152

Анонимен

преди 2 години

Абе, аз преди да се репча западно на Русия, първо ще изгледам клиповете в интернет. Рашъните са луди. Да си нямаш работа с тях, че ще те отвеят. Страх нямат.

151

Пияница гадател

преди 2 години

Брат наистина ли смяташ ,че руснаците не могат да изпепелят който решат американците също могат . А ние умрели от гъдел къде сме? У 9 та глуха в днес.бг коментираме и тук ще си останеме приятел .

150

пияница мистик

преди 2 години

До 256 === Ахахахахахаха :))) Абе, смешниk, не си ли чувал, че куче дето лае, не хапе. СССР на джуджето убиец си измисля за някакви хиперзвукови ракети, дето ги има само в лентите на Мосфилм, военни роботи с хора в тях и какво ли не още, за да плаши Запада и САЩ точно като Ким Грух. А САЩ нищо не казват за въоръжението си, защото е военна тайна и плащат за оръжия 100 пъти повече от СССР. Съветски генерал сам каза, че ако стане конфликт със САЩ ще загубят войната точно за половин час

149

Анонимен

преди 2 години

Русия е велика дьржава 1/6 от сушата и Путин предупрежда запада , че той се самозабрави нали знаете поговорката Русские долго запрягают, но быстро едутТе само газта ако им спре Путин и са умрели ей го на 2000 $ за газ/куб а се правиха на много умнии еуропейците цените да ги определя пазара -хахаха на ви пазар

148

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Има, има, под дулата на автоматите на зелените человечета. истински свободни референдуми!

147

Анонимен

преди 2 години

Едно време имаше такъв плакат, като снимката на Путин и гласеше "Ти записа ли се комунист"

146

Анонимен

преди 2 години

В Русия има ли референдуми, защото в ЕС ги забранявот, като пречещи на демокрацията?!

145

Анонимен

преди 2 години

Ми ако Украйна спази договорите които е подписала, не би имало никакъв проблем.

144

Вова, гр. Мухосранск

преди 2 години

Само едно не ми е ясно. ПутяЩе има ли доблестта и куража на неговия кумир Хитлер да налапа дулото на личния си Валтер ППК или ще лази на колене и моли за прошка? По скоро второто.

143

До 255

преди 2 години

Къв член ан НАТО си бе колхозник моли се раша наша да не тръгне срещу НАТО че пръв си отиваш ти.

142

Анонимен

преди 2 години

Путин приключва и го знае.Затова се опитва чрез дрънкане на оръжие да се задържи,но ще го сменят много скоро.Подменя се целия световен елит и Русия няма да бъде подмината.Такива локални конфликти вече не вършат работа като преди.След пускането на корона вируса,се видя как може да се командва и подчинява целият свят,а не отделни региони.Нещата отиват към съвсем друга плоскост,различна от капитализма и социализма.Най-добре се вижда как работи хибридният модел в Китай.За съжаление това ни чака.

141

До "пияница мис

преди 2 години

Наздорове ///Спящата мумия Байдън нарече Путин убиец а не джудже убиец и то индиректно т. е. отговори на въпрос с "да".

140

Дрън-дрън

преди 2 години

И това истерично надъхване е за отвличане на вниманието и побутване в нужната посока - както и истерията с шапковируса, както и споровете до прегракване за безбройните ***. Същите мегаспекуланти, които буквално извършиха финансов преврат за някакви си 20-30 години, си уреждат спокойно и на сянка далаверите за десетки трилиони долари, докато пускат тези миризливи партенки една след друга. Вие си се дърляйте тук, докато ви вкарват полека в неофеодализма, в който те ще бъдат императорите.

139

Анонимен

преди 2 години

Руснаците периодично се нуждаят от така наречените малки конфликти.Същото се отнася и за САЩ де.Разликата е,че с превземането на Крим,нещата загрубяха.Лошото е,че си повярваха,придобиха апетит и решиха,че могат да си възстановят влиянието в Европа,като по времето на СССР.За разлика от тогава обаче,днес средата не е такава както беше тогава и затова се опитват чрез пропаганда и фалшиви новини да влияят върху бившите соц-страни.И макар да няма истинска демокрация в тях,все пак има пазар и капитал.

138

пияница мистик

преди 2 години

В крайна сметка САЩ няма да оставят украинците в ръцете на джуджето убиец, както правилно го нарече Байдън и тайно ще им предоставят оръжие за защита от съветската агресия. И много правилно! С *** нация се играе по мръсен начин

137

д-р Дрегер

преди 2 години

Даже и тези, които са склонни да мислят за война идват на друг акъл когато стане дума за мобилизация. Украйна е 10 пъти по-голяма от Грузия, а икономиката и не е толкова скъсана и армията не е толкова корумпирана. Силите са нещо като 2:1 и Русия може да износи войната само на цената на много загуби и жертви.

136

Алекс

преди 2 години

Русия няма никакво намерение да напада Украйна.Укрите,колкото и да са кухи,са наясно,че ако те нападнат руската армия ще ги смаже за една седмица и Украйна ще прекрати съществуването си.Война няма да има.

135

Анонимен

преди 2 години

Никаква война без ваксина. Да се ваксинират и тогава може и война, а банкет НЕ, има опасност от заразяване каза СЗО!

134

Анонимен

преди 2 години

С манипулиран вот НСР избра начело на велика сила като сащ да сложат един паркинсон, който пада по стълбите на самолета. И тая изперкала марионетка се дръвчи на Русия?!?! Бе на него чушката му само за уриниране става пет пъти нощем, а те го карат да се прави на барабар Петко с мъжете. Къде си тръгнал бе дядка?!?И изобщо помниш ли кой си бе деменциО?!?

133

Анонимен

преди 2 години

Какво е мнението на обикновения германец когато Гитлер създаде ФолксВаген?