54

Експертин

преди 2 години

Другарят Чорбанов, виден политически деец искаше много пари да прави ваксина срещу ковид 19. В същото време той определено отрича това да е нещо съществено. НО, много настоятелно искаше МНОГО пари. И продължава да говори, че такова нещо, като тоя вирус нема. Безопасен е. В същото време министър ни е антиваксър. Загирежен за бизнеса си. И като добавим масата от българите, които нямат достатъчно капацитет да осмислят и отсеят информацията... Добре дошли в Чалгаристан. На кючек да ви е денят

53

Анонимен

преди 2 години

Загубено племе. Най-загубеното и задръстеното дори на Балканския полуостров. Безнадеждна работа. И всичкото ни такова - гласуване, партии, управление, икономика, образование.

52

Анонимен

преди 2 години

Ха ха антиваксарите българи егоисти и неуки роми били умни хора смях в залата напротив те са най неинтелигентни и най неумните българи в България с егоистично мислене.

51

До корона

преди 2 години

Чети:При 15% ваксинирани в държавата и 15 % ваксинирани в болница се получава следното:От 100 човека имаме 15 ваксинирани и 85 не.От тези 100 човека ако 50 са в болница ,то 42 са неваксинирани и 8 ваксинирани.Кажи ти как ги виждаш нещата

50

В царството

преди 2 години

На слепите Борисов е цар. Но дори и той сбърка с преброяването на умните.

49

Анонимен

преди 2 години

Като слушам кремльовските антиваксъри се убеждавам в три неща-1/ вирусът е лабораторен (биологично оръжие) .2/хората,които го пуснаха прават всичко възможно за продължаване на разпространението му, като яростно пропагандират за ,,вреди,, от ваксиниране и антиковид лечение. 3/ тия злодеи имат свои агенти у нас. Това са хората,които искат хаос,за да си пълнят офшорките.

48

Анонимен

преди 2 години

Много трудно ще накарат умните хора в България да се ваксинират.

47

Анонимен

преди 2 години

Аве защо при талибаните вьв Афганистан няма Covid-19 бре ! Там не прьскат ли ???

46

Анонимен

преди 2 години

които си сложиха експеримента от познатите ми, имам чуството, че нямат жизненост, енергията им липсва, всичките са някви отпаднали

45

Анонимен

преди 2 години

48 давай с обидите. Точно така. Още моля те. Ей това е яка кампания за антиваксиниране. Така се прави. Уж е с добрите намерения да се ваксинира народа, но всъщност е с още по-добрите намерения да не се ваксинира. Отличник си.

44

Gogo

преди 2 години

Едно не разбирам. Защо трябва разрешение от фирмата производител, ако реша да даря ваксини ?Платени са от нас и ще ги даряваме на когото ние решим. Или май за всяка държава има ваксина с малка разлика в компонентите, но под едно име....

43

Прясна инфо

преди 2 години

От миналата седмица - компания около десетина човека се изпоразболяват на морето - трима са били ваксинирани, никви симптоми, останалите с различна степен на тежест - пълно прецакване на морската отпуска, анулиране на нощувки, загуба на пари, кинти за лекарства, притеснения за деца - как може при това положение некви хора да пишат - ми карайте го тоя вирус, не се ваксинирайте, явно трябва цензура да играе за такива

42

Анонимен

преди 2 години

Правим обратното на другите и другите винаги са по добре от нас? Ако българинът не беше най-простия мат'рял на света щеше да схване.

41

Darth shadow

преди 2 години

платените ваксър *** много сте жалки и смешни, с проваления си живот и първосигнални драсканици тотал щета сте и за нищо не ставате :)))

40

Анонимен

преди 2 години

Вали обичате да давате пример с Израел. Хайде да кажете статистиците защо Израел е болен и защо масово ваксинираното население е по болниците? Защо? Как го каза тамошния лекар? Защото антителата изчезвали след 6 месеца. И що за ваксина е това?

39

За разлика

преди 2 години

От Тутракан Столипиново и Факултета приветстват новите технологии.

38

Анонимен

преди 2 години

Защо купиха толкова много ваксини с нашите данъци????Който иска да се ваксинира,да плати от джоба си,както е с противогрипната ваксина

37

Мъдуран

преди 2 години

Явно българите имаме акъл. Вместо да ги даряват да ги дадат на ваксърите да си имат та да се бодат всяка седмица по два пъти.

36

До корона

преди 2 години

На училище ходил ли си ????

35

Анонимен

преди 2 години

Стойчо наглеца ,,писал,, обяснения. Стойчо вместо да ваксинира хората уволняваше директори,уреждаше си комисионни. Стойчо г,луп,ака през цялото време лъжеше,че се умира с коронавирус,а не с коронавирус. Стойчо като се разболя постъпи в болница все пак да му спасяват жалкия живот.