76

Балсаматор

преди 2 години

Путин в момента е балсамиран в бункера си а това е негова холограма.

75

До дедо от село

преди 2 години

Aбе дедо гледай си там мизерия живот и си паси козите не се бутай между гражданите!

74

Пустиняк

преди 2 години

Как да не се пише за Путин. Та той е идола за столетницата, за Радев и рисофилите.

73

Анонимен

преди 2 години

Москва Levada Никъде не публикува как са достигнали до тези заключения. Колко хора са интервюирани? 100-1000? И на тази база казват че на хората им било писнало? Хахахаах поредната пропаганда срещи Русия с подкрепата на наша ***

72

Анонимен

преди 2 години

Ще ни дойде акъла но късно.Докато бг.политиците не се подчинят на девиза,,Нямам вечни приятели имам вечни интереси'',незнам кой го бе казалБългария ще е вечно губеща.

71

Анонимен

преди 2 години

Иguoтuтe чет нямат.Толкоз тъпо,че чак заоблено.Бе няма ли за какво друго да пишете,ами все по y*я на Президента Путин се чекнете.

70

Анонимен

преди 2 години

Путин е велик.Не целува ръка на никой.Нито на Байдън,нито на Ердоган за разлика от наще политици начело с Толупа който даже и козируваше на Големите началници.Има оръжие да затрие цял свят ако иска.Оставете го Путин на мира.

69

Анонимен

преди 2 години

Ново 20.Може би ама надали.

68

Анонимен

преди 2 години

Само българския русофил не вярва, че руснаците мразят Путин, но това е защото му плащат. Иначе руснака да мрази и да не мрази Путин е все тая, излезе ли на протест ще има палки, обгазяване, радиация ако трябва. При гражданска война руския олигарх е готов да хвърля ракети по своите собствени, военните паради са за сплашване на вътрешното населене, това трябва да се знае.

67

КуКлус

преди 2 години

Глупости ! Кажи им "медии" и повече не ги обиждай ! Пишат каквото им наредят и ....една лъжа като се натяква натяква натяква и ....става истина в тиквата на глупавия !

66

Голата истина

преди 2 години

Най-интересната част от поредната пропагандна статийка за външна употреба е т.н. клип а всъщност профисионален пълнометражен 100 минутен филм за "двореца" на Путин на отсрещния бряг на Ч. Море. 114 милиона гледания ,повече от всеки холивудски филм дори от клиповете на Риана и Селена Гомес???? Оказа се обаче че Русия са го гледали цялостно 2-3 милиона а още 5 са го прицъкали за минута две.Основната маса от зрители са били в Испания и портогалия и то без превод и субтитри.Яко а?Ю туб мастъри!

65

Анонимен

преди 2 години

То ако не беше Путин Русия да е заприличала на една малка държавичка каквато е България.Има и една не малка част в Русия които не го тачат Путин.

64

Анонимен

преди 2 години

Тоя дивак като папата ли ще доживот ще го дондуркат с памперси. Направо да го балсамират приживе за да запазят ботокса неговата гордост.

63

Помнещ

преди 2 години

До 71 Вярвай ми,знам че беше пияндурник Елцин,но щом предаде властта тогава на Путин,е бил националист като всеки руснак!-:) Много млади българи и днес си мислят,че точно Роналд Рейгън им е донесъл " демокрацията". Ами Не деца! Рейгън актьорчето във времето след падането на СССР разбрахме,че съветниците на Горби,така го наричахме преди 1989 г!Горбачов! С били на ниво и са усетили подкупността на Горбачов!Гледах лично преговорите между Горби и Рейгън в Рейкявик тогава!-:( И 2 Мата бяха лицемери!

62

Магнитски

преди 2 години

Заради Болшевика Толуп от Банкя и имаше един с голям нос преди него комунист от БСП ОрешарскиБългария губи милиони евро транзитни такси от неосъществения Южен поток изпълнявайки волята на новия Голям брат САЩ.

61

Анонимен

преди 2 години

болни мозъци, на тъмно и с кожуха ще седят ама да плюят Русия. Излезте протестирайте че ви поскъпна живота с 50 % за 5 месеца и ще продължи. На Путин му дреме за вас и злобата ви. Ще врътне половин оборот крана и ще зъзнете цяла зима

60

антизападопоклонник

преди 2 години

А това с Навални е само за отвличане на вниманието репресиите спрямо истинските опоненти на Путин, а именно Грудинин и Платошкин!

59

Анонимен

преди 2 години

Какво бъдеще има държава, в която едно малко комплексирано човече се докладва:-Уважаеми г-н президент, разрешете да изстреляме космическия кораб!А малкото комплесирано жуже отговаря:Разрешавам!

58

Анонимен

преди 2 години

То и всеки ден да ядеш агнешко, и то ще ти омръзне един ден...

57

антизападопоклонник

преди 2 години

Толкова ли не разбрахте, че не е важно кой и как гласува, а е важно кой и как брои бюлетините! На миналите президентски избори в Русия се твърдеше, че гласовете за Грудинин са много повече от отчетените около 9млн. Не беше изключено това да е истина, понеже в "тубата" имаше само положителни мнения за Грудинин и предимно отрицателни за Путин. След като съзря опасността от Грудинин, Путин обаче "впрегна" цялата съдебна система на Русия, с цел политическата дейност на Грудинин да бъдат сведена до 0