115

Анонимен

преди 2 години

Стига сте осъждали. Това ни е проблема на българите, всички са ни виновни. ИТН какво направи? Какви кандидати за премиери предложиха? Ами Мая Манолова? Нека имаме избори, хората за Бойко ще гласуват и аз накрая ще го направя, че ми писна.

114

Анонимен

преди 2 години

На 114; Спазвайте хронологията на събитията моля. Кой първи започна дрязгите?

113

Анонимен

преди 2 години

ало, хаджигАньов, защо лъжеш??? герб си изкара ЦЕЛИЯ мандат съвсем спокойно! единственото което сте свалили са гАщИтЕ ви и то в посока - дубай!

112

Анонимен

преди 2 години

До 19: Казвате господине "българските деца не са мутри,показват си лицата" Разбира се. Децата било лоши и ли добри НЕ СА МУТРИ. Само не разбирам защо протестирахте. Гладни ли сте , учители ли нямате, права за учене ли са ви отнети? Вас какво ви интересува политиката? Обяснете ми моля!

111

пияница мистик

преди 2 години

Ако Борисов действително беше диктатор, Хаджигейчo, щеше да спечели изборите с 90%, като Лукашенко, джуджето убиец Пyтek, Мадърчо, за Ким Грух да не говоря. А такива превратаджии като теб щеше да ви посини от лабут в полицията и половината да сте изчезнали, изядени от прасетата. Другата половина щеше да ви остави живи, за да разправяте разтреперени от страх какво сте преживели. Е те това е диктатура, *** :)))

110

Анонимен

преди 2 години

Борисов не бе свален от протестиращите, а от отвращението което корумпираният му режим предизвика сред по-голяма част от обществото. Сред виновниците за срутването на ГЕРБ е Иван Гешев, който с типичната за мутромилиционерите наглост нападна президента. След това дойдоха протестите. Ако Шрек си беше стоял кротко като Цацаров нямаше да има такива протести. Но Борисов бе хлъзнат от тъпотата и престараването на мутромилиционера, който назначи да го пази.

109

Анонимен

преди 2 години

Борисов го свали ДС управлявано от Кремъл, с помощта на олигарсите с червените пари.

108

Анонимен

преди 2 години

ако имаше диктатура, *** щеше да е в затвора, а не в народното събрание

107

Анонимен

преди 2 години

Хвърлящия павета да състави правителство като "диктатора" и да управлява три-четри мандата. Хвърлялите павета по органите на властта засега са в парламента, след два месеца най-вероятно ще са другаде.

106

Анонимен

преди 2 години

Хаджипенчо, стига сте се занимавали с глупости, правителство няма, пари в бюджета няма, подписахте да примем афганистански бежанци, а по цял ден само с глупости се занимавате!!!! ОСТАВКА!!!

105

Анонимен

преди 2 години

ХАДЖИГЕНКОВ МЯТА КАМЪНИ ПО ПОЛИЦАИТЕ, А СЕГА ГИ НАПАДА- Я ПОКАЖЕТЕ КАК НАРОДЕНИЯТ ТРИБУН ХАДЖИТУ МЯТА КАМЪНИ ПО ПОЛИЦАИТЕ В ЕВРОПАРЛАМЕНТА И ДА ВИДИМ КАК ЩЕ РЕАГИРАТ ТАМ....

104

Анонимен

преди 2 години

Важното е един ден внука на Борисов да не реши да оправи дължавата.

103

Недоразбрал

преди 2 години

Ногу се умилих като видях стария проскубан влък Ражков да рони сълзи за битите,невинни,млади,харвардски,късо подстригани,силно татуирани,облечени в черни фанелки,гергьовски агнета?!Изпаднах в блаженство как дивата природа в лицето на тоз добре охранен представител на горското,червено царство се загрижил за демокрацията,за живота и здравето на младите невинни надежди,дошли да си излеят гневът от лошите грижи на лошото овчарско куче Бойко Борисов!Вълк да се грижи за теб е голяма работа,ЕЙ!!

102

Калеко Алеко

преди 2 години

"Диктатурата на ББ" управлява по волята на суверена 12 години, изгради един куп инфраструктурни проекти, увеличи заплатите на учителите, лекарите, военните и полицията и вдигна минималния праг на пенсиите, проведе успешно европредседателство и ни вкара в чакалнята на Еврозоната...А това което направиха Хаджигенчовците под вдигнатия юмрук на фигуранта с вандалщините на тези, които сега наричаме жертви на полицейско насилие, вкара страната в правителствена, икономическа и кой знае още какви кризи

101

Анонимен

преди 2 години

Ако това беше в Щатите щеше да има 10-15 застреляни протестиращи, а полицаите щяха да си ги наградили, че са си свършили работата.

100

Хаджигенов

преди 2 години

....за да я заменим с нова, тази на НерадеФ и прооостоотията! Успяваме, дръжте се, ако трябва, провокирайте пак да ви бият, ако не само се бойте, ще обвиним тях!

99

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че ние, данъкоплатците, избирателите, суверена, ако щете, плащаме на народното събрание - депутати, журналисти, обслужващ персонал, телевизионни предавания на живо, днешната показна акция. Аз лично нямам нужда от това.

98

Боклук

преди 2 години

Това нещо наречено Хаджигенов което всъщност е едно самонадеяно нищо !Това нищо само като си отвори устата крещи ,че е диктатор.Това безполезно нищо никога не трябва да вижда Парламент както и цялата му тайфа бабикянчо та, Галевица и Дончевица

97

Анонимен

преди 2 години

Тези битите и ти Хаджигенов бяхте платени протестъри на Черепа....

96

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци от И.Т.И дио те!Как сте папкате ли руската каша дет ви я забърках с чеф мастер Решетков?!Споко,шоуто продължава!Сига ша са саморазправим с проблясъците на мъжество и доблест в полицията.Нема по гадно от туй да та замеря *** с прашка,а овчити п,ки да го натикат в парларемента да са доизгаври с реда,законността и властта!Но имам ощи изненади за вас!Сига прудължаваме с руското влакче на ужасити!От едната страна Ковида,от другата милиони авганци!Не само ще ва бият,ша ва убиват!!