76

Анонимен

преди 2 години

Нямат кураж да наложат мерки преди изборите, щото и фелтфебелът ще го отнесе. Чудесен пример че властта е у хората, просто не трябва да я преотстъпват на разни марионетки. Марионетките го знаят, но много хора още не са го осъзнали. Само трябва да сме заедно. Когато протестира някой срещу властта-подкрепете го, нищо че не ви засяга директно.

75

Зозо

преди 2 години

До Затваряне на фитнес..... По фитнес клубовете има доста по-мръсни неща от ковид :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Всеки бивш мутраген, бияч и мошеник с фитнес клуб - перачница на пари.

74

факт

преди 2 години

Така става като се прави ме на безсмъртни и не спазваме мерките....

73

аман

преди 2 години

Това със заведенията е топ мярка! Вирусът се активизира след 22:00 часа, Бил Гейтс тогава натиска бутона, преди това няма шанс да се заредиш. Пази боже!

72

Затваряне на фитнес

преди 2 години

Затворете фитнес клубовете - хората да спортуват на природата и на чист въздух докато е хубаво времето. В тези мутренскиии клубове в затворени помещения мръсен въздух пълен с вируси и зарази това има.

71

Шаши

преди 2 години

Мерките са добри. Всеки ще може да изтърпи 1-2 седмици. Но трябва да се дебне за опити за задължителна ваксинация. И да се пресича на момента. Всеки който издаде такава заповед- да влиза в списъка за Нюрнберг 2.

70

КимЧенУнБоТикВун

преди 2 години

Кацаров, Благодаря ти, че Постигна това, което дори мойте тр0лове не Успяха - да Бутнеш Радев от Власт чрез КОВИД политиката си!

69

Анонимен

преди 2 години

Кацаров, дигни заплатите на санитарите!

68

39

преди 2 години

Кво значи бустер я кажи че тия чуждици явно се тълкуват различно. Подсилвател...Едно време като са ти слагали бустер против варицела колко дози са ти набили а у-род

67

Кал-Ел

преди 2 години

До Майка Ако са с маски, моите остават вкъщи. Който не може да ги държи вкъщи, защото трябва да се ходи на работа и тнт, да инструктира децата си да не се подчиняват. Момента за бунта назрява. Време е, всеки да се опълчи на измамата.

66

a

преди 2 години

Стойчо, обясни ми кой ще проверя за спазването на тези мерки, такъв. Че за да напишат актове на Африкански и недъг*вият адвокат трябваше да ги гледаме 3-4 месеца ба живо по телевизията как стоят без маски....

65

Анонимен

преди 2 години

Кацаров оня ден при 109 починали за денонощие - нещата са наред,всичко е под контрол.Нещо в тая тимбирица над раменете си имаш ли изобщо а Кацаров ?

64

Анонимен

преди 2 години

Леле, колко страшно без дискотеки! И ко шъ правим? Бунт!

63

Анонимен

преди 2 години

Браво на Министъра! Малко прах в очите на Брюксел и Биг Фарма - Мафията. Нека се заблуждават, че някой им върви по гайдата, а с ваксинките да се боцкат мазните им шефове и спонсорите им !

62

1234

преди 2 години

Внимавайте с мерките, че идват избори!Училищата, градини и ясли - да работят!!!За да може и ние да работим, родителите!

61

Ричи Алибегов

преди 2 години

Мярката за неработещи заведения след 22 ч. засяга дискотеките. Цял един бранш остава на улицата без една стотинка помощи! Пандемиците коронаджии скоро ще плачат, ама яко ще плачат!

60

Майка

преди 2 години

Хубаво започват присъствено, а маски ще носят ли децата? Защото с маска по цял ден е пълно безумие, да не говорим, че от нищо не предпазват, а може да докарат болести! То всички мерки са ***, с какво помогнаха предните пъти? Защо пак същото се прави?

59

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните държави махат мерки, ние въвеждаме мерки. Изненада? Не, предизвестен край. Агонията продължава. Докато не се ваксинира или преболедува 80% от народа , това никога няма да свърши. Избрахте пътя на боледуването, добре, сега ще търпите. И ще броите жертвите.

58

6969

преди 2 години

Стойчо и ти си една евтина ***, щели да оправляват по добре здравната криза евтини и жалки сте, ще го духате заедно със зеленият чорап

57

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да къртите пейки, циркаджии?