52

пияница мистик

преди 2 години

Колко ми е хубаво и щастливо, че не работя и не трябва да се занимавам с тези пр0стотии, измислени от фигурантчетата за да откраднат на хората парите :)))

51

Леша

преди 2 години

Държавата се гаври с хората, платените драскачи се кефят. След пландемията няма да има милост за никой. Не забравяйте, че свършва на нова година, който се хване на последната въдица.

50

до 40

преди 2 години

Ако си го преболедувал, можеш да си извадиш сертификат за преболедувал. Не знам за какво пискаш. Ако обаче си скрил, че си бил болен и не си си направил официално тест, ми пискай на воля тогава, успех!

49

Анонимен

преди 2 години

Боже, колко мъка има по тая свят,Боже.Ваксината, новата бяла лястовица.

48

Анонимен

преди 2 години

Както казахме- бедният бачкатор се реди за тестове. Отдавна в бизнес частта на същия този мол сме на 80% ваксинирани (не че стъпваме в офиса де), както и с десеторни заплати на редящите се тук за тестове продавачки. Нормална картинка- по заплатата ще познаеш мисленето на всекиго. Почти на всекиго, има и изключения.

47

Анонимен

преди 2 години

До Истината "Зеленият сертификат не трябваше да бъде въведен по този начин" Б.Бибитко 19.10.2021. Четеш ли какво е казал твоят вожд? Не, че е въведен сертификатът, а начинът, по който е въведен!

46

Hex

преди 2 години

Всички имаха 1 година време да се ваксинират. Никак не ми става жал за тези, които са мързелували и са безотговорни.

45

Анонимен

преди 2 години

"Марш, да се ваксинираш !...Не виждаш ли,че мрем като пилци !"..........Не виждам и няма да се ваксинирам. Марш обратно в бункера!

44

дядо Йоцо гледа,

преди 2 години

Благодарение на българската простотия, инат, подлост, завист,....сме се запазили като народ от основаването на държавата ни ,681г ....Марш, да се ваксинираш !...Не виждаш ли,че мрем като пилци !....а продължаваш да расъждаваш ?...ами тез15 лв,олеле ?

43

Бай Миле

преди 2 години

А бе какъв сертификат, какъв тест. Всички управляващи бивши и настоящи изповядващи тази идея на площада и народен съд за геноцид над народа

42

КМ

преди 2 години

Защо не въведат по 15 лв. отгоре на всеки ваксиниране, ами взимат за неваксиниране. Да ни дадат някой лев отгоре, след като искат да се ваксинираме.

41

Анонимен

преди 2 години

Нямам разбира се. Няма и да имам.

40

MaйMyнaтa

преди 2 години

Глей колко раэправии, вместо да иэлезе Радев и да си приэнае, че е оплоскал парите и эа иэбори нема

39

Анонимен

преди 2 години

Азис да излезе по телевизора,да им каже да се ваксинират.Иначе няма да стане. Толкова чалгаджии има,че не им ли каже някой от техните,няма да се ваксинират.

38

Даам

преди 2 години

Щях да гласувам за Радев но щом позволи да му го набу.тат по този смешен начин приключи ентусиазма.Довиждане радев...

37

Георги

преди 2 години

Това е пълна идиотия.. аз карах ковид миналата година, карах го тази година.. за какво да се ваксинирам ?! Освен това последните 2 години съм боледувал повече от колкото за 10години преди това. Не знам с какво ни пръскат и какво правят, но определено има нещо. До сега не съм боледувал никога 2-3 пъти в една година, а сега през няколко месеца съм с кашлица хрема. Определено тоя ковид и тези болести не са случайни.. Брат ми е с ваксина и сега пак е нещо настинал, сърцето го боляло..

36

Нещо май

преди 2 години

се дръпна назад македонската наденица на антиваксите. Не е като спонсорираното протестно лято '20. Къде студентите, надеждата на България? Спестяват пари за изпит.

35

Анонимен

преди 2 години

"Ако трябва да плащам по 15 лв. на всеки два дни - за какво да работя? А и телефонът ми е стар и с копчета, как ще ми изпратят този сертификат? Чудя се дали направо да не си ходя"? Не се чуди. Няма да работим за без пари.

34

Анонимен

преди 2 години

В метрото и администрацията вирусо не ходел, само по моловете..... редете се като говяда да ви бодата и да ви бъркат по дупките, вместо да хванете паветата.

33

Емигрант

преди 2 години

Гениите балкански докато не усетят гьостерицата не увират. Халал да са им и сертификатът, и зеленият чорап. И най-добре да се чупят от ЕС. Да ходят да просят пари от Ердоган.