104

Пущун Магумаев

преди 2 години

ВПартиите тотално се наакаха..Не бива и час повече да остават в Парламента и да го оскверняват..С оглед на задаващата се 4- та вълна ПРЕДЛАГАМ;- НАСРОЧВАТ СЕ ПРЕДСРОЧНИ ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ НА 4.04.2022 - догодина! В идните 2 седмици до 22.08 парламента преди да се разпусне приема бюджета за 2022 и изпраща плана вБрюксел:- Дотогава служебното правителство остава в сегашния му състав с една единствена задача- борба с ковида.Преустановява се изчегъртването- министерските заплати стават 2000 лв,

103

Смях и зрелища,

преди 2 години

ама не ви ли минава през празните глави, че скоро хлябът ще изчезне, драги ми политикани? Или това целите - да уморите избирателите от глад?

102

Въобще

преди 2 години

голяма година на прекършени надежди беше!Кой си въобрази че медийното ГМО и дейци от Съпротивата преди 20 години ще донесат промяна? Освен втората властолюбива плешива Тиква!?!

101

СУ

преди 2 години

Слави и клика, трябваше да изкарате поне по един основен курс за култура и комуникация, да ви пратят на специализация в Европа, на курса по политика и дипломация догодина. Кога ще се научите на елементарни обноски?!?! Имахме надежда за ниво в българската политика, пак ни смъкнахте на дъното.

100

Анонимен

преди 2 години

Баси. Един за им каже истина в очите. Евала!

99

Анонимен

преди 2 години

Чалгаризацията е не по-малко вредна отджендъризацията.

98

Русата Златка

преди 2 години

Щом мислят ,че на следващите избори процентите ще са различни .... И на следващите и на по следващите ще е едно и също . Важното е да се гласува и да вземат субсидии и рушвети по избори

97

Анонимен

преди 2 години

Май лъсва истинското лице на тази партия.

96

ИСТИНАТА

преди 2 години

Днес.бг закъснява СЛАВИ ГО КАЗА ПРЕДИ 30МИН. ХАЙДЕ ОКТОМВРИ 2В1

95

Анонимен

преди 2 години

Всенароден бунт и въоръжено въстание за избиване на цялата политическа мафия,Забрана на политическите партии в България.Нова конституция и заклни и преминаване в президентска държава!!!!!

94

Анонимен

преди 2 години

Ама искаме да чуем и Петьо Психото по темата. Поканете пак в студиото на Нова. Моля ви!!

93

Турист

преди 2 години

Знам само, че Бойко ми построи магистрала за да ходя за 3 часа до Бургас, а радевистите спряха строежа на Хемус и окрадоха паритe за да не мога да ходя във Варна. Тошко, искам Бойко да идва и да ви почва по ред на номерата. Бойко е мъж, а вие не сте мъже, само се гънете, Бойко каквото е казал го прави, а вие сте жeнички, сменяте си мнението през една минута. Няма да сме с БСП, ще сме с БСП. Бойко е казал никога с комунистите и точка.

92

Анонимен

преди 2 години

Хахахах, жалко комплексирано човече. С коса или без...

91

Анонимен

преди 2 години

Тоя път ще ви махне м веднъж за винаги

90

Анонимен

преди 2 години

Довиждане другарю чалгар.Честити трети избори

89

антака

преди 2 години

Мая Манолова ще избута Деса значи...

88

Анонимен

преди 2 години

Колко европейско изказване, плод на висок интелект и дълбок самоанализ. Това ли е бленувата промяна, уважаеми протестъри ?

87

Анонимен

преди 2 години

хахахахахахахахахаха.Чалгар обижда на ***. Безценно!

86

извод

преди 2 години

Тези които искат промяна не отиват да гласуват, защото знаят че промяна от избраниците им няма как да стане.

85

пффф

преди 2 години

Знаете ли кое е тъжното - че Боце може да беше *** и мутра, но публично не си е позволявал да говори такива простотии и да се заяжда като малко дете в провинциална детска градина. Много бисери изръси, но все бяха в контекста на "народното" политическо говорене. А тия от ИТН са някакви злобни човечета, които не знаят вече къде се намират, и си мислят, че политиката е като кабеларката им - всеки ден д*билизъм, с който да заливат зомбираната си публика. Тъжно но факт...