54

Анонимен

преди 2 години

Ходил лично при чалгара да се урежда, че такъв крадлив и лъжлив некадърник само служебмо може да бъде назначен. Комунистите се отказват от нещо само ако ще откраднат десеторно повече.

53

КАНАДСКИ ГРАЖДАНИН

преди 2 години

КИРИЛ ПЕТКОВ....... Е ДО 19.АВГУСТ.2021........ОФИЦИАЛНО КОМЮНИКЕ ОТ КАНАДА...........НАРУШИТЕЛИ НА КОНСТИТУЦИЯТА СА..... И К. ПЕТКОВ.... И РУМЕН РАДЕВ....

52

Анонимен

преди 2 години

44 предпочитам българи, а не такива дето до последно са се чудили дали някой ще ги хване, че не са точно българи. Ей това предпочитам. Както се казва, по-добре български розов домат с не особено красив вид, но пък вкусен. Отколкото канадски оранжериен такъв, с чудесна визия и с вкус на стереопор. Предпочитаме българското.

51

Expert

преди 2 години

Тоя почна да става много съмнителен, лъже, хили се тъпо, мисли ни за ***

50

Анонимен

преди 2 години

Като какъв иска средства тоя назаконник, никой не е гласувал за него. Какво ми гарантира, че няма да свие няколко милиарда от бюджета уж за покупка на нещо и да ощипе към Дубай със всичките си офшорни гражданства и милиардите.

49

Анонимен

преди 2 години

Да се откажеш от Канадско гражданство.. тук залога явно е много голям. Хората дават мило и драго за такова гражданство, което ти осигурява най-добрите социални условия в света.. Канада е на 1 място социялна държава. Незнам какво са му обещали за да се откаже от Канадското гражданство.

48

Анонимен

преди 2 години

Този с всеки ден в който е министър нанася щети на държавата и се хвали с това. С медийна подкрепа на определени кръгове, дори си вярва, че е успешен. За политическо бъдеще дори няма смисъл да говорим, щото идат избори и тогава ще се види. Мисля си че е поредния парашутист, който дори и льотчика няма да качи втори път на самолета си. А това с гражданството е абсолютна наглост.

47

Хералд Трибюн

преди 2 години

Покрай тоя канадец Харвард стана *** дума...

46

Асан

преди 2 години

Киро да излапа бюджета пък за вас салам народен :)))

45

Зозо

преди 2 години

На какво основание БСП искат да задържат мандата над 7 дни? Да може на Рундю да му напишат празен чек и да си харчи предизборно, а? Няма да стане тая работа.

44

Анонимен

преди 2 години

Енергия не знам, дали имате, но лицeмepие имате в изобилие Кирчо...

43

Канадец - обява

преди 2 години

Заменям канадско гражданство за министерски пост в България. Това е понеже много обичам България и я нося в сърцето си. Направо без България не мога да живея. Ама ако няма да ми дават министерски пост в България си искам обратно канадското гражданство. Че то в тая България освен да крадеш като министър как да преживяваш? Опс... Изпуснах се... Искам да кажа, че България ми е на сърце, ама да не се обидят канадците...

42

Нане

преди 2 години

Кирчо, що им праеш кеф да им актуализираш бюджета и да те плюят! Остави ги без бюджет, те и без това парите от бюджета ще отидат в гробарските и дупесарските фирми...)) нека вият без пари до Нова година...))

41

Az

преди 2 години

Само се запитайте. Предпочитате да ви управляват хора завършили Харвард или мутри и пожарникари с купени български дипломи?

40

Анонимен

преди 2 години

Тоз чиляк говори много лош английски. На никой ли не му прави впечатление? Моят английски е по-добър, ако да не съм учил у харвард.

39

Жиб.

преди 2 години

"Промяна" означава връщане от НАТО към Евразия

38

се вън

преди 2 години

хитрец селски

37

Anonimen

преди 2 години

Продължавайте!!Още по_напиристо! Г,е,р,б,е,р,и,т,е са адски нагли. Отвръщате им с по_силни удари!!

36

Анонимен

преди 2 години

Къде са документите,Кирее? Не се прави на ударен с мокра кърпа! Всичко при теб е тинтири минтири. В Румъния били. Ама, ей къде е Румъния! Що не ходиш да ги вземеш? КС те проверява. Журналисти те провериха.Подал си документите на 19 август 2021г. Има скрийншотове.Нали си много хитър, а сам си даде данните от декларацията при нотариуса. Взеха ти номера и провериха хората. На 19 август Канада е получила документите за отказ.До 19 ноември си канадски гражданин.Подписал си док.с невярно съдържание?А?

35

Анонимен

преди 2 години

31 ти сериозно ли? Кирил премиер? Вярно българския народ си пада по екстремни спортове, но чак пък безконтролно падане в пропаст без парашут... нещо прекалено ми се вижда.