27

Дада

преди 3 години

Дааам....една от руските, АМА друг път! Забили са му някоя мРНК ваксина като Пфайзер или Модерна и ся никак не би изглеждало добре да го кажат!

26

Анонимен

преди 3 години

И срещу него да тичате пак не може да го стигнете като интелект , дисциплина , бойна подготовка . Поне не се излагайте

25

Ани

преди 3 години

То добре си пишат тука Mypзилките, ама трябва да си поискат и повишение на надника.Трябва да обяснят на Кремльовския работодател че предателството носи риск, а риска трябва да се заплаща.Така ще е по-патриотично. И ще внасят повече пари в родината, и ще подкопават финансовата стабилност на Русия.

24

Анонимен

преди 3 години

Как да се снима като Спутник V се слага в ***. Не е възпитано да си показва *** пред целия свят.

23

Анонимен

преди 3 години

Путин е император, за да се включи в някаква си кохорта. Тя е за редовите легионери.Защо не цитирате коментар на Фокс нюз, според който Путин се е изгаврил с Байдън като е предложил среща на живо и пряко.

22

_!_

преди 3 години

Hello, на всички комунистичски *** изпратени на запад за да ни казват как трябва да гласуваме за техните комунистически бащи и майки, прикрити зад разни партийки за да си живуркат луксозно на запад. Поздрава ми е където ми е името:)

21

Анонимен

преди 3 години

Не се е щтракнал защото е мъжага , това да се щтракнеш с навит ръкав си е пълна излагация

20

Това, че...

преди 3 години

...г-н Путин не се е снимал по време на ваксинацията е истинско нахалство! И 100% доказателство, че той е убиец - само убийците не се снимат, докато се ваксинират!

19

Путин не си знае

преди 3 години

силатаНали ви казах, белите мечки в Русия са пропищяли от Путин, където ги види и ги изнасилва брутално. Крайно време е многобройните организации по защита на животните в света да вземат мерки по озаптяването и очовечаването на Путин.

18

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов: "Ние надлежно изпълняваме всички инструкции. Освен това ни беше казано държавите членки да се въздържат от руска и китайска ваксини".Външният министър на Унгария се ваксинира пред телевизионните камери с руската ваксина Спутник-5.

17

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЩо, Ролинг Джо сам ли си готви и сам ли си кърпи китайските чорапи?

16

Анонимен

преди 3 години

Толкова е смешно и абсурдно. Путин и Шойгу се наслаждават на суровата зимна природа.А около тях щъка прислуга. С кожи, одеяла, храна, напитки. Гримьори, сценаристи, фотографи, шофьори.Простолюдието ръкопляска на театъра.

15

Анонимен

преди 3 години

Не обичам нито България, нито Русия, нито САЩ. Искам само САЩ и НАТО да си разкарат военните бази от територията на която живея и да не се месят в политиката на държавата в която се е случило да живея.

14

До 11

преди 3 години

Ти мисля мериш всички по себе си.

13

Поп Грую

преди 3 години

"...пишат от The New York Times"-Хихи!!! Ама мен въобще не ме eвe какво пишат доячите на бикове. Бладимир Владимирович е президент на Империя. И се държи като такъв. Обама помилва пуйка, Путин си играе с тигърчета. Ако Обама или БайДън се озоват там ще стане следното - Обама ще умре от студ на 24-тата секунда. Но преди това ще си счупи зъбките с чашата, защото ще трепери. БайДън ще се спъне сто и три пъти,на Путин ще му писне и ще пренесе дядката на ръце. После Бай ще си изтърве ченето в чашата.

12

Анонимен

преди 3 години

За да се ваксинира някой се иска и малко кураж...Така, че е нормално да се снима качен на магаре.

11

Анонимен

преди 3 години

А защо да се щрака с ваксинаната. Защо трябва да копира пошлите медийни изяви на джендърите?

10

Анонимен

преди 3 години

до патриот ,не си патриот,говнар си

9

Анонимен

преди 3 години

Може би не иска да участва в цирка с щракванията. В края на краищата щракването само по себе си не означава, че щракналия се се е ваксинирал. Преценил е, че е достатъчно да го каже. Има нещо достойно в това, че не се хвърли в тълпата на щракащите се политици.

8

Кина

преди 3 години

И да се щракне, съдържанието ще е най-много комплекс витамини хахаха