22

Анонимен

преди 2 години

Твърдо трябва да се поиска мнението на психиатрър относно "избора" на тези 24% И етническа принадлежност...

21

Анонимен

преди 2 години

Няма да гласувам! За 32 години нищо не се промени,към по-добро,въпреки че се изредиха всички от посочените традиционни партии,да ни управляват.Изключвам Кирчо Наглия,който каза,че Конституцията не го интересува и Коцето от Възраждане,който е съмнителен отвсякъде!

20

реалист

преди 2 години

Докато в служебното правителство на Радеф има министри, като Рашкоф и Кацароф ГЕРБ ще са първи, а Радеф ке падне.

19

Анонимен

преди 2 години

"Тиквата да почерпи 60 милиона :)))" .... 60 милки бяха и при Черепа....бе нещо много съвпадат тез числа, няква фантази няма ли да се прояви??? Нещо като от калъп са правени все....

18

СССР

преди 2 години

Милиарди е откраднал тиквата с магистрали ,саниране Рашков говори за някакви 60 милиона ,Рашков осъзнай се малко искаме да изкочат няколко стотин милиона ,тия 60 са му джобните на тиквата.

17

Ужас

преди 2 години

Определено този народ си заслужава сьдбата гласуваите за - буци и ще бьдете богати почти колкото - ботсвана и добре ваксинирани

16

Анонимен

преди 2 години

Пак ще им се объркат прогнозите на социолозите.

15

Асан

преди 2 години

Тиквата да почерпи 60 милиона :)))

14

Анонимен

преди 2 години

В пРЕЗИЛдентското партийче на Кирчо и Кокорчо се преляха рОндьо-слаФчУ-майче"эншэлэктуалци" - след могъща петгодишна мутро-прокопчовска ПРОПАГАНДА това е съвсем естествено, нали? Както и съвсем естествено е рОндьо да е пРЕЗИЛдентин, а кирчо-кокорчовците - управИтели на измислената от рОндьо държава. Жална ни майка следващите десетина години, "энтэлуктуалци"!

13

Анонимен

преди 2 години

ПП са комунистическите чааавета. Киро вчера се издаде в Панорама. Той така злобно говори против Конституцията, даже я нарече наредбичка, която трябва да се промени за да се върнат синовете и дъщерите на.... и си прехапа езика. Но Мая го допълни с това, че "децата ни" трябвало да се върнат да управляват. Мая, дъртата продажна червена. А такава грозна злоба срещу върховния закон е възможна само от хора кланящи се на старата, комунистически диктаторска Конституция. И те си го показват без срам.

12

Анонимен

преди 2 години

Защо гласувате за Герб, те няма да управляват , нямат никакъв шанс. По-добре да оставим другите да видим какво ще свършат.

11

Анонимен

преди 2 години

Първи, ама нанай.

10

Асан

преди 2 години

Тиквата да почерпи :)))

9

ПроСоТо

преди 2 години

голема "Първа сила",нема що!...Цели 24 процента ОЧАКВАТ,а колко ще са,дали ще стигнат и 20,ще се разбере скоро...Та:..-Толкова е "първа и любима",че останалите ОСЕМДЕСЕТ процента НЕ ИСКАТ И ДА ЧУЯТ за герп!...ЧЕТИРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ са отвратените от Боковата Хунта !!!!...Но се разхвърляха "на сто мяста" и за това тая зачертната и презряна ОПГ пак ще изскочи напред..Но така е.."Орел,рак и щука"..

8

СССР

преди 2 години

Герб ще са в канала на тези избори ,стига лъгахте галъп,алфсрисърч,всякакви такива герберски лъжливи ***,народа ще изчегърта всичките тези изчадия.

7

Богат

преди 2 години

Планът на чалг.ар.я и неговите клоуни сработи! Сега БСП ще си направят една сладка коалиция с Кирчо и ДБ и както всеки път в нашата история, милата ни родина я чака крах и падение когато комунисти се върнат на власт. Не си ли задавате въпроса - защо този смешен сайт и никоя медия България не отразява топ световната новина за обединението на Беларус с Русия? Нас ни чака същата тъжна съдба с Корнелия и е много важно о.вцете да не са информирани. Нека омразата на т.ро.ловете започне сега!

6

Герберски

преди 2 години

И с тези 24 % Герб си мислят , че ще управляват ли .СМЕХ

5

Анонимен

преди 2 години

Всеки гласувал за ГЕРБ и ДПС ще бъде проверен за далавери

4

Ей лг

преди 2 години

Да на теб говоря, същото в STEM и МОН - до преди две години бяхме пет години назад и като оборудване и като среда, благодарение на теб станаха десет с тия откази и съм с двама човека по-малко. Нали ти е ясно, че ще има последствия?Ти не можеш в тая сфера да отказваш модернизация и преоборудване - против всяка естествена и рационална логика.Ти твърдиш значи, че си невменяем на висок пост, не че си изключение!

3

Анонимен

преди 2 години

Според мен е въпрос на часове Аврамова и Борисов да са с качулки в някоя стая на гмд