150

Изнервен

преди 2 години

Чашков, пий си ракията от дамаджаната и стига си ръсиш глу.пости.

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 157 "И сами не си вервате на тъпотиите" Не знаеш какво е ДС, ли?

148

Анонимен

преди 2 години

Айде , в коментарите пак война на ***.

147

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 149 "Едно детенце попитало майка си ***, която работи за герп за по няколко стотинки на ден на скалъпени опорки, какво работи. А тя мълчала гузно, гледала през прозореца и си мислела: как стигнах до дъното, че да ме е срам от детето ми? Жалко е да си *** стотинкаджия." Жалко е да си толкова беден и ***, че да трябва да "измисляш" пасквили като горния.

146

Том Кукуруз

преди 2 години

Най-скандалното е, че докато партньорите ни от САЩ ни сочат като най-корумпираното блато в ЕС, главния прокурор Иван Гешев дори не се свени да демонстрира зависимост от ГЕРБ и по-специално Бойко Борисов, в лицето на тотално игнориране на случаи с тях, както и приятелско емоджи-чатене с най-близката до Борисов, PR-ката Севда Арнаудова.

145

Анонимен

преди 2 години

До D А теб не те ли научиха да пишеш грамотно.Множествено число: "гербаджиЙте" ?!?!О забравих вие радево позитанските екскременти , нямате нужда от елементарно образование

144

Анонимен

преди 2 години

Комунисти от ДС, снимане с дрон, поръчкови убийства, тия гербавите съвсем изплискаха легена. И сами не си вервате на тъпотиите, още повече когато идва от покрепящи най-голямата мутра лоената топка.

143

Анонимен

преди 2 години

Гнусярски гърбави тролчета ще ви свършат кинтите скоро. Никога няма повече да видите власт. Само решетки, нищо друго!

142

Анонимен

преди 2 години

В цивилизованите страни тебе Рашков ще те държат в лудницата , лъжец долен. Още чакаме доказателстеата за лъжите ти.

141

mgs

преди 2 години

Тролчета, много си личи че им е мъка на вашите възложители, да им се вадят кирливите ризи.Дано поне сте си договорили с гербаджии добри пари за глупостите, които се налага да пишете.

140

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 142 "Герберопитеците видяха дебелия и газ пикаят. Скоро всички при бай Ставри начело с неграмотника" Вече и малките деца разбраха, че тия "ударни фрази" са част от риториката на комунистите за справяне с неудобните политически противници. По-любопитното е, какво ще правиш, когато същите комунисти дойдат за ТЕБ?

139

До 144

преди 2 години

иЗЧЕГЪРТВАНЕТО ВИ ПРЕДСТОИ ТЕПЪРВА. ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ ЗА ВСИЧКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ГЕРБЕРАСТКИ ОТРЕПКИИ.

138

Анонимен

преди 2 години

Едно детенце попитало майка си ***, която работи за герп за по няколко стотинки на ден на скалъпени опорки, какво работи. А тя мълчала гузно, гледала през прозореца и си мислела: как стигнах до дъното, че да ме е срам от детето ми? Жалко е да си *** стотинкаджия.

137

Анонимен

преди 2 години

Рашков, само Борисов ли е в мафията? Що не разследваш Пеевски, Доган и кликата около тях? Що не почнеш разследване и срещу Нинова, която беше уволнена от поста на зам. министър, намери едни милиони да купи и разсипе Техноимпекс и Техно импорт-експорт? Що бе, Рашков?

136

Анонимен

преди 2 години

До периГЕРБ щял да бъде изметен?Хахахаха мокрите сънища на шепа лузъри.ГЕРБ пак ви мачка с 10 процента преднина България е с ГЕРБ,а вие сте безсилни да направите каквото и да било,защото сте едно нищо

135

Анонимен

преди 2 години

Чакаме белезници и за двамата босове на мафията касета и тиквата!

134

D

преди 2 години

Трола с големите букви, набиваш се на очи хахаха, смени малко тактиката поне, не те ли научиха гербаджийте. А, да вярно и те толко сиво вещество имат.

133

Оставка, Гешка

преди 2 години

Гешев пази ГЕРБ. ОСТАВКА!

132

Анонимен

преди 2 години

Този театър с "предишните са виновни" трябва да спре. Всяко едно правителство само с това се занимава, сякаш народа затова ги е избрал (ако изобщо ги е избрал). Всеки, който дойде на власт, погва и си бърше гъ3a с предишните. Какво помага това? И въобще какъв е резултатът? Февруари месец , като ви честитят с новите сметки, си трайте пак. ОВЦЕ!

131

до всички ПРОТЕСТЪРИ

преди 2 години

най ме кефи, че сте и си оставате аутсайдери, България няма нужда от лузъри