151

Анонимен

преди 2 години

Загубата е поради липсата на здравна система и адекватно лечение у нас. И тя е налице от години. Но просто сега й сеобръща внимание, защото така диктуват диригентите на световната здравна мафия. На която въобще не й пука, че умират хора от липса на елемнтарни условия за живот - храна, питейна вода,отопление, елементарни и достъпни в нормалния свят лекарства и медицинско лечение. Ако изобщо й пукаше, нямаше да само да реве и да натиска за участие в здравни експерименти с ваксини. Но не й пука!

150

Анонимен

преди 2 години

Войната е за нашите съзнания и души. Изобщо не сме я изгубили, а напротив. Тук за сега я печелим и даваме най голям отпор от всички европейци, което е твърде окуражаващо. Ще издържим и това нападение. Но не вируса иска да ни заличи.За Витанов и останалите на хонорар отвън ще цитирам един велик поет:,,Душа безродна, пусто място в безпросветен мрак".

149

вярвам на витанов

преди 2 години

Витанов,как октомври нали септември,спри с тези лъжи,да не пропусна вълната докато си в кръчмата имаш още 10 дена,напъни се вълната да е СЕПТЕМВРИ!

148

ууу

преди 2 години

До Анонимен Храните и въздухът не можеш да си ги избираш, но евтаназията засега е забранена. Само ти я препоръчват на руска рулетка с ваксина.

147

Хахахахаха

преди 2 години

Четвърта вълна ....за петата доза ...да се подготвим.....!!!

146

Анонимен

преди 2 години

Герб и ББ убиха индиректно много повече.

145

аууу

преди 2 години

Откачалника измисли нова вълна. Септемврийската се отлага за октомври! :)))

144

TOP SECRET

преди 2 години

Моля?Как се очаква 4-та Вълна бе нали ваксинирате , би трябвало въобще да няма нито един заразен в момента.ТВА НЕ Е НИКАКЪВ covid-19 А БИОЛОГИЧНА ВОЙНА

143

Положението е...

преди 2 години

Положението е критично , преди "пандемията" почнах работа , с фиксирана заплата 1300лв ...и всичко беше перфектно за сам човек , сега съм на същата работа със същата заплата , но парите не ми стигат , инфлацията ще съсипе и всички които си запазиха работата в така наречената "епоха на локдаун-и " ....

142

Аз

преди 2 години

Еййй да си известен много блазни!

141

112

преди 2 години

Абе,някой да знае,къде е витанов,търсят го от психиатрията?!

140

Анонимен

преди 2 години

Както казах, българските марионетки - най - некадърните марионетки в света. Ти му плащаш да промотира "ваксинирането", а той го прави така, че дори и зомбитата започват да се съмняват дали е трябвало да се дупчат.

139

Анонимен

преди 2 години

Диша най-мръсния въздух в Европа, яде какви ли не л*айна, тъпче се с всякаква химия, инжектира си незнайни отрови в тялото, по цял ден си облизва сополите от опакото на маската, но видиш ли, нормалните хора му били виновни, че е се бил разболял....

138

Мъдуран

преди 2 години

Тоя няма ли накрая него да го лепне и да му напъхат тръбите в интензивното. Тогава ако млъкне накрая.

137

Анонимен

преди 2 години

Поне половината умряха от безхаберие и алчност на бялата мафия. Хора умираха по стълбите, здрави хора ги вкарват в отделенията за да точим пътеките и т.н.

136

КПСС БКП

преди 2 години

Българинът много пие и пуши ! Храната която яде е некачествена и пълна с химия ! Въздуха и водите са силно замърсени ! Българина е беден и стресиран, во в същото време не се бунтува и мълчи като мишща докто го тъпчат разни гербери ! Това е причината за високата смъртност, не короната !!!!

135

Анонимен

преди 2 години

А бе пропаднала държава щом *** математици станаха ковидари

134

Защо ?!

преди 2 години

Тоя защо е на дневен ред пак , нали се беше уплашил за здравето си ?!?!?! Война изгубихме през последните 12 години управление на БуЦи ....колко милиона избягаха ...от БеГеТо и не искат да чуят за връщане.....

133

Анонимен

преди 2 години

Витанката получил прозрение между две ракии, че разбира от медицина. След още няколко бил осенен от мисълта, че някой му вярва.

132

Анонимен

преди 2 години

24/7 българите дишат мръсен въздух и ядат ***. После вирусът бил виновник за смъртните случаи....