156

Анонимен

преди 2 години

Абе русофилето! Много знаете за Русия, но питайте руснаците какво мислят! В Русия,сега, се чува шум като от вода в тенджера преди да заври. Затова не скачайте от седнало положение, защото скоро ще ви увисне долното чене.

155

Анонимен

преди 2 години

Тези преговори трябва да са само едно извинение за по-решителна военна-стратегическа офанзива, тъй като те ще бъдат всячески саботирани от сащ и ще свършат с една голяма нула.

154

Анонимен

преди 2 години

Чебур, ти точно нямаш нищо. Циркона като те тресне и ще има хюстън къде си. Пентагона го от отнесе цивилен самолет. Смях.

153

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 178 ---- Най-хубавите къщи на избягалите от Путинския рай КаГеБешковци - те са повече от 100 крупни фигури. (List of Soviet and Eastern Bloc defectors) се намират на територията на Брайтън Бийч и Манхатън Бийч в Ню Йорк, но има и такива, локирани на Западното крайбрежие. Недалеч от сградите на Доналд Тръмп в Манхатън можете да видите апартаментите на съветската буржоазия, инжектиращи свежи щатски долари в нашата икономика, за да "сразят капитала". Русофилите да пият една чешмяна вода

152

Анонимен

преди 2 години

189 добре че ми каза че си и от Бургас

151

Анонимен

преди 2 години

*** христова, офца нестригана, какво си написала? Исторически преглед на русофобски изказвания на слугите на американската и европейска олигархия. Има ли пълзящо движение на нато на изток? има -- единственото правилно решение е скок до границите на сащ на руските ядрени ракети -- Куба ви очаква, колкото повече се бавите, толкова повече пълзящото движение ви обгражда.

150

Анонимен

преди 2 години

Мюлер руснака те дебне с две подводници клас Борей с Циркон на борда точно до Аляска вече нищо не можеш да направиш

149

Анонимен

преди 2 години

До Herr Muller.........Герр Мухлер, всеки може да мечтае! Но за предпочитане е тайно, интимно, да не огласява мечтите си, защото хората ще му се смеят! А туй за глада си го бодни на тиролската шапка, до перцето! Глад там няма и на хоризонта! 1 В СВЕТА по добив и експорт на пшеница! Това значи хляб, а и пилешко, свинско, говеждо, долари!Някои неща са скъпи, но си ги позволяват. Донесоха ми от Якутск пушени омуль и чир. цена 2000-2500 р/кг. Но си го позволяват. И чер и червен хайвер ядат! А ти?

148

Анонимен

преди 2 години

182 запознат ли си наказателното право и знаеш ли че ако ти съберат коментарите е лесно доказуемо че насаждаш омраза по национален признак? Един такъв във фейса вече изгоря, да няма после да подсмърчаш на окръжния прокурор - ама аз сано се шегувах?

147

Herr Muller

преди 2 години

До Анонимен 175 --- Да, видяхме ги в Афганистан. Над 16,000 изтрепани бойци от "елитните" им части. Това е при война с конвенционална война, но когато заговорим за сериозна война, където ядрените заряди няма да се икономисат, ситуацията с войниците рязко се променя - същите стават излишни, защото НЯМА да има фронтове. НАТО ЗНАЕ от свои агенти, че 90% от руските балистични ракети са готови за скрап-метал и сме готови да ги ударим светкавично, ако САМО една ракети излети срещу нас, ще ги заличим.

146

Анонимен

преди 2 години

Какво говорят фактите. Русия е обградена от НАТО и вие на умряло. Скоро очаквайте натовски бази в Украйна, Грузия и Казахстан.

145

Анонимен

преди 2 години

Едни и същи опорки тролчета, конвенцията от Монтрьо и пада и тая

144

Анонимен

преди 2 години

Ако от хеликоптер хвърлят зелени карти над Москва долу ше се избият

143

Herr Muller

преди 2 години

Експериментите с т.нар. свръх звукови ракети, движещи се на зиг-заг (НЕВЪЗМОЖНО поради физическите закони и земната гравитация) са само изхвърляния на "най-големите джуджета". Околоземните спътници на НАТО показаха, че бързината на ракетите на Русия-СССР НЕ се различава от скоростта на балистичните им ракети създадени през 70-те години на миналия век. На вси вярващи във великата и НЕ/победима съветска техника, честито нови мултипликации с лошо качество.

142

Анонимен

преди 2 години

Мечтата на обикновения американец е къща, семейство, кола, кариера. Мечтата на обикновения руснак е Зелена Карта.

141

Анонимен

преди 2 години

Черно Море трябва да се напълни с натовски кораби, това е.

140

Анонимен

преди 2 години

До Herr Muller Руснаците са бойци и не се плашат от война. Беден човек няма какво да губи . Запада ще бъде сринат и има какво да губи парите .

139

№159 продължава

преди 2 години

...той отговаря компетентно и спокойно! Мистър Байдън не можа отначало да запомни името на Путин, викаше му Клутин! Страна, която е имала Държавни секретари като Дийн Ръск, Хенри Кисинджър и даже една чешка юдейка, в момента дипломацията й се оглавява от нагло невъзпитано аматьорче! "Опиянение от власт!". Пошло, противно и неверно! Путин ще сдаде властта. За него ще плачат самите западняци! Който и да дойде, няма да има стоманените му нерви и горко на провокаторите!

138

Анонимен

преди 2 години

Не ставате ***, довчера пищяхте че ви хакнали изборите, днеска пак гейщини, нищо чудно че талибаните спукаха от бой янките

137

Herr Muller

преди 2 години

Когато руснаците започват да изявяват претенции и да дрънкат оръжия се случва нещо много сериозно. Първо, хазната им е празна и бизнесът не върви (то пък един газов бизнес). Второ, народът е на ръба на глада. Трето, Путин от ден на ден губи приятелите си във властта. Четвърто, на дневен ред е да се случи онова, което стана със СеСеСеРетата, или тотален разпад, но този път гражданската война няма да им се размине.