58

до анонимен

преди 3 години

Музика за ушите на всеки истински БЪЛГАРИН!-------------Парите не миришат - или ги имаш, или ги нямаш!

57

Анонимен

преди 3 години

Излиза че са по прости от руснаци.

56

Кога...

преди 3 години

...влизаме в еврозоната, викаш?

55

Трябва

преди 3 години

Държавата да наложи лимит на процент закупени от чужденци имоти по Черноморието и другите курорти ! България на българите - който иска да живее при нас, първо да подписва декларация, че ще уважава нашата култура и традиции, и ще спазва установения ред и законност, а също и ще научи български език !

54

Анонимен

преди 3 години

До до до 38/54"И "рашките" не щът у Бг!"Музика за ушите на всеки истински БЪЛГАРИН!

53

Фики

преди 3 години

Сега е момента за апартамента:)Направо се навих.

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48"хайде братя турци купувайте че да си върнем нашата територия обратно"Хахахаха. ЯВно не си стъпвал по Родопите, Шуменско, Разградско и така нататък. В България има доволно от турския етнос, и то много много отдавна. Ако си мсилите, че "плашите" някой, само за да "поискаме" да се върнат руските окупатори - не сте познали.

51

Анонимен

преди 3 години

Това е добре щом нашенци ги купуват.

50

до до 38

преди 3 години

няколко стотин британци по селцата не са хулядите рашки по морето.------------Свърши тя!И "рашките" не щът у Бг!Руснаците ходят в Турция, Гърция, Египет, Израел..., а по-богатите по Близко-Източните монархии!!!

49

Кален бан

преди 3 години

Калните бани, хайде да не са единствени (Тузлата, с.Бани, Варна и т.н.) И един въпрос, кога верно е очакваното ни влизане в Еврозоната? Аве, като хвана една гега и като ви запукам.. такива съчинения НЕразсъждения що са ви така типични? Поздрави!

48

Муахаха

преди 3 години

Кораба Потъва, даже Руснаците го напускат вече, щото плъховете отдавна са с вили в Барцелона и Халкидики!

47

Анонимен

преди 3 години

Руснаците знаят, че Българив е пушечно месо за НАТО и може да стане горещо на черноморието. Кой иска да има имот на морето където обикалят военни кораби и всеки момент може да се запали конфликт. А Русия няма никакво намерение да води войни, просто ще изстреля ракетите от Крим.

46

Анонимен

преди 3 години

До до 38/44"от баба Джули и дядо Хари тук там в някое селце файда няма, няколко стотин британци по селцата не са хулядите рашки по морето."Само в Банско са "няколко стотин", тъй че не си познал с бройката, а "хилядите рашки" по морето си правят затворен тип икономика, от кето за България идва минимално количество инвестиции. Ходят си в техни магазини, дават на техни почиващи под наем и така нататък. За България са абсолютни ***.

45

Амчъкистанец

преди 3 години

Тези пари в България за нищо ги нямате да ни съм чул да се оплаквате!

44

Анонимен

преди 3 години

хайде братя турци купувайте че да си върнем нашата територия обратно

43

Анонимен

преди 3 години

абе Турция вади с памук парите на руснаците ние гледаме да се докараме на байдъня колко сме лоялни и чакаме туризъм ...бла бла

42

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 43"Плюйте русанците! Но всичко е точно! Турците идват... пак"Руснаците и турците винаги са играли заедно срещу България, тъй че няма нищо изненадващо, че руснаците "отстъпиха реда си" на турците, когато им стана трудничко в България, тъй че няма както да "плашите", щото са един дол дренки и трябва да се оправяме еднакво и с едните и с другите.

41

до 38

преди 3 години

....Английската реч е по цяла България. Срещам я даже и в някакви затънтени места.....от баба Джули и дядо Хари тук там в някое селце файда няма, няколко стотин британци по селцата не са хулядите рашки по морето.

40

Анонимен

преди 3 години

Плюйте русанците! Но всичко е точно! Турците идват... пак.

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 30Много искаш да си слуга на руснаците и да ходиш да им сечеш дървата в Коми.Нали русофилче?А междувременно децата обаждат ли ти се от Америка?