6

Анонимен

преди 2 години

"Според експерти от Великобритания отслабването на имунитета може да доведе до смърт от COVID-19 дори и при напълно ваксинирани хора. Което ни кара да си зададем въпроса - колко защита ни остава?"-------------Ама вие чак сега ли започнахте да си ги задавате тези въпроси?

5

Щерю

преди 2 години

Само си представям деня, в който ще четем статия под надслов: - Никой нямаше представа, че сега толкова много хора ще умират, следствие на странични, нежелани реакции, предизвикани от ваксините, на които вярвахме и за които толкова настойчиво апелирахме. Тц, тц, тц, язък, ама...

4

Duchess of Cringe

преди 2 години

Нещо, което забелязвам в собственото стадо (семейство)Колкото по-безсмислено е съществуването, толкова повече въпросната мравка се страхува от смъртта и обратно.

3

Анонимен

преди 2 години

Само който не се е родил няма да умре.СПРЕТЕ да ни плашите със смърт.Страхът е робство,животът в страх е жалко съществуване.За това ковид истерията ще завърши с граждански войни,А може и целта на кукловодите да е такава.

2

Натовеца

преди 2 години

Значи дори и официалната пропаганда сега потвърждава нещата ,които лекари и експерти предупреждаваха и казваха още от самото начало!Че "ваксините" не са ефективни!След година май ще се окаже ,че плацебо да си биеш ще има по-голяма ефикасност от "ваксините" !Сега ще има ли отговорни относно тази опасна дезинформация и лъжливите твърдения на Пфайзер и останалите относно ефикасността на техните продукти??????ААА???Естествено че не !

1

Анонимен

преди 2 години

Това е реклама против ваксините..след като имунитета от тях отслабва и 2% където имаше възможност да се ваксинирам,вече ги няма!!