72

до анонимен

преди 3 години

А ти дали знаеш каква е връзката между 3 март и боевете на Шипка?-----------Я, гъ обясни таз "връзка" по трактовката на бат Бойку.Щоту за българина Шипка е символ на Освобождението на България от Пет Вековно Турско робство.Шипченската епопея е била август 1877г., а 3 март 1888 г. е обявена за официалнат дата за Освобождението на Бг (Санстефанския мирен договор).Абе, въобще Винету знае ли ги тез исторически събития?Ти как мислиш, а?Въпросъ ми е риторичен, щоту знам отговора!-)))))

71

Анонимен

преди 3 години

До ТонкатаЕ вие празнувате на 4-ти юли и на байрама. Ние макар и "по- малко" (според теб) празнуваме днес 3-ти март , и на Шипка.

70

Анонимен

преди 3 години

Е първо писахте дестки, сега поправихте малката грешка и станаха хиляди. Браво на всички, които отидоха въпреки препятствията!

69

Тонката

преди 3 години

Я надуй Бойко кавала........

68

Анонимен

преди 3 години

ПАНДЕМИЯ НЯМА! ИМА УМИШЛЕНО СЪЗДАДЕНА ТАКАВА В УМОВЕТЕ НА НЕМИСЛЕЩИТЕ НЕРАЗУМНИ НЕВЯРВАЩИ И НЕЖИВЕЕЩИ В БОГ ХОРА.

67

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 66Може би си го почитаме, ама сега някой е решил, че е "напук".

66

Анонимен

преди 3 години

Да. голям напук и направиха на пандемията, сега ще и стане гадно и ще свърши. Тези големи патриоти да взем по един чувал да събират *** повече полза ще има. Да си благодарен за свободата и да я ценим трябва да е във душите ни всеки ден.

65

Анонимен

преди 3 години

То стига толкова

64

Анонимен

преди 3 години

Какво означава "напук на пандемията и мерките". Не е било нито забранено, нито е имало сепциални мерки, които е трябвало да се спазват но са било потъкани.

63

Дългата разходка

преди 3 години

Може много да разсъждаваме за психологическото състояние на лицето "Стивън Кинг", както и за другата такава психологично болна книга "Гняв". "It's a very relevant in America today ..." За безчовечността на Дългата разходка и Гняв и в същото време за безкрайно човечната идея в нея - накрая остават двама, вторият пада и му теглят куршума след две минути, Гарети главния герой на книгата остава последен и пада на колене. След това става и отново започва да върви след някакъв черен силует ....

62

Анонимен

преди 3 години

Празник е

61

Анонимен

преди 3 години

Не е това мястото за израза "напук".Шипка е място за почит от стотина години!А "напук" - само от 2 г.

60

Тонката

преди 3 години

Шипка и Фигуранта:):):)За Алеко и Копитото още в 11.00 се спира достъпа от прииждащи любители на планината:):):)И въпреки това Днес на Витоша 20 пъти повече отколкото на Шипка:):):)

59

Локако

преди 3 години

Абе файда няма. Доган ни язди вечем30 години и няма кой копче да му каже.

58

A?

преди 3 години

На пук на пандемията!?!? И какво точно и направиха на пук! Пандемията си го премести от единя в другия крачол, а след две седмици пак ще мести по 100 - 150 човека н ден от горната страна на земята, на две метра на долу! Голям патриотизъм е един ден в годината да вееш байряци, а през останалото време да се кършиш на кючеци!!!

57

Говедар

преди 3 години

Радев обърка върховете.помислш си ,че е на бузлуджа

56

Тонката

преди 3 години

Днес само в Южния Парк имаше 20 пъти повече хора от тези"патриоти"къде беха на Шипка с Фигуранта и Мая Костинбродска:):):):)Гледайте довечера по новините,но не по БТВ:):):):)

55

Ердоган

преди 3 години

По случай 3 март тази година, подариха на Бойко безплатен сюнет.

54

Дългата разходка:

преди 3 години

Та ако се огледате внимателно ще видите такива условия и обстоятелства, че на населението на страната това неговото не е живот, а е едно голямо шоу Дългата разходка. На всеки сто по един му е оставен някакъв читав живот, който обаче той не е заслужил по никакъв начин, а някой му го е позволил!

53

Анонимен

преди 3 години

Полицията на в. Шипка да не е била или репресирала някои, че от сутринта голям рев.? Било забранено, било отменено.Радев жив ли е?