99

Анонимен

преди 3 години

Къде е бибитко да се изходи по случая?!

98

Ами

преди 3 години

НАТО-вците, които си Играят на Войници в Черно Море, вече е ясно, че ще бъдят Сваляни БезПощадно, защото явно търпението на Велика Русия Свърши. Винаги съм казвал, че Българската Армия са БезСтрашни, щом са част от НАТО и са ОК да се изправят срещу сила като Русия, победила дори Хитлер, така че Смелостта се заплаща!

97

АнонимеН

преди 3 години

АЗ НЕ ОБВИНЯВАМ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ! ВСЯКО НЕЩО СИ ИМА ПРЕДЕЛ НА ПОЛЗВАНЕ!!! 33 ГОДИШНА БРИЧКА НЕ БИЛА БРАКУВАНА ЩОТО НЯМАЛО ПАРИ ЗА НОВИ! ВИНАТА Е ИЗЦЯЛО НА ГЕРБ НА 100% , А ГЕРБ Е СОБСТВЕНОСТ НА БОРИСОВ НА 100%! ВИНАТА Е ИЗЦЯЛО НА БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ВЪПРОСА Е ПРИКЛЮЧЕН!

96

До 99

преди 3 години

Много си зелен още за да коментираш военната техника. Знаеш ли изобщо какво е казарма, армия ?

95

Анонимен

преди 3 години

Защо мълчат,че и Каракачанов е бил в самолета?

94

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се чудите и маете ще ни лансират най-удобната за обществото версия, но не истината, така че не се косете.

93

Анонимен

преди 3 години

свален е.ще го потулят.

92

S-400

преди 3 години

Може руско ПВO да го е засякло от Крим и да са го свалили като вражески самолет.

91

...

преди 3 години

Ф16 и Ф15 имат документирани над 200 битки с Мигове(Миг23, 25, 29) във войните в Ирак, Сърбия и израело-арабските войни, като само на 2 пъти миг е свалял в реални бойни действия Ф16...Ф15 е с резултат 115-0 срещу летящите москвичи. Питайте ливанските и египетските летци, как са се гаврили с тях евреите по време на dogfight. Руските изтребители са добри само за авиошоута, където са с минимално гориво и без боен товар, там да си правят циркаджийските номера, в реални бойни действия са кръгла нула

90

ЧИБА

преди 3 години

Лъжа е, че се е взриви, съчиняват си защото самолета е руски миг - 29 !! Ако беше ф -16 нямаше да се е взривил, а истината е, че нашио се е врязал с 500- 900 км. в час в повърхността на водата и отломките са на всякъде!

89

Анонимен

преди 3 години

нормално е дажсе взриви.съветската *** е правена с тиксо и тел...

88

Анонимен

преди 3 години

Миг може да е конкурент на Ф може би в другия живот. Не в тоя :)) Войните в Ирак, Югославия и Сърбия доказаха ,че руските кочини нямат никакъв шанс срещу тях. Дори минимален. Клоуни събудетеее се от 70г си сог сън.

87

Кога военни

преди 3 години

са казали истината, та сега ли? По скоро мишената е свалила самолета, но военните го пазят в тайна. Така ще стане и в истински бой!

86

Протестиращ

преди 3 години

Кауна е виновен, че след неговото управление във ВВС, и после с неодачните му назначения там, унищожи ВВС, сега унищожава държавата. Какво очаквате бе хора, Кауна фигурант, превърна ВВС в бардак, че забравихте ли как назначаваше любовниците си там на по две държавни заплати, и пилееше пари за тях, вместо за летене.

85

...

преди 3 години

Мда, руската щайга е гръмнала във въздуха, а не е пилотска грешка, както русофилите плямпаха. Време е да заменим вече летящите москвичи. Самият факт, че по света на въоръжение има 5 пъти повече западни изтребители от руски и въпреки това инциденти с руски самолети стават повече говори сам по себе си. Жалко за пилота.

84

фо Цитат

преди 3 години

ще има за шалвари и ффесоове

83

един идиот

преди 3 години

оказва се, че всеки българин, освен от политика и футбол, разбира и от бойна авиация. знаех си, че българският гений е ненадминат.

82

до Цитат

преди 3 години

то и държава ни не трябва, Ердоган може и нас да управлява, ще спестим и от държ администрация, нали????

81

sofeto

преди 3 години

"Вече е имало случаи, когато при изстрелване ракетата не се откача от крилото, а остава закачена за самолета."Ракетата останала явно от "рашките" в БНА!

80

Анонимен

преди 3 години

До83Бабанчо от Африка Ф16 не са 83та , а се правят сега чисто нови с всички подобрения по тях. Много си изотанал , за да говориш за самолети нали ти казах. Излезе малко да прекопаш доматите на село:) Не се прави на разбирач селскоо момченце