437

Умен ваксът

преди 2 години

Миналата година са починали 40к повече от 2019. 2019 е в топ 3 на най-високата смъртност в България от 100г? После ми говорете,че това било нормално. На половина, ако ви размрнят лявата и дясната обувка няма да можете да идете на работа.

436

Анонимен

преди 2 години

До 455 Най-добре изчакайте да видите кой ще се смее последен, макар че няма да е смешно.

435

КНСБ

преди 2 години

Благодарим Ви,доцент Мангъров,задето сте наш окуражител сред толкова многобройната " плеяда " от научни " светила ",които дават мило за драго да ни тормозят с кофти ваксини и бустери ,на които броят им се губи някъде в далечината ...Аман от агитки и постоянни насто явания - добре,разбрахме,но ВСЕКИ САМ ДА СИ ПРЕЦЕНЯВА !!!

434

Ковидаростъкмистики

преди 2 години

Няма никакво увеличение на смъртността в България. Тя е в рамките на нормалното. Не е вярно че има повишена смъртност. За последните десет години смъртните случаи на ден са средно 290 души. Средната смъртност за миналата година на ден са 285 души. Има един брояч на живо, в реално време, можете да проверите лично, изпишете: България население 2022 CountryMeters.info (проверете към 23 и 45 часа, отново починалите са ок. 280 души, тоест сега умират на ден точно толкова колкото и преди ПлАндемията.

433

Африка се смее на бг

преди 2 години

Мангъров в щатите щеше да отнесе една глоба от 250 хиляди плюс ще му отнемат лиценза и ще мие чинии в макдоналдс доживот, ама тука сред чалга простотията е професор.

432

Qwerty

преди 2 години

Ако Мангъра беше толкова умен и начетен щеше ли да се хване с Възраждане?

431

Анонимен

преди 2 години

До 449 Точно така. Идва ми на ум изказване на един гуру: американците дали 1 млрд. долара за изследване, за да разберат нещо, което ние знаем от 5000 години:)

430

Hoho_Boho

преди 2 години

До До 442 ... Имат антибактериален ефект, но вирусите не са бактерии...

429

Анонимен

преди 2 години

Този направил една презентацийка в powerpoint и не се бара вече. Дъвчи едни и същи неща и игнорира изследвания, които не са му удобни. Тези като него, които се мислят за нещо по-добро от хора лато доц. Мангъров са най-големите комплексари. Какво ще си помислят за нас в чужбина? На кой му пука? На бабата, която взима 300лв пенсия ли? Живейте за себе си бе ***, вземете едно оригинално, логично решение поне, никой не се сеща за нас, споко

428

Hoho_Boho

преди 2 години

До Нобел за медицина ...Ето и още от изказването на Нобелистът ЛЮК МОНТАНИЕ:..."Не само клиничните опити, но и всички бoлecти, които са причинили тези вaкcини, показват, че вместо да предпазват, за да предотвратят зapаза, те често правят точно обратното. Това води до нови инфeкции. За съжаление, те имат и много по-сериозни стpaнични eфeкти.

427

До 442

преди 2 години

Тамянът съдържа съставки с антибактериален ефект, а светената вода - сребро, което също е с антисептични квойства, така че ТЕ ПОМАГАТ МНОООГО ПОВЕЧЕ , ЗА ПО- ДЪЛГО ВРЕМЕ И ДАЛЕЧ ПО- БЕЗВРЕДНО ОТ ВАКСИТЕ!

426

Анонимен

преди 2 години

До 447 Пак ли, освен обиди, нямате какво да напишете, :)

425

Майна

преди 2 години

СТАНЕТЕ И ТЕ ЩЕ ПАДНАТ!!!

424

Рнк и спин

преди 2 години

Една от първите лаборатории, които откриха това, беше топ изследователски институт в Индия, наречен Kusuma School of Biological Sciences. Техният анализ на последователността на РНК показа, че в този коронавирус е вкарана част от вируса на СПИН. Този специфичен СПИН сегмент му позволява да се внедрява в лигавиците на човешкото тяло по-добре, отколкото другите коронавируси. Присъствие на който и да е аспект от вируса на СПИН в коронавирус не е имало никога досега.

423

Обективно

преди 2 години

Поне 10 пъти съм писал тук, от самото начало, че няма как Нестерилизиращи ваксини да спрат която и да е епидемия!!! Това е Елементарна Медицинска Логика. Подкрепям Големия Люк Монтание. И още ако не знаете - той е привърженик на хомеопатията, с която преспокойно се излекувах и аз.

422

Анонимен

преди 2 години

До 434 Ваксатроловете не отговарят на неудобни въпроси. Те само по опорките могат :) и да обиждат :(

421

Aнонимен

преди 2 години

Фармацевтичните компании са освободени от отговорност до 2050г

420

АК-47

преди 2 години

Мале, мале, това прежълтяло човече ще се пръсне от злоба. Как го понасят колегите му в Инфекциозна болница, направо не проумявам. Да си подскача, има достатъчно олиго'френи да го слушат.

419

Анонимен

преди 2 години

До 427 Че кои са вашите специалисти? Балтов? Нали още в началото поискаха диспут и вашите се изпокриха, като мишки.

418

Aнонимен

преди 2 години

Не разбрахте ли, че страните, които не са изпълнили плана за високи нива на ваксинация, то тя ще стане задължителна