244

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен онанимен, на американските ветерани с по 3 години "на мисия" служба им плащат да реват от страх, че не искат да ги мобилизират. тва което ще стане е че ще прелетят от турция и полша ф35 и след това иджисите ще си включат радарите, ще мине един ср71 и ще има абасралис таварищи и 300 филма в стила на девета рота.

243

Анонимен

преди 2 години

С вируса не успяха да разредят населнието. С факсините също. Много бавно става. Сега май се насочват към ядрена терапия. Ако са го решили няма да ни се размине

242

Анонимен

преди 2 години

Както виждам, проф. Иво Христов силно е намалил процента на българските деебили! Те не знаели какво е ставало в Юкрейн, та лошите руснаци ги нападнали! Няма и да научат с тези продажни жалки медии! Но да вляза в темата! Значи самолети ще пращат! И умните укри ще седнат в тях и ще летят, ще се бият! А, не! Ще им пратят МиГ-ове от такива като нас! И колко такива ще съберат от нас, Полша, Словакия? Умници!

241

IQ 3.14

преди 2 години

троловете им с килийно, многоходовите тръгнали несиметричен конфликт да печелат. мъка, патене, и непоносимо тегло

240

До iq-то на маймуна

преди 2 години

Бегай на Козяк ти заредят батерийката, че запецна нещо!

239

Путин

преди 2 години

Пращайте - трябват ми безплатни мишени, че с тия "ядрени" санкции...

238

IQ 3.14

преди 2 години

До НАТОкрация... молдова забравих.

237

IQ 3.14

преди 2 години

До ЧИСТКАТА добре, коригирали сте опорката. до вчера преписвачите говореха за "Стволове". направа да падладееш

236

IQ 3.14

преди 2 години

До НАТОкрация...полша, чехия, кавказ, нагорни карабах, осетия, афганистан, украина, венецуела, казахстан... айде, легай си.

235

НАТОкрация...

преди 2 години

Югославия, Ирак, Сирия, Афганистан, Либия...колко много "демокрация" с некви си стотици хиляди избити!

234

ЧИСТКАТА

преди 2 години

Филма гледалили сте го? Запада иска да провер колко е приложимо реално - във Украйна.....25 000 калаша на улицата.... а сега и още играчки ще пращат....

233

IQ 3.14

преди 2 години

след като открито заплаши с ядрено оръжие и си позволи да нарича законно избрано ръководство на независима страна "наркомани и фашисти", и ако е верно че израел е обещал съдействие на украинския президент, е въпрос на време олигарсите -евреи да купят генералния щаб и тогава на руските контрактници първа чеченска ще им се види "лека нощ, деца"

232

Evil Union ще прати

преди 2 години

още масло в огъня - че изтреблението на славяните нещо се забавя

231

IQ 3.14

преди 2 години

До нЕкойна андропов и черненко, по скоро. наследниците на брежнев дето ги скоропостижнаха, че да не подпалят света

230

сукной

преди 2 години

баце, не знам дали ти плащат на пост или си на надник, ама видимо си с килийно и не е добре работата.

229

нЕкой

преди 2 години

Пиши го бЕгал жужито. Провали цяла Русия и руснаците няма да го оставят така. Съвсем скоро ще последва съдбата на садам, кадафи, чаушеску, берия.

228

Анонимен

преди 2 години

Най добре се получи през 50-те в Корея износът на демокрация,ама сега гледам нещо не им стиска да изнесат лекция по "демокрация"на малък Ким!

227

IQ 3.14

преди 2 години

ей, тва са вчерашните опорки. вижте кой е клоуна сега. нещо немога да намеря статия за изгорелия жив "десна ръка на кадиров" брадич...

226

Анонимен

преди 2 години

Тролчетата на русия лаят ли лаят,скоро време няма да има рубли за заплатите ви,така,че заработвайте още малко докато има,*** с ***:)

225

Анонимен

преди 2 години

В западноевропейските документални филми, България се смята за диктатура и диктаторска държава след 1923 година. Това е историята. Чак до 1944 година. Съюзник и приятел на Фашистка Италия, Мусолини, Борис Трети се жени за италианска принцеса.