16

До 19

преди 2 години

ТИЯ ВАКСИНИ НЯМАТ НИЩО ОБЩО С КОВИД " ВАКСИНИТЕ"

15

Анонимен

преди 2 години

И колко пази бустера? 2 месеца ли? Ваксината е биологичен препарат, който създава активен придобит имунитет срещу определена инфекциозна болест. И този имунитет е поне година! Това дето през 2 месеца трябва да се бие очевидно не е ваксина. И очевидно не предизвиква имунитет! Спрете да стресирате и лъжете хората! Вирусът е опасен, но седнете, направете нормални ваксини, изпитайте ги и тогава ги промотирайте! Това е геноцид! Превърнахте хората в опитни мишки!

14

Майна

преди 2 години

ХОРАТА В БОЛНИЦИТЕ УМИРАТ ОТ ДИСБАКТЕРИОЗАТА, ПРИЧИНЕНА ОТ СРИВА НА ИМУННАТА СИСТЕМА ОТ 2 ТЕЖКИ АНТИБИОТИКА ПЛЮС КОРТИЗОНА!!!

13

до 10

преди 2 години

хахаххааааааа

12

Анонимен

преди 2 години

На бедняк с 2000лв. заплата няма какво да му обясняваш. Той всичко знае. Ама е пропуснал за домашно да види в имунизационния календар, че има ваксини с по 3 дози, че даже и с по 4. Ама той не знае, няма акъл дори с 2 клика в интернет да провери.

11

Вчера

преди 2 години

прочетох, че Израел се отказват, поне засега от 4 бустерна доза. Дори и те започнаха да се замислят тези ваксини дали работят и по важното за колко време.

10

Ха-ха

преди 2 години

Тая ваксинация започна да прилича на целенасочено зарибяване с наркотик. Ако ще има n на брой ваксинации, не е ли по-добре всички да изкараме короната и да се приключи драмата? Впрочем, след тая вълна преболедувалите са повече от ваксинираните.

9

Маска

преди 2 години

Маските пазят доста повече, особено когато са две от тънките или 1 от 2 лв.

8

Израел

преди 2 години

Малийййй...3 месеца само трайност на имунитета?!?!!!! Вие го пишете! Антителата срещу Делта НЯМА КАК ДА ПОМАГАТ СРЕЩУ ОМИКРОН, ЗАЩОТО НЕ МУ СЪОТВЕТСТВАТ!

7

Анонимен

преди 2 години

Помните ли миналата година по това време как ни обясняваха, че след втората игла ще сме напълно защитени до живот? А на скептиците разправя а, че са *** и нямало да доживеят, че са убийци и заразяват всичко живо около тях

6

Анонимен

преди 2 години

Плацебо ефект се нарича! От нищо не пазят. Топла връхна дреха пази повече!

5

Анонимен

преди 2 години

След всичко, което се разбра за "ваксините" е ясно, че бустерите действат само на едно място- в главите на получаващите ги.

4

шабан шефкет

преди 2 години

Оп, докато четохте тази статия още едно милионче попадна в сметката на Пфайзер и Модерна! Благодарим ви!

3

Анонимен

преди 2 години

Много отдавна са смешни с тези ваксини, бустерни дози, след 3 месеца ще ни убеждават, че трябва и четвърта... Но вече ми става мъчно и жалко колко балъци има по света...

2

Анонимен

преди 2 години

Банални стават

1

Анонимен

преди 2 години

Понеже все повече чета, че първичните ваксини не вършат толкова много работа, но бустернанта доза е чудо, смятам направо да си бия бустер, а да пропусна първите 2 дози! Става, нале?