15

F-16 Block-70V

преди 2 години

САЩ ще ни дадат безвъзмездно много шистова газ и нефт.

14

Анонимен

преди 2 години

Путин инструктира енергийния министър да осигури транзитен газ през Украйна и да изпълни настоящите договори. "Гапром иска да спечели повече като прекъсне транзира и плати неустойка на Украйна, а компенсира от високата цена в Европа като продава директно на Запад" каза Путин от своята резиденция в Ново-Огарйово. Путин поиска от енергийния министър Газпром да не поема този курс. "Никой не трябва да бъде поставян в затруднено положение, дори Украйна, въпреки проблемите в отношенията Русия - Украйна в момента".

13

Анонимен

преди 2 години

Владимир Путин обяви, че цената на газта за Белорусия ще се запази и за 2022 година на същите нива от 128.5$.

12

Анонимен

преди 2 години

Русия да много. И накрая взима всичко. !

11

aa1830

преди 2 години

Русия е голямо зло за Европа, но и много пъти я е спасявала...

10

Анонимен

преди 2 години

До Дайте, да дадем! "Санкции, скрипали, мрипали и накрая пак пред дядя Вова. ...на колене." - никой не е на колене пред Русия. Русия е готова да сключи договори на прилични цени и дори предложи на България, но тримореца нещо се ослушва и предпочита да купува газ на 600$. Самите ЕС вдигат цените, целта е да скочат до небето, и после да въведат зелените енергии, които са скъпи, но хората няма да усетят поскъпването.

9

Анонимен

преди 2 години

Ами не взимайте от Русия бе, що взимате от Русуя. Взимайте от САЩ - те дават безвъзмдно, взимайте от ЕС, ЕС дава безвъзместно. Кой ви кара да взимате от Русия? Взимайте от некой който дава безвъзмездно.

8

Джо

преди 2 години

А мерси, баш тия некадърници и корумпета да ни спасяват. Стига им дигахте самочувствието, че са нещо повече от суровинен придатък.

7

Дайте, да дадем!

преди 2 години

Санкции, скрипали, мрипали и накрая пак пред дядя Вова. ...на колене.

6

Анонимен

преди 2 години

Русия дава, но после взема.

5

Анонимен

преди 2 години

Голяма война няма да има. Ако има ще продължаи 30-40 минути доката САЩ и ЕС бъдат унищожени. Но едва ли са толкова глyпави, да нападнат Русия.

4

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са наши братя. Който твърди обратното е предател!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Кризата е продължение на пандемията. Фашистите от Брюксел не искат никой да ги спасява, защото те самите предизвикаха кризата, а ролята на Путин и Русия е да бъдат виновните. Цените на енергията трябва да скочат около 10 пъти, колкото струва сега зелените енергии и тогава фашистите ще прокарат много лесно зеления фашизъм - така и така е скъпа енергията заради Русия, дайте поне да спасим планетата от клаймит чейнжис.

2

Анонимен

преди 2 години

За младите да знаят... Това се прави малко преди голяма война.

1

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Стискайте още малко братя, корабите с природен газ вече тръгнаха от щатите....После шА копнем малко за шистов газ и сме ние ;)