169

Анонимен

преди 2 години

Клиничната пътека е влязъл болен, излязъл здрав, лекуван с лекарства за 50 лв. И прибираш 3000 лв.от касата. Пък дали си бил болен точно от ковид, или от грип, Божа работа.

168

Ха ха!!!

преди 2 години

Абе някой да знае за случай - човек влязъл в болница и да не трябва да доплаща (все едно как е осигурен)??? Тия на ангели ли се правят?

167

Анонимен

преди 2 години

Когато ти казват ,че трябва да се ваксинираш ,а ти си решил нещо друго, естествено е да си платиш гяволука. Когато ти казват не скачай от моста, а ти си скочил ,защо трябва ние да ти плащаме скъпото лечение в болница ?................Тия работи не стават така, тук има закони, Ако в закона пише, че точно тези ваксин са задължителни И Е РЕГЛАМЕНТИРАНА САНКЦИЯТА АКО ОТКАЖЕШ, не ми минавй с тоя номер.Нали искате закони? В здравния закон не пише нищо от това , което искат докторчетата и вие.Ясно

166

Анонимен

преди 2 години

Обаче за непълнолетните ромки, на по 12-13 години, които израждате, не сезирате прокуратурата. На тях кой им плаща ражданията?Не мога да повярвам на очите си.Хора, тия до кога ще ги търпиме да ни мачкат?

165

Анонимен

преди 2 години

До 179: ЩО отказва лекар да ме лекува от грип? Иска положителен тест. И пътечка. Затова лечение в къщи с чай.

164

До антиваксърите

преди 2 години

Кажи му българин и не го обиждай повече

163

Анонимен

преди 2 години

До НЕваксиниранаИма. Клиничната пътека започва : Прави 1, после прави 2, прави 3На едно ще пише: ваксина. След като не си изпълнил клиничната пътека, какво очакваш ?

162

Анонимен

преди 2 години

Оказва се по ценоразписа им, че сме им платили луксозния живот от осигуровките ни срещу лечение на едно гърло примерно за 20 години.

161

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗдравната ти осигуровка покрива лечението ти в болница, когато си изпълнил ,каквото ти е казал лекаря и въпреки всичко ти не си го послушал. Когато ти казват ,че трябва да се ваксинираш ,а ти си решил нещо друго, естествено е да си платиш гяволука. Когато ти казват не скачай от моста, а ти си скочил ,защо трябва ние да ти плащаме скъпото лечение в болница ?

160

НЕваксинирана

преди 2 години

Ако са здравноосигурени, няма начин.

159

Анонимен

преди 2 години

Става, но да ми върнете здравните осигуравки за години назад, с лихвите.И, ваксините всеки да си ги плаща сам, а не с моите данъци.

158

Анонимен

преди 2 години

Пак ще питам има ли отчетност/ регистър на здравните ни вноски, или се харчат безотчетно?!

157

сс

преди 2 години

Абе квостава с кунчо бе? Къде изчезна? Ни вопъл ни стон почва да ми липсва като не ме страхува всеки ден....

156

Анонимен

преди 2 години

Всеки който не се е ваксинирал, не е подписал инф. съгласие, че няма да претендира за евентуални щети на здравето му.Ваксинираните да си плащат лечението, те са подписали това.

155

Анонимен

преди 2 години

Ваксините НЕ СА безплатни. Платени са от нашите данъци, щом твърдите че са малко ваксинирани, си взмете парите от несложените ваксини. Аз защо плащам осигуравки, а не съм стъпвала в болница от години? Но пък на неосигурените им сложихте ваксини, но неосигурени не лекувате. Менгеле е аматьор в сравнение с вас.Вие не знаете ли как стоят нещата с това коя ваксина е задължителна?Ако не знаете, тази не е.Ако работат ви тежи, сменете я, така правят нормалните хора.Без изнудване.

154

Само питам

преди 2 години

Къде може да се види справка за обща сума платени здравни осигуровки за съответен брой години на здравноосигурено лице?

153

vlady

преди 2 години

Тогава е редно производителите или евентуално вносителите на ваксините да заплащат лечението на ваксинираните, попаднали в болница.

152

Анонимен

преди 2 години

лекарите до един да се ваксинират тогава, а щом на здраво исугурен искат пари, да спрат да си плащат здравните

151

до 158

преди 2 години

по тази логика ,може да ме задължат да си плащам за всяка една услуга,тогава се губи смисъла от осигуровките,не ме разбирайте погрешно,не съм против ваксините,но не е това начина!

150

Бay

преди 2 години

Браво!