нацяло.

213

Путин

преди 2 години

Не ми образувайте нерви щот ще пусня некой мултик с везаналогови ракети!

212

НОМЕР2

преди 2 години

Затворете небето над Украина! *** ще клекне!В противен случай ще се ускори гибелта му!

211

Реалист

преди 2 години

До 239. Всичките ви кремълски опорки са ни ясни, но са жалки и смешни. Само на един въпрос отговори. Защо, ако според такива като теб, путин и москва са прави почти целият цивилизован свят не мисли така и е против вас?

210

канадеца

преди 2 години

а катайците още по умни бе, те пък как се оставят да ги точкуват ?

209

АнонимеН

преди 2 години

10 ХИЛЯДИ ОР---КИ СА ЛИКВИДИРАНИ, А ИМА ОЩЕ ЗА ЛИКВИДИРАНЕ!!!!

208

Анонимен

преди 2 години

Наш Боко беше Путин-уонаби и целият му пиар беше 1:1 с този на Путин. Даже държавата ни беше устроена по подобие на неговата. Слава Богу, че сме в ЕС.

207

Анонимен

преди 2 години

Направо се чудя на НАТО какво го търпят тоя----------Ако НАТО се намеси сега, само ще даде на Пу повод да обяснява на обикновената вата, че нападат Русия. А то никой не иска да я напада. НАТО праща на украинците оръжия и пари на корем, отделно "доброволци". Следващите няколко дни ще са решаващи.

206

Анонимен

преди 2 години

Путин не се шегува послушайте го.Просто запада се превърна в сбирщина от ге...й..,о,,,,,ве и Путин видя шанса си.Поздравявам човека.обърка сметките на рептилите

205

Седераст

преди 2 години

Можехте да постнете линк. За тези, които се интересуват: youtube/watch?v=npIhU1PCX9kРеспект Путин!

204

Анонимен

преди 2 години

Направо се чудя на НАТО какво го търпят тоя, то се вижда че армията му е пълна трагедия, затънаха в Украйна и гласуват закон който ако кажеш колко са убитите руски войници ще лежиш до 15 години

203

До 237 Нео

преди 2 години

Може би е настинал, но той е кален човек ще му мине за един ден.

202

Анонимен

преди 2 години

В наш интерес е да няма ядрени оръжия и тежки бомбардировачи в Украйна, защото времето за реакция намалява и възможността за ядрена война и край на всичко се увеличава.

201

Демократ

преди 2 години

Никой няма намерение да напада Русия бе, психопат. Само болният ти мозък разсъждава така, защото ти си готов на това. Жалкото е, че подобни мисли има в примирите кратуни на много руснаци.

200

До до 223

преди 2 години

Не свали, защо Путин прави разлика между случайна грешка и нарочен акт. С Турция дали е било случайно или не се разбраха, а турчина се извини. Е кой да ти пали война затова. Сега е просто друго. Подстрекателства нон стоп от САЩ ползвайки сл.або.ум.ният Зеленски.

199

Цървул

преди 2 години

Заради разрухата на империята,Путин много жалеше за оня СССР отпреди 1989г. Сега нека се радва,върнаха се точно там. Дано му се услади. НА ЗДОРОВЬЕ,ВОВА!

198

Нео

преди 2 години

Наистина е болен!

197

Анонимен

преди 2 години

Далаверата е момента е за куражлиите.Руснаците масово продават имоти в България по морето,но ги искат кеш в Русия.Двустаен за 10000 евра има обзаведен.

196

Анонимен

преди 2 години

Разоръжаването на Русия е възможно да се случи точно толкова, колкото и хагските мекокитници да арестуват Путин, ако го осъдят - на Върба в сряда