597

Джон

преди 2 години

Кученцата лаят, а керванът върви.

596

Анонимен

преди 2 години

До 627. А знаеш ли колко са умрелите като цяло и на каква възраст? Най-много(над двойно на останалите) са 70+, следвани от към 4000 60-69. До 60 годишните са всичко около 4000, като от тях 0-40 са 333- 10 0-19, 63 20-29 и 360 30-39. Т.е. под 40 опасността е 0 с и без ваксини, 40-60 има минимален риск(под 1% от заразените) и рисковите са 60+. Защо тормозят всички наред в тоя случай? Ваксината не пази от заразяване и разпространение, т.е. с нея не пазим родители, баби и дядовци. Себе си няма нужда

595

Анонимен

преди 2 години

Симидчиев лъже. Коефициентът на заразяване(х:100000 от групата) от 2.1 до сега със завършен ваксинационен цикъл и на останалите е РАВЕН ВЪВ ВСЯКА ВЪЗРАСТОВА ГРУПА. Децата- 0-19, даже са с бая по-висок, т.е. ваксинираните се заразяват повече. Защита от заразяване с ковид и разпространение ваксините в момента няма. Ваксинираните се заразяват като да нямат ваксина. Да си гледа първо данните и тогава да тупка твърдения.

594

Анонимен

преди 2 години

И какво казва статистиката:Броят на починалите българи през ноември се е увеличил почти двойно в сравнение с годините преди пандемията.Смъртността за ноември:България на първо с място с увеличение от 88%. На второ място е Румъния - 84%.И сега да видим какво е положението при високо ваксинираните държави:Италия - 4% повече, Франция - почти 5% повече, а Швеция дори отбелязва спад с половин %.Ето какво става с ваксинираните заразени - по-голям процент оцеляват, при това значително по-голям %.

593

Анонимен

преди 2 години

Мантрата "ваксинирани, а пак се заразяват" не върви. Ваксината не е панацея и не значи, че няма да се зарази човек, а, че в случай на заразяване би следвало да го прекара по-леко (разбира се, има изключения) и най-вече целта на ваксината е намаляване на смъртността и намяване нуждата от болнично лечение, сиреч - щадене на здравната система, което пък ѝ позволява по-нормално функциониране.И какво казва статистиката:

592

Анонимен

преди 2 години

във всяка нормална държава този щеше да бъде осъден...

591

Ама

преди 2 години

Погребалните агенти станаха милионери.За няма и две години.Па вие си тролете.

590

Stenli

преди 2 години

БРАВО, доцент Мангъров!Благодарим, че служите на хората, а не се продавате за милионите. Бог да ви благослови! Ние сме с вас, не се предавайте!!! НЕ НА МЕРКИТЕ И СЕРТИФИКАТА

589

От хората

преди 2 години

*** не разбраха,че от сертификата няма смисъл, а трябва да се спазват мерките.Отиваш в Кауфланд,народ като сардели и влизаш свободно,а в Практикер с 10-15 човека в целия огромен магазин не можеш да влезеш без сертификата. Хора,молете се Господ да ни пази и това е.

588

absurd

преди 2 години

Хайде вакси, побързайте с бустерите,час по - скоро да се отървем от вас

587

absurd

преди 2 години

Изобилие от Блага чака нас неваксинираните,на останалите лека нощ или приятно пътуване

586

absurd

преди 2 години

Мангър,кажи му на ония мало+умник ,че българите са древен и мъдър народ и че ние диктуваме модата в момента.Макар че по принцип не виждам нищо лошо населението в цял свят да се отърве от офцете,така че всяко зло за добро..На ваксите дори не им съчувствам.С тяхния летален край ще разтоварим планетата,много им се радвам че си набиват ваксините,нека се сиропират,докато станат на пихтия

585

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ТИ СЪЩО , БЕ МАНГЪР....!

584

70 коментара липсват

преди 2 години

70 коментара липсват

583

Ямболски цървул

преди 2 години

Жалките плъхове трият .Плъхове.Няма да има дупка,в която да се скриете.И ще бъдете изядени.

582

Анонимен

преди 2 години

Напълно вярно. От 2.1 досега ваксинираните се заразяват колкото неваксинираните. Какъв е смисълът от сертификат, ако няма разлика над статистическа грешка от това да си без него? И не ми пускайте, че сте ме пазили да не отида в болница и да не умра. Там омикрон доказано И ЗА ВАКСИНИРАНИ, И ЗА НЕВАКСИНИРАНИ е с почти 0 жертви. А и все едно да затворим алпинисти и сноубордисти да ги пазим, щото няма да се решат доброволно да спрат спорта и пълнят болниците и умират повече от неспортуващите това.

581

Анонимен

преди 2 години

Щом не искате ваксини, сами се лекувате, нали всичко разбирате.

580

Анонимен

преди 2 години

Мангърщината е диагноза на обедняло и изпростяло население, подивяло от сезонно сгъване на чаршафи по хотелите!

579

Анонимен

преди 2 години

Това земноводно изяде,ли си дипломата.

578

...

преди 2 години

Зелените сертификати: "Мангъров" е вреден и ненужен за вашето здраве...