42

Спас

преди 2 години

До 123-456И да са пълнолетни.

41

До 46

преди 2 години

Ти па до 4 клас

40

Изнудване

преди 2 години

ИТН, ДБ и ИБГНИ знаят, че за БСП е важно да се приеме актуализацията на бюджета. Важно е и за икономиката, сигурността и социалната политика на България. И освен това от БСП се очаква да върне мандата. И започва изнудването: "Ще гласуваме актуализацията, но без да бързаме. Нека първо да приемен този и този закон, защото те за нас са по-важни". Да видим докъде ще я докарат така.

39

Анонимен

преди 2 години

Предизборни лъжи на госпожа лъжа. Връщай мандата и отивай на буни щето.

38

Анонимен

преди 2 години

Откакто Борисов го няма много пари остават за раздаване

37

Да има правителство

преди 2 години

До чвор: Важно е да има правителство и тогава финансовият министър ще си направи разчетите и ще каже кое може и кое не. Но щом парите са предвидени в бюджета и приходите се изпълняват, би трябвало да има пари и за разходите.

36

Ганди

преди 2 години

На тая я кикери *ца някой вярва ли и?стана като на селска сватба, бабата дава 2000 лв,лелята 5000 ,,вуйчото 10 000 и така нататък.по добре да поканят Лили Иванова да им изпее песента ПАНАИРИ

35

Анонимен

преди 2 години

До КънчоГоворят така,защото не смятат да го вършат...Един и същ филм 30 години. Всичко е на психо основа, да ти бръкнат в мозъка, цифрите винаги привличат хората.

34

Аз

преди 2 години

откъде ще ги вземеш тези милиони? Или пак ние работещите да плащаме на неграмотните и мързеливи ***?Стига популизъм!

33

1111

преди 2 години

Ама това да е само за хора, които имат поне година трудов стаж и към момента на раждането са били осигурявани. Иначе няма смисъл. Айде да не развъждаме количество за сметка на качеството. Ама от комунисти какво да очаква човек.

32

Ай Сиктир

преди 2 години

Дай на комуниста да разпределя порции. Майстори са по помените с чужди пити, както и в изследването на мандрите. И само искат.

31

Анонимен

преди 2 години

От махлата одобрявят това

30

баба мара

преди 2 години

оставка на нинова за да може бсп да се отлепи от дъното на следващите избориняма да влязат в нс

29

Кънчо

преди 2 години

Стига с тия предложения за пари на калпак. Парите се харчат бързо. Толкова ли не може да ви роди главата др стимули. Защо не подкрепяте младите семейства примерно с минимална лихва по жилищен кредит с гарант държавата. Това би било мн по добре от едни пари дето както идват, така и си отиват. Едно младо семейство като се загроби с един кредит за жилище и всичко приключва. Има ББР за развитие на бизнеса, ами помислета за развитиети и на хората..

28

Зозо

преди 2 години

А ако родителите са вишисти с 10+ години стаж да им дадат грамота, стенен часовник и една кутия бонбони :)))))))))))))))

27

чвор

преди 2 години

"A не предизборно наддаване" и после 6500 тук, 650 там...Колко са елементарни всичките!

26

Анонимен

преди 2 години

Ромите ще започнат да работят знаете ли кога.....никога.Ще им ги плащаме като попове и ще им слушаме чалгата.Тая жена не зная с какво мисли,изобщо има ли ум в главата си?Ако поставят условия за получаване да ,но така да се раздават и да изнемогваме като им плащаме, а те да си живеят на наш гръб забрави Нинова.

25

Старата школа

преди 2 години

Обещайте им нещо и после не го изпълнявайте.

24

Анонимен

преди 2 години

Пари откъде?

23

Стоян

преди 2 години

ХЕй българомразци ! Вземахте земята на българите, Десетилетия вече ги карахте да работят за жълти стотинки.Разрушихте българското семейство, прогонихте хората от родните им места и от Родината им .