22

Анонимен

преди 2 години

"Той увери, че ще има компенсация за всички, които са засегнати от противоепидемичните мерки." ---------- цяла бг е засегната, не само бизнеса, преброителите им дайте раници с пари и да дават на всеки по едни 1000 лв.

21

Тахатунга

преди 2 години

"На фона на това казваме, че ще отидем на дискотека, на събор, на митинг, ще се прегръщаме, ще се целуваме, ще кашляме, ще кихаме в лицето си и ще разменяме вируса и не ни интересува какво ще стане. Ще се заинтересуваме, когато ножът опре до кокала. Как се излиза от тази ситуация - с проверки ли се излиза, с контрол, по кой начин се излиза от тази ситуация?, риторично попита здравният министър.".......... Все едно че Мутафчийски е застанал пред камерите с черния мундир и говори, говори...

20

Анонимен

преди 2 години

Привърженици на Герб докажете любовта си към партията и под строй по три дози ваксина! Само приказвате....

19

До 18

преди 2 години

Преболедувах го. Лек грип. Нищо повече! Мри щом ти е приятно!

18

Анонимен

преди 2 години

Бойко обърка ваксинирането. Ако не беше такъв крадльо и не ни беше набутал най-евтината и опасна Астра Зенека, можеше да има по-добър резултат. Но като видяхме в пандемията колко са откраднали, как да им вярваме? В целия свят има проблеми с ваксинирането. Просто при тях е по-висок процента, защото са възпитани да вярват на медицината. При нас всички ни лъжат и ние сме доста недоверчиви.

17

Анонимен

преди 2 години

Българина разбира от дума,само когато му бръкнеш в джоба.Започнете да прилагате яки глоби като в другите страни и нещата ще си дойдат на мястото.

16

Не

преди 2 години

Влизам в противоречие с мойта съвест !

15

Анонимен

преди 2 години

До Няма!"Търпете си последствията!" ........ Напук на държавата, казвате, ще мрем?

14

Шаши

преди 2 години

Има резон в това. Като малък си спомням, как обявяваха епидемия. И големите носеха маски. Но сега, има едно, ако. Ако ни задължат да си бием смъртелницата и изкарат армия и полиция. В Чечня онзи ги ваксинираше, както си карат колите. Иначе за 2 седмици, всеки ще издържи. Ако има грип, а не е само по медиите.

13

Adolf до Мечо Кух

преди 2 години

Перфектно! Скоро не бях чел по-добро обяснение на ситуацията. Респект и напълно пордкрепям мнението!!! Медиите са тези, които ако спрат да "дъвчат" постоянно темата и всичко досега щеше да е забравено. Но някой им е казак да поддържат огъня

12

Зозо

преди 2 години

Кацар, днес с Рундю ще усетите жегата. Протестът идва с пълна сила. Къде са ти парите за компенсация, а? Като не му мине бюджета на оня опуления къв ще го дървиш тогава?

11

Няма!

преди 2 години

Не ви вярваме! Нищоправещи и нищоставащи управляват държавата повече от 30 години! Търпете си последствията!

10

Абе не Разбрах

преди 2 години

в Афганистан има ли КОВИД и Талибаните идващи като Мигранти Ваксинирани и с Маски и КОВИД Паспорти ли са?!

9

Офф

преди 2 години

Тая стафида как обърна палачинката.....

8

Анонимен

преди 2 години

Скрий се бе лицемер! Нали с президентчето бяхте антиваксъри, нямаше вирус!

7

С президент

преди 2 години

с разбиранията и поведението на Лукашенко в България си стана като в Беларус. Ковид нЕма - избори има!

6

Март 2020

преди 2 години

като казахте 2 Седмици преди близо 2 години, бях най-изрядният, купих си скъп Произведен в САЩ P100 респиратор и т.н. сега вече почти 2 години по-късно просто не ви вярвам, защото ако за такова време, мерките ви не дават резултати, то значи тези мерки са неефективни и дефиницията по учебник на л удо ст е да правиш едно и също и да очакваш различен резултат.

5

ПЛАНдемия

преди 2 години

Никой не вярва вече ве Кацаров, вдигнете се и те ще паднат!

4

Анонимен

преди 2 години

Г-н Кацаров, не се преструвайте, че няма решения! 1. спираме Ремдесивир и започваме да лекуваме с доказани препарати като Ивермектин, Хидроксихлорохин; 2. Започваме да изследваме странични реакции след ваксинацията, а не да казваме, че не е доказана връзка; 3. Спираме PCR тестовете, които не правят разлика между настинка и sars-cov-2; 4. Спираме пропагандата, която плаши народа; 5. Забраняваме маските, защото вредят на здравето и са безполезни; и 6. ще видим как вече няма смисъл от ваксини

3

Мечо Кух

преди 2 години

Маските не спират вируса. Мерките също.Пак ще се борим с рибарски мрежи срещу вятъра.Всяка епидемия притежава свойството да самозатихва по естествен път, и докторчето , ако е внимавал навремето в час, би следвало да е наясно с този емпирично установен факт.Само тази не, щото не е естествена, а най-вече медийна.Ако остане. за седмица без медиен съпорт и тази бързо ще се спихне.