392

Анонимен

преди 2 години

НСИ БЪЛГАРИ НАПУСНАЛИ ГРАНИЦИТЕ НА БЪЛГАРИЯ С ЦЕЛ ЕКСКУРЗИЯ И ПОЧИВКА АВГУСТ 2020Г -471 000 БЪЛГАРИ ПРИ ЛОШИЯТ БОРИСОВ, Я СЕГА ДА ВИДИМ ПРИ ДОБРИЯТ РАДЕВ- НСИ АВГУСТ 2021Г БЪЛГАРИ НАПУСНАЛИ ГРАНИЦАТА С ЦЕЛ ЕКСКУРЗИЯ И ПОЧИВКА- 257 665, ТОВА ДА ВИ ГОВОРИ НЕЩО- НА МЕН МНОГО ДАЖЕ, ХОРАТА СА НЕСИГУРНИ СЛЕД РАДЕВИТЕ ЦИРКОВЕ НА ИЗБОРИ, ПАРЛАМЕНТ И НЕСПОСОБНОСТТА ИМ ДА ИЗЛЪЧАТ ПРАВИТЕЛСТВО, СЛЕД КАТО ЦЕНИТЕ НА ТОК И ХРАНИ ХВЪРЧАТ НАГОРЕ ХОРАТА ПРЕДПОЧИТАТ ДА ПЕСТЯТ- НЕСИГУРНОСТ В УТРЕШНИЯТ ДЕН.

391

Анонимен

преди 2 години

Ми ти Баце кат' беше премиер до май месец що не правеше по 50-100 хиляди ваксини, е ваксинацията почна от края на 2020 година, 5 месеца =150 дена х 100 хиляди= 15 милиона:))) даже и за братята македонци че има по 2 дози даже и 3-та/ЦИРКАДЖИЯ !

390

Фют

преди 2 години

До Анонимен: ***, хапченцата...бърже..и в легълцето..при Матка Хари...

389

Анонимен

преди 2 години

Ей недоволен народ ! Цените падат инфлацията я няма никаква а те не щат и не щат да гласуват за генерала Слънце да има втори мандад ! Засрамете се и застанете плътно зад Държавна Сигурност да ни изведе на щастливия хоризонт...Абе къде е Батко ?

388

починали от смърт

преди 2 години

Баба всеки ден фърля боб за здраве на Бибко защото звездите така са се наредили ча а ни Бокича пукне от смърт чрез умиране а ни целия средновековен род български че зайде умрел. половината от радост а другата половина от мъка че не са имале врем да му идът на госке и му теглят един шут по белатамас

387

Анонимен

преди 2 години

А РАДЕВ ЗАЩО СЕГА НЕ СТРОИ?

386

Долу ГЕРБ

преди 2 години

А ние се срамуваме от тебе, Бойко Борисов, какво направихте с ГЕРБ през последните 12 години, за да ни докарате до това положение.

385

Анонимен

преди 2 години

Бац се надява да се затъжим за него. Нема стане бац, нема. Не ни пука за Винету и Ташунко Сапа.

384

Анонимен

преди 2 години

А не ли прав Бприсов, вижда се ясно, че политиката на служебното парвителство на Радев не води до никъде?

383

Радевото клане

преди 2 години

До Борисово клане Аз говорих по темата за провала на Радев и служебния му министър в МЗ довели директно до смъртта на над 10 хиляди българи, не знам какво общо има рейтинга на Радев с това. Историята ще си каже тежката дума. Както казах: Баташкото клане: максимум 5 хиляди, Радевото клане, над 10 хиляди.

382

Анонимен

преди 2 години

До Борисово клане - Справка рейтинг Радев 65% одобрение - - Това беше едно време, сега е < 50% - пада и ще продължи да пада!

381

Анонимен

преди 2 години

До Малиййй - не може да се каже, че всички от Дупница са на себе си! Мнозина са неадекватни!

380

Борисово клане

преди 2 години

Некадърния комунист Борисов е бил освиркан в Дупница това явно ще да е от успешното му управление и грижата за хората хахаха. Жалките Герберски *** така и не проувяха, че колкото повече пишат против Радев рейтънга на тиквата пада и омпазата към ОПГ ГЕРБ се засилва. Справка рейтинг Радев 65% одобрение срещу тиквата Борисов% изводите ги оставяв на вас.

379

Малиййй

преди 2 години

"Ууу, Борисов!". Тези възклицания се чуха от поредното включване на живо във Facebook на бившия премиер Бойко Борисов. Лидерът на ГЕРБ е на посещение в Дупница в разгара на поредната за тази година предизборна кампания. Оказа се обаче неподготвен, защото бе посрещнат с неприятелски възгласи.

378

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - ...само внимавайте да не се върнете в първи клас, натам вървите с големи крачки. - ___ - Те вървят, ама кой ще прибере такива в 1 клас! Това са оставачи, трябва им поне петилетка предучилищна градина!

377

Ле-ле ,

преди 2 години

Само да се появи Борисов и зверско тролски цикъл зацапва форума! Какво не е вярно от казаното, че Радев и назначените от него некадърници закопават държавата ли? И то основният проблем е , че по-лошото тепърва предстои, и номерът "Борисов е виновен", все повече няма да върви! С евтина помия няма да прикриете зацапаните си ***!

376

мак

преди 2 години

Хора, защо се обиждате взаимно? Всеки има право на свои предпочитания. По логиката на някои - всеки кандидат за президент драпа за власт. Всеки ще е нищоправец, защото ще има същите правомощия като сегашният.

375

Пак го освиркаха

преди 2 години

На тоя още три пъти свирнат ли му е сменил държавата... или най малкото ще става партизанин... то не, че до сега не обикаляше села и паланки с Нанков и Ананиев от страх да среща народ и да не го освиркват!!!

374

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 437 "Заради тебе младите учат в чужбина. От мъжки и женски калинки работа по специалността не могат са си намерят." Аз лично познавам ПОНЕ 6-7 души, които се прибраха от Германия, Шотландия и Франция и си намериха даже много лесно работа в България. Всъщност, те се върнаха, защото там си намериха хубава работа. ДОТУК с лъжите!

373

Анонимен

преди 2 години

А бе, алкохолика Рашков намери ли откраднатите милиарди, или поне сто лева?