49

Анонимен

преди 2 години

А някой запита ли се дали има зависимост между броя ваксинирани и увеличеният брой заболели

48

Спас

преди 2 години

ЛОкдаун трябваше да има още преди седмици... Истината обаче е че "правителството" на прецедента просто чака да мин 14-ти ноември. Защото какви избори при локдаун. Пък и нали трябва да се покаже какви сме смели... Лошият бат Бойко затвори държавата и спаси хиляди животи, ама ние сме пичове и ще правим всичко наобратно. Тъжна история

47

Анонимен

преди 2 години

До "Заради "невинните" в момента хора измират в интензивните отделения, а болни от други болести старци" --- Не мислиш. Не можеш да вменяваш вина, при положение че ваксината не е стерилизираща. Всички го разнасят, а вие привилегированите - още повече, защото мислите, че сте неуязвими. Много хора, аз включително, изпълняват всички мерки и пазят останалите много повече от вас самозабравилите се, дето не можете да изкарате и ден без мола.

46

Анонимен

преди 2 години

Този сайт популяризира фашизъм и геноцид, за което престъпление ще се отговаря от изпълтителите на поръчката за всяване на паника.

45

Анонимен

преди 2 години

"след това трябва да се измисли нещо друго, за да се продължи този интерес", "останалите 30% под никакви условия не биха се ваксинирали доброволно ..ми те и сега не се ваксинират доброволно повечето - притиснати са финансово - кредити, ученици, студенти и т.н. иначе съм съгласен - тотален хаос и непоследователност "натискат ги от ес", нали за тва са там - да пазят нашият интерес, като не могат - да си обират крушите

44

Анонимен

преди 2 години

Стига сте проповядвали фашизъм. Защото рано или късно палачинката се обръща, а такива като вас, сеещи паника и нагнетяващи напрежение между хората, са за затвор. Не можете да апелирате да се затварят хора защото не се инжектират с още недоизпитано средство. Лесно си намирате виновни за личната паника, но не тези, които са наистина такива - за липсата на здравеопазване и медицински персонал. И инжекциите не работят за нови варианти изобщо.

43

Анонимен

преди 2 години

Заблуден си защото изпълняваш програмата за пренасочване на агресията към невинните.--===---Заради "невинните" в момента хора измират в интензивните отделения, а болни от други болести старци не могат да се лекуват, защото лекарите са заети да спасяват вече заболелите от Ковид "невинни". Убивате хора. Ако само вие си измирахте - няма проблем. Но с глупостта си убивате хора и пречите на възстановяването на страната.

42

до ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКС

преди 2 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ, ИНАК ГЛОБИ И ЗАТВОР! - Абе направо газови камери, ще ви е по-удобо някак.

41

Анонимен

преди 2 години

До "ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ, ИНАК ГЛОБИ И ЗАТВОР!" ----- тропка тролчето, пръска лиги и се мъчи да се валидира, но не е намерило правилната аудитория

40

Анонимен

преди 2 години

Показателно за морала и нивото на днешните форумски ***: на пожелание"Бъдете здрави" хакат минуси. Няма какво да се обсъжда повече.

39

до 41

преди 2 години

Като ще пълен локдоуна само за хляб и ваксинация, поне самоубийствата няма ли да разрешени?

38

Анонимен

преди 2 години

който се влачи с ваксинации и подобни щу ротии го чака сигурен фалит,---===---Китайци, англичани и американци се ваксинираха. Балканският Юнак пие ракия и разгърден пее бунтовни песни срещу "Иглата".

37

Анонимен

преди 2 години

До "Има право да взема отношение разбира се, щом ще трябва да търпи ограничения" ----- Ами не, не си прав, защото всички имат еднакви права. Търпиш ограничения, защото едни хора са си направили сметката, а не защото са ти виновни неваксинираните. Заблуден си защото изпълняваш програмата за пренасочване на агресията към невинните. Никой не може да бъде задължен да се ваксинира с ваксина, която не е завършила клиничните проучвания!

36

Анонимен

преди 2 години

Който първи преболедува го чака икономически растеж, който се влачи с ваксинации и подобни щу ротии го чака сигурен фалит, а може това да е целта.

35

До анонимен 5

преди 2 години

който призовава за ваксиниране на децата с експерименталните Covid-19 ваксини: Имам познат в психодиспансера. Мога да съдействам за ускорен прием и подходящо лечение.

34

Анонимен

преди 2 години

Черния, ти си неграмотен, бе! Имаш правописни грешки, скрий се.

33

Анонимен

преди 2 години

Проф.Витаещ пак е объркал лекарствата! Нали се разбрахме тези за запек вечер?

32

Гашо

преди 2 години

кир точка беге, пак да ви питам - защо не отразихте протесите ????

31

Анонимен

преди 2 години

До "Братя въоражавайте се ще ходим на война" ----лесно се тръгва на война, трудно се намира врагът. Умният враг се крие, дели хората и ги настройва едни срещу други. Така неутрализира напрежението срещу себе си. А хората се избиват и всичко се размива. И така вече много години.

30

Анонимен

преди 2 години

Който е ваксиниран според молитвата е защитен и няма право да взима отношение по желанието на останалите,----Има право да взема отношение разбира се, щом ще трябва да търпи ограничения в медицинското обслужване и локдауни, заради по-бавно ориентиращите Балкански Юнаци. Има ли правителство, и престане ли тая поредица от изборни кампании, "морковът" ще изчезне и "тоягата" ще влезе в ролята си за поощряването на магарето.