221

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 316 "Хохлите се чудят какъв фейк да пуснат. Гледаме, че гори нещо, ама какво гори и кой го е взривил... на хохлите не вярваме баш?" както каза някой преди малко. Не, че вие вярвате на путиновата пропаганда. Вие знаете, че е лъжа, но сте достатъчно "умни", за да знаете каква е официалната путинова линия, и не се свените да я прокарвате. Такива хора могат да допуснат всяка изродщина и престъпление на идола им и в това се състои тяхната лична трагедия - в изличаването им като личности.

220

Анонимен

преди 2 години

Таван на заплатите на секъде.

219

Анонимен

преди 2 години

"Източна Украйна е православна. Мариопол е основно еврейски и гръцки ( гърци униати). Тоест вие поддържате католици срещу православни , и евреи срещу православни..."____________________ А Путин поддържа мюсюлмани (чеченци), които пратиха в помощ на Путин 10 000 мюсюлмани срещу православните в Украйна. *** разбери.

218

Анонимен

преди 2 години

Тва ли е новият световен заговор,всичките да ставаме полицаи и военни и да източваме народеца,а тои да бачка за 650 лева,геноцид и през тва време да вдигаме такси лихви данъци,инфлацията да расте уникален план.

217

Анонимен

преди 2 години

на славянин дали не му е било гадно, че не е могъл да влиза в мола толкова време. Такова унижение не се забравя лесно и сега всеки му е крив :))))))

216

Германец

преди 2 години

Айде и Форд изрязоха Раша. До края на седмицата руснаците ще могат да избират между Лада и.... това е, няма друго. Лада самая лудшая машина!!!! :)

215

Анонимен

преди 2 години

До 319Украйна щеше да е цяла, ако не беше )))))Путин на власт в Русия.

214

Анонимен

преди 2 години

Виж сега, Зеленски че е евреин - евреин е. Само дето такива са и Абрамович, Фридман и кой ли не в руската олигархия и политическа висша върхушка. А те, мисля, няма смисъл да ти обяснявам кои са. За втори път тази вечер правиш сериозен гаф и ще ти се кара началството.

213

Жалка работа

преди 2 години

АХАХА руските олигарси: "Много от децата им учат или живеят в Америка или Европа." Защо бе джанъм?! Защо децата ви не са в Руският РАЙ който толкова силно искате да наложите в Европа и света? Защо??

212

българина

преди 2 години

ами хващай самолета за канада, само когато предатели като тебе се изпарят ще има живот тука

211

българина

преди 2 години

от 8 млрд на тази планета под 800 млн са ястребите. както искат така да го смятат. никой вече не го интересув скаания ес всеки гледа да се отърве от сащ и ще се отърве! а наите ястреби а хващат самолета преди да им се е наожило да гледат в земята като виновни чавдарчета в стил Зеленски, ама аз такова не исках... много бързо преддохте България на САЩ, палачината се обръща

210

Анонимен

преди 2 години

"90 процента от населението на България са за Русия." -- Аз бих заложил на 80%. Да, същите онези 80% на проф. Христов :) И, нещеш ли, също толкова са и антиваксърите :) Когато си прозззд, казват, е за цял живот.

209

Анонимен

преди 2 години

Иванушка е в нокдаун, подкара копи-пейста и вече не е интересен. Хайде, от мен да мине, взимай там почивка, да видиш дали банкомата ще ти пусне още ненужна хартия или и това са резнали вече.

208

До 282 коментар

преди 2 години

Психиатрите на България са истински и професионални мошенници !Те не работят за доброто на своите пациенти, а за едни други хора !Разбирате ли ме?

207

Анонимен

преди 2 години

До 273 А и казват че единственият човек от който се бои Пуmлep се бои е Игор Сечин))))))Не знам, колко се бой от него, но Путин е този който мъкне навсякъде Сечин със себе си, от кметството в Петербург до Президенството. Сечин не е бил в КГБ, няма данни да е и от ГРУ.По вероятно е някаква мафиотска дружба за ограбване на Русия и Сечин знае много от далаверите му.

206

Анонимен

преди 2 години

А какво точно има в тия камиони от 64 км-ата колона?

205

Анонимен

преди 2 години

Ако объркат Путин с Хитлер ще стане трета световна война.

204

Живко от Варна

преди 2 години

България за да стани супер мега държава, запознайте се с мен и ме издигнете да бъда владетел на България!Няма да викам и няма да бъда лош !Аз съм роден за истински и независим владетел, запознайте се с мен и ще разберете, че това е истина !

203

Анонимен

преди 2 години

Руският президент Владимир Путин издаде указ, с който забранява износа в брой на чуждестранна валута от Русия, надвишаваща равностойността на 10 хил. долара по официалния курс на Руската централна банка. Указът влиза в сила от 2 март.

202

Анонимен

преди 2 години

***, откъде преведохте този мек путинистки анализ. Истината е, че верни на Путин останаха само шайка бюрократи. Руския Майдан си върви евкалацията ще е до няколко месеца, руснака е на ръба на оцеляването.