93

"Наръган в гръб

преди 2 години

"Застрелян в гръб"ОТ СТРАХЛИВЕЦ ВСЕ ЕДНО СИ ОЧАКВАЛ ДРУГО!Е не съм ама му беше за последно!

92

На ваксинираните

преди 2 години

скоропостижно им гасне мерака

91

Анонимен

преди 2 години

държава на ***, седят от страни и ни гледат сеира, да измират си викат толкоеа им е акъла

90

Мъдуран

преди 2 години

А ако няма 10000 болни тоя вече трябва да го уволнят и не само ,а да се сезира и прокуратурата за да се преключи с неговото бръщолевене и всяване на паника.

89

Анонимен

преди 2 години

Всеки практикуващ лекар знае, че имунната система е изградена от блокове вируси и бактерии! За това малките деца пипат и лапат пръсти.. Изолирайте едно новородено за две години в "локдауни" и то няма да оцелее след това. Следователно, локдауните правят имунната ви система слаба и позволяват на вируса да прави щамове! Това е медицина! Другото, което ви пробутват математици, химици, биолози, администратори с диплома за доктор и разни които са се продали за пари е "медицина за средношколци"!

88

до 91

преди 2 години

Викаш палките са масово ваксиниране, а?Да не стане обратното в един момент.Позаинтересувай се какъв процент от жандармерията и армията е ваксинирана.

87

До 96

преди 2 години

Къде е нулева смъртността бе ? Явно ваксината ти е изпарила и малкото мозък дет ти е останал

86

Анонимен

преди 2 години

България се превърна в един вид тестова група. Нещо като експеримент, при който в условията на четвъртата вълна ще се провери теорията за стадния имунитет. Последствията ще са хаос и смърт.

85

Анонимен

преди 2 години

Боже, то нема толкоз население, ве...

84

Красимир

преди 2 години

Тези професори от БАН в телевизията ли работят? Не трябва ли да са на работните си места?

83

Анонимен

преди 2 години

Показателите ни през първата вълна бяха в десетки пъти по - добри от тези на цяла Европа.После постепенно се помангърчихме и резултатът е повече от видим, всеки ден едно село или жилищен блок си отива от този свят

82

Анонимен

преди 2 години

Отново ще има усвояване на ковид средства от ЕС и затова подготвят стадото за локдаун.

81

Анонимен

преди 2 години

Да се определя първото ни място по смъртност в ЕС като леко протичане на вълната, е цинизъм!!!У нас ще оставим вълната стихийно да ни залее,

80

Анонимен

преди 2 години

Нормално. *** не иска да се ваксира, защото е много умен. Гледа разни там мемета из Фейсбук и им вярва. Ама това, че в страните с масова ваксинация смъртността е нула, не го интересува. Имало било новозаразени. Еми, има- или неваксинирани (в 90% от случаите), или ваксинирани, които го изкарват много леко (което е и смисълът на половината задължителни ваксини). Ама няма какво да обясняваме на черноработниците на ЕС за наука. Затваряй!

79

Анонимен

преди 2 години

Ей това е да си математик тия дни! Сладка работа, вместо да решаваш задачки по математика, почваш да пускаш гръмки прогнози за ковид. От там явно пада далаверата!И забележете, прогнозите са такива, че да не може да те хванат в лъжа. Щяло да има 10 000 нови случаи на ден, но тук слага и скритата заболеваемост. Това е нещо, което никой няма как да установи.

78

до герги

преди 2 години

Явно не си от умните, язък че си ваксиниран.9 от 10 от глобите и актовете наложени във връзка с измислените мерки падат в съда защото са незаконосъобразни.пък и нали не ваксинираните сме бедни и прости андрешковци, като тръгнеш да събираш глоби от такива и знаеш как свършват нещата ако си посещавал училище поне до 8 клас

77

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 87 Къде ще излизаш в локдаун бе. Нали ще играят палките :D

76

Павел

преди 2 години

Лок само за неваксинирани. Всеки сам да си избира, без да пречи на други

75

Анонимен

преди 2 години

Информираност - решения - действия - носене на отговорност за тези действия. Това е нормалния път, който следват разумните хора.

74

Анонимен

преди 2 години

Ако намерят истинали няколко ковидари веднага ще изчезне и пандемия , и специалисти, и вакасари и ще настане живот